Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги
Е вероятно са пиинали по някоя чашка, все пак снимката е от откриване на някакво ново кафе за левскари в София от тази вечер 

PFC Litex написа:Е вероятно са пиинали по някоя чашка, все пак снимката е от откриване на някакво ново кафе за левскари в София от тази вечер
Ясно е тва
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Имаш съветници,как -Артур,Заберски,Жейнов! ПИСНАЛО МИ Е ДА ГО СЛУШАМ ВЕЧЕЕЕЕ!!! Ама много ми е писнало вече от тоя! И от заобикалящите го клакьори,наречни журналисти! Как няма никой да го попита откри ли Артур,какво става с пернишкото ченге,къде са тия 5 милиона евро в чувал,които потънаха като"Титаник"!Само едно си знае-едно си бае-тоя е истински левскар,оня не е! Айде бе!Какво да очакваме от возещите се чартъра на отбора ресорни драскачи,освен да се покланят и всеки ден да слушаме колко му е трудно на Борат! Ами на всички ни е трудно в това време! Но като е тръгнал да унизява и разделя ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ да не се оправдава с кризата! Не от нея на Герена не работят Шпайдела, Ники Илиев,Наско,Мъри,Кокала,Боримиров,Руси Гочев,сега вече и Кирил Ивков! Тоя мустакат нещастник знае ли с какви имена се подиграва изобщо! И тов блюдолизец храбър Гонзо,и него го чака същото унижение,помненете ми думата!
Айде край,че побеснях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Айде край,че побеснях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMP написа:PFC Litex написа:Снимката е култова
Тия Лепа Брена ли слушат
Видях го в друг форум
"Ей ся ше звъна дали те искат в Казан...- Недей моля те само там нееее..."

Затуй Левски е на този хал,защото Мустатко си няма на идея от футбол,но иначе има той тежката дума 
- deepblue1963
_RoKi_ написа:Затуй Левски е на този хал,защото Мустатко си няма на идея от футбол,но иначе има той тежката дума
Той и Абрамович си няма хабер от футбол,ама натресе Шевченко на Моуриньо,а когато Шевченко почна да търка пейката-уволни Специалния.Така,че не е само Батков.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- originalni.be
- Контакти:
Ххахаха НеВероЯтна сНимка :Д
ORIGINALNI...BE =)
От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са. 
Само Черно море.
- deepblue1963
garfild8 написа:От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са.
Ако аз напиша нещо подобно във вашия форум ще ми се нахвърлят,че се заяждам,нали?Ние,обаче,сме от Левски-пиши си свободно.Щото нали знаеш-Левски значи свобода!А така.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:garfild8 написа:От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са.
Ако аз напиша нещо подобно във вашия форум ще ми се нахвърлят,че се заяждам,нали?Ние,обаче,сме от Левски-пиши си свободно.Щото нали знаеш-Левски значи свобода!А така.
Колега,като съм го написал не съм издразнил никой нали.Не се заяждам с никой,просто Бардон винаги съм го харесвал като играч и човек
Само Черно море.