Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Пак циркове с билетите. Как успя Слави Трифонов до разпродаде ст. Васил Левски за броени часове по нета и всичко да е точно, а ние не можем за пореден път?
Това с билетите е много тъпо. какви са тези запазвания на места и т.н. ? Плащането не става ли на момента с карта ? Не може два дни преди мача да обявят, че няма билети и изведнъж да се окаже, че има!
Player написа:Пак циркове с билетите. Как успя Слави Трифонов до разпродаде ст. Васил Левски за броени часове по нета и всичко да е точно, а ние не можем за пореден път?
Ами така ,че ние работим с умниците от ticketpro, а Трифонов беше през eventim
Aйдеееееееееее не се търпи вече - да започва мача и да ги мачкаме.
Една незаслужено забравена песен, която трябва да се пее на абсолютно всеки един мач!!!
Много надъхваща и позволяваща мощно да се избухне.
Една незаслужено забравена песен, която трябва да се пее на абсолютно всеки един мач!!!
Много надъхваща и позволяваща мощно да се избухне.
Левски да прекратява договора с тикетпро поради некадърност и малоумие от страна на тази смешна фирма.
Егати срама ще е ако има празни места, а вината дори няма да е на феновете, а на тъпото ръководство и тая смотана фирма.
Егати срама ще е ако има празни места, а вината дори няма да е на феновете, а на тъпото ръководство и тая смотана фирма.
Очаквам подобен резултат на мача!
Ако всички футболисти обличаха фланелката с такова чувство както сега аз слагам моята ...стадиона щеше да е винаги пълен. Тръгвам и Бог с нас...
За всеки случай си взех вестник и тайно се моля да ми потрябва ...
За всеки случай си взех вестник и тайно се моля да ми потрябва ...
17:00 мина и като гледам, има свободни общо 8 места за целия стадион. Като видях днес как се освобождават все нови и нови места цял ден, направо лошо ми стана, но май все пак стадионът ще си е пълен (ВЪПРЕКИ неадекватниците, управляващи клуба ни).
futbolqga написа:17:00 мина и като гледам, има свободни общо 8 места за целия стадион. Като видях днес как се освобождават все нови и нови места цял ден, направо лошо ми стана, но май все пак стадионът ще си е пълен (ВЪПРЕКИ неадекватниците, управляващи клуба ни).
Даже и в Г са продадени билетите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Засада на Плиска от чавдарчета.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]