boabbb написа:Много го е хванало слънцето бат Ицо![]()
Все пак не съм часовникар, та да видя баш кой е
Е, аз какво да направя, че си кьорав и не правиш разлика между мангал и Стоичков. Но все пак не е лъжа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
boabbb написа:Много го е хванало слънцето бат Ицо![]()
Все пак не съм часовникар, та да видя баш кой е
парци написа:kiril.a.d написа:... от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици...
Първо, след още няколко месеца ще ги изкарате 5 милиона тия задължения, а след година явно ще надминат тези на ЦСКА (ориджинал). ~Автентичният ПФК Локомотив го погреба Гигов, а Касев и Льосков му бяха инструментите да не плати и стотинка и да се измъкне сух от водата. Защо "държавата" не си търси парите и не разкатае фамилията на очеизвадните схемаджии, можете да попитата "управляващите".
Клубът, пизнат (не припознат, признат) за Локомотив в момента играе под шапката на ОСК (Обединени спортни клубове) Локомотив. От това по-автентично, здраве му кажи.
skorpinoks написа:koisa написа:skorpinoks написа:зн
значи за теб не е важно кой е тренера ,кой е президента -КОИ СА ИГРАЧИТЕ-съжалявам за мен това е определящото ...
Това те прави фен на играчите, треньора и президента, а не на отбора. За мен като страничен наблюдател е важно какво ще кажат ФИФА и УЕФА в крайна сметка. Ако те кажат ЦСКА тире София е правоприемник на фалиралото ЦСКА и наследява всичко тогава няма да има значение кой какво пише и говори. Но засега си оставате просто преименуван Литекс и нищо повече.
Защо не си гледаш собственото отборче ...???![]()
ти си страничен наблюдател толкова колкото аз съм космонавт ...
haiobaio написа:Маги Стралска написа:Дори тези мачове да са в "Б" група, където всяко едно дерби на кръга ще бъде играно... в понеделник!
доколкото сфанах.... тва му е проблема на парци.... сори пич... ама кат почне втора Бундеслига..... пусни си телевизора в понеделник вечер.... 08.08.2016 - 20:15CET (VfB Stuttgart - FC St. Pauli).... 21:15 българско време.... програмата е немската Sport1 (бившето DSF).... и виж на дербитата тук.... празни ли са стадионите....
пп.... да поясня.... мисълта ми беше.... че дали ше се напълнят стадионите.... зависи най-вече от феновете.... ако имате желание.... никакви БФС-та не могат да ви спрат....
Ми не, но кой да вникне в написаното. Тъй като даваш това за пример, ще ти отговоря. Първо... Часът на посочения от теб мач е 20:15, удобно време, за да можеш след мача да се прибереш. Тук часът е 21:15 и след края на евентуалния мач трябва да се надяваш да има още транспорт да с еприбереш. Второ. Тъй като в Б група няма осветление, мачовете със сигурност ще са в неудобно време - 14:00ч., 16:00ч, но със сигурност не от 19:00 или от 20:00ч., това вече отдавна е играно. Трето, датите и часовете на мачовете във Втора Бундеслига се знаят от 1 месец и хората съвсем спокойно могат да си направят план, на кой мач могат да си позволят да отидат. И четвърто... Хората, освен, че имат супер транспорт, имат и финансовата възможност да пътуват навсякъде, без това да им врияе финансово на семейството, щото ти може да си със средни финанси, но има привърженици, които едва свързват двата края.
Тук, за Б група, дните и часовете ще се разберат 3 дни преди започване на шампионата, а в А група се знаят само първите 3 кръга.
Достатъчно ли е това като отговор или още да ти казвам?
Не ме разбирай погрешно, аз се кефя да има мачове в делнични дни, смятам даже, че е много яко, но като ги има, то поне да са в удобно време, да се вземе предвид осветление, разстояние между 2 града и т.н., хората да си направят сметката.
А относно пълненето на стадионите, не, не зависи само от феновете. Стадионите са кочини, няма тоалетни, седалките са мръсни, часовете са неудобни и необмислени, футболът е трагичен.
Как да заведеш детето си, след като се пее само за смърт, псува се и се обижда? Или това за теб е да си на стадиона? Привържениците да не са само агитка? Или място за други няма?
Отделно... Кой си пълни стадиона редовно, ама честно? В България има пълен стадион не повече от 1-2 пъти на година.
haiobaio написа:kiril.a.d написа:Но много моля, привържениците точно на Локомотив София, когато говорят, пускат статии и коментари именно за ЦСКА, първо те да се определят, от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици??? - напук на "държавата" и Касев ли?
От новия Локомотив сме всички. Той стана автентичен, тъй като едни хора се подиграха със старото дружество. Да, всичко му е автентично, създадено е от локомотивци, прието от локомотивци. Това е! A най-хубавото е, че започна да се обръща внимание на децата и да се оправя базата. Стадионът приема все повече хора, а историята всеки може да си я тълкува както иска. За мен по-чист наследник на историята на Локомотив не може да има.
Кофти ми е, че не се платиха задълженията, но точно за това беше сложен Касев, да фалира дружеството, което мисля, че ще стане факт до месец.
Ние имахме избор, дали да изчезнем или да започнем наново. Започнахме на ново, без да припознаваме, без да се сливаме. Сега сме по-обединени сме от всякога, базата ни бавно почва да грее, шношите ни жънат победи по европейските терени и от малки почват да придобиват увереност в себе си, че другите отбори, в другите страни не са нищо повече от тях.
skorpinoks написа:....преди да погледнеш в чуждата паничка ВИЖ собствената![]()
та кой издържа твоето отборче от крайният квартал (подуене)![]()
та кой ви плати ремонта на сектор А ..![]()
та кой ви даде да ползувате безвъзмезно същото това стадионче...
kiril.a.d написа:И друго ми е доста смешно и интересно като въпрос - най-често задаван от левскари:
"Кое ЦСКА спечели купата на България?" - ми ЦСКА на Ицко Янев и момчетата му!!!
А къде му е отбора сега? - пак в ЦСКА, нали?
Значи, където е той и отбора му, там е и ЦСКА, който спечели Купата!
Ама отбора не бил същия - ималж нови! - чакайте бре, в "Левски" няма ли нови??? - всяка година гоните по...5-7-9 играча и взимате нови...е-е, това "Левски" ли е?
Моля ви - не ставайте смешни!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта