Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот Red_Neck » 21 юли 2016 12:36

tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.

..... ба,.... не само ги резервират, ами ..... даже ги плащат ... за по-сигурно :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 21 юли 2016 12:43

Шансовете са 50 на 50. При гол на Марибор положението става плачевно затова защитата е най-важна.
Абърдийн въобще не ги мисля за момента. Иначе и те са тегави. Втори в Шотландия (въпреки слабия Селтик) не е малко.
Христов е пълна дупка, на Тунде му трубват още мачове, т.е. пак ще играме без централен нападател. Дано Аниете избухне.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 21 юли 2016 12:48

Red_Neck написа:
tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.

..... ба,.... не само ги резервират, ами ..... даже ги плащат ... за по-сигурно :mrgreen:

Припозна ли се нещо.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юли 2016 12:51

:mrgreen: Сънувах, че Орачев вкара с удар извън наказателното поле, леко в ляво за 1:0. После някой друг от нашите вкара за 2:0, ама не помня кой.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 юли 2016 12:53

tamkuan написа:
Red_Neck написа:

Припозна ли се нещо.

Справяш ли се с четенето?
...а с граматиката?
Отвори на урока с лицата ... и направи един бърз преговор ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 юли 2016 12:54

mikichan написа:От официалния форум един пич е питал в НКП и дано да е истина. Това са му отговорили:

Блокираните билети се пазят за картодържатели и след отказ от тяхна страна да си подновят картата (невъзможност да дойдат, почивка в страната и чужбина или друга причина), се отблокират местата им за продажба. Затова се появяват свободни места. След 17:30 на касите ще бъдат пуснати в свободна продажба всички места, които до този час не са закупени с карта от картодържателите.
Сега си представи следната картинка - 16 000 абонаментни карти за подновяване на Герена, и зверски засукан мач на 21 юли. Ще има в свободна продажба само 1000 билета. И ще стане леш.

Защо да е леш? Да не са социалнослаби, за да не могат да си позволят карти. Да не говорим че стадион Васил Левски е на разположение. Аз искам да видя такава картина - при 25 000 капацитет на стадиона да имаме продадени 16 000 абонаментни карти средно по 150 лв. = 2 400 000 лв. Да не споменаваме че тогава рекламните ни права ще са доста по-високи като цифрово изражение.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 юли 2016 12:55

Red_Neck написа:

Ти нямаш ли някой нов отбор за припознаване? Хайде хванете се за ръка с ДърПатката и запейте дружно песента "Още от дете припознах Етрополе...."
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юли 2016 12:56

Mикренската подлога мисля да го почнем още от загрявката :twisted:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 21 юли 2016 13:08

Pragmatichen написа:Мач, в който за победа на домакина в Еврофутбол е 2.10, а в Бет365 е 2.00 - НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ!
Запомнете веднъж завинаги - Божков и ЕФ никога, ама никога не дават по-висок коеф. от Бет365.
За да го дава, значи няма да излезе.
Така беше и на финала Франция - Португалия, в ЕФ за победител Франция беше 1.51, а в Бет365 - 1.44, още тогава ви казах, следете коефициентите, НЯМА ШАНС Еврофутбол да ви даде по-голяма печалба от Бет365.
И както се и очакваше, шампион стана Португалия.
Сега на мача на Левски е горе-долу същото, коеф за Марибор е 2.90, а за Левски - 2.10 (Това в ЕФ)
Докато в Бет365. за Марибор е 3.40, а за Левски 2.00.
С други думи - Божков ВИНАГИ дава по-ниския коефициент, и ако някъде е дал по-висок, бъдете сигурни, че няма да излезе.
Надеждата ми е за 0:0 и натам каквото стане в продълженията, защото искам силно представяне от Левски, Берое и Лудогорец.
България има нужда от силни участници, а не от Марибор, Звезда, ХИК и т.н.

Добре де, виждам че всичко ти е ясно. Ама да попитам само защо не забогатяваш тихомълком?!
Ето днес един шанс за лесни пари – ЛЕВСКИ – МАРИБОР : 2.00 ; 3.30 ; 3.40 (от БЕТ365)
Инвестираш 2 хилки – една за равен и една за двойка.
При равен прибираш 3300лв.
при двойка прибираш 3400лв.
Т.е. в лошия случай си напред с 1300лв., а в добрия 1400лв.
Лесна пара за час и половина!!!
Хайде направи сделката и посни снимка от платежното нареждане.
Само така се аргументира твърдение. В противен случай мнението ти представлява балон с хелий. :)

[offtopic]Са знам че ше кажеш "пич зле съм в момента с парите и бла...бла". Колкото имаш пич. 5-6 стотин се файдица. Земи от шефа една хилка авансово, няма да откаже човека![/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 юли 2016 13:21

HekakaB написа:
tiamat написа:
futbolqga написа:
Сашо написа:
greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише :roll: :roll:

Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програми :) Но не знам дали работи зад граница?

Бачка - аз гледам от него от време на време. Другия вариант, който поне при мен работи добре, е bg-gledai.tv

Иначе, ако имаш някакви проблеми с тези два сайта, просто напиши в гугъл българска телевизия онлайн и излизат поне още 20 такива сайта.

Аз пък на ливетв.ру ходя...

БТВ си предава фрии на сайта си бре, какви са тия измислени сайтове дето влизате?

От чужбина не става.

Върни се в “Левски”