James Beattie написа:galin56 написа:James Beattie написа:love_hurtz написа:Да желаеш смърт на човек, който по никакъв начин нищо не ти е направил, да не говорим че този човек е спомогнал за развитието и запазването на българската култура, под формата на религията ! Нямам думи за теб ...
Като не искаш да му желаем смърт на този дедка, защо го е пуснал автора на темата? Естествено, че ще има недоброжелатели.
Тя, че "темата" е тъпня - верно е, ама не съм съгласен, че е естествено да има недоброжелатели. Какво ти/ни е направил дядката, че да го плюеме. Да си е жив и здрав там и това е. Не съм съгласен, щом че при положение не е болен от някоя гадна болест, по-добре да умре от колкото да си живее, дори и стар.
И моят дядо е на почти същата възраст и го водя навсякъде. Пускаме заедно Еврофутбол. Той е все още съзнателен. Дано и този 102-годишен дедка да има кой да му уросява мозъка. То не е само да си жив на 102, трябва и да имаш внуци-синове, които да те поддържат жив психически. Не е само за физически, трябва и психически. Ако човека не пуска Еврофутбол, няма смисъл да живее.
Ужас!....
Момченце, ти не си добре и си типичния пример за..."смешен пубер", както се изрази един такъв "говежди фен"!

Не знам за дядо ти, но ти, силно се нуждаеш от Оросяване на мозъка, пък дано се завъди там някаква свястна мисъл...
Но подозирам, че поради липсата на свестни мисли, ще живееш поне до 140 г. и дедо господ все ще чака да се роди такава в главата ти
А дядо Добри, да е жив и здрав да върши делата си! Добротата се възнаграждава, понякога така, понякога по друг начин, но е вярно и че добротата е "тежък кръст"!...И само със смирение и спокойствие, можеш да се запазиш добър, през живота си...
А преследването на печалби, дори от Еврофутбол

не е смирение и доброта...
Апропо - имам лошото чувството, че всичките ти писания, отправени към дядо Добри, са заради твоя дядо и сигурно "задължението" да го мъкнеш със себе си, дори да пуска Еврофутбол...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?