Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2010 22:16

Е вероятно са пиинали по някоя чашка, все пак снимката е от откриване на някакво ново кафе за левскари в София от тази вечер ;)
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 08 яну 2010 22:18

PFC Litex написа:Е вероятно са пиинали по някоя чашка, все пак снимката е от откриване на някакво ново кафе за левскари в София от тази вечер ;)

Ясно е тва ;)Ама нашия Ганчо много пластичен :lol:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 08 яну 2010 23:23

Имаш съветници,как -Артур,Заберски,Жейнов! ПИСНАЛО МИ Е ДА ГО СЛУШАМ ВЕЧЕЕЕЕ!!! Ама много ми е писнало вече от тоя! И от заобикалящите го клакьори,наречни журналисти! Как няма никой да го попита откри ли Артур,какво става с пернишкото ченге,къде са тия 5 милиона евро в чувал,които потънаха като"Титаник"!Само едно си знае-едно си бае-тоя е истински левскар,оня не е! Айде бе!Какво да очакваме от возещите се чартъра на отбора ресорни драскачи,освен да се покланят и всеки ден да слушаме колко му е трудно на Борат! Ами на всички ни е трудно в това време! Но като е тръгнал да унизява и разделя ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ да не се оправдава с кризата! Не от нея на Герена не работят Шпайдела, Ники Илиев,Наско,Мъри,Кокала,Боримиров,Руси Гочев,сега вече и Кирил Ивков! Тоя мустакат нещастник знае ли с какви имена се подиграва изобщо! И тов блюдолизец храбър Гонзо,и него го чака същото унижение,помненете ми думата!
Айде край,че побеснях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2010 00:02

SAMP написа:
PFC Litex написа:Снимката е култова
Изображение

Тия Лепа Брена ли слушат :mrgreen:

Видях го в друг форум

"Ей ся ше звъна дали те искат в Казан...- Недей моля те само там нееее..."

:lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 яну 2010 00:11

Затуй Левски е на този хал,защото Мустатко си няма на идея от футбол,но иначе има той тежката дума :evil:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 00:16

_RoKi_ написа:Затуй Левски е на този хал,защото Мустатко си няма на идея от футбол,но иначе има той тежката дума :evil:

Той и Абрамович си няма хабер от футбол,ама натресе Шевченко на Моуриньо,а когато Шевченко почна да търка пейката-уволни Специалния.Така,че не е само Батков.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 09 яну 2010 00:49

Ххахаха НеВероЯтна сНимка :Д
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 яну 2010 20:01

От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 20:15

garfild8 написа:От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са. :)

Ако аз напиша нещо подобно във вашия форум ще ми се нахвърлят,че се заяждам,нали?Ние,обаче,сме от Левски-пиши си свободно.Щото нали знаеш-Левски значи свобода!А така.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 яну 2010 20:31

deepblue1963 написа:
garfild8 написа:От снимката,най-много ме кефи Бардон.Каква поза е заел,оп-са,оп-са. :)

Ако аз напиша нещо подобно във вашия форум ще ми се нахвърлят,че се заяждам,нали?Ние,обаче,сме от Левски-пиши си свободно.Щото нали знаеш-Левски значи свобода!А така.

Колега,като съм го написал не съм издразнил никой нали.Не се заяждам с никой,просто Бардон винаги съм го харесвал като играч и човек :) И на мен ми харесват тези танци оп-са,така че ме кефи Бардон.
Само Черно море.

Върни се в “Левски”