Че футболът ни е направо погребан, това трябва на всички да им е ясно - 4-та урна, с тенденция 5-та урна, в УЕФА и ФИФА!!! - това е показателя за ниво на футбола в дадена държава.
От тук нататък, такъв футбол, не е футбол, а прост сеир!Цирк! А когато човек гледа сеир, цирк, преди всичко се смее! А смехът е здраве - доказано е!
И не мога да разбера, защо някои не се смеят, гледайки сеира, ами се "впрягат"?...
То "държавата" ни - парци, правилно я е сложил в кавички! - тя е жив цирк и става само за смях, вие за нещо отделно в същата "държава"...Ми "НИЕ" хората, населението, избирателите, допуснахме държавата ни да е "държава", вие за футбола...
Но много моля, привържениците точно на Локомотив София, когато говорят, пускат статии и коментари именно за ЦСКА, първо те да се определят, от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици??? - напук на "държавата" и Касев ли?

И да напомня, че не са само ЦСКА и Локо Сф! - имаме си и Олимпик Ст.Загора, Металик Пловдив, Велбъжд Пловдив, Антибиотик Разград, Банско Благоевград...може и да забравям други подобни герои...да имаме си и Левски1914

...
Та един съвет към всички ви - от НАС разбра се, че нищо не зависи! - и "ДЪРЖАВАТА" ни!!!
За това, гледайте сеир - ако искате плащайте за него - аз на избори не ходя от 1994 г.,та на мачове ли да ходя? - смейте се и си пестете нервите!!! Здравето ви е безценно и по-ценно от всичко, което ви карат да вярвате и правите!
Гледам тук и не само тук, как избесняват някои, за най-елементарни неща и честно - чудя им се на акъла?...
Аз просто се забавлявам...за беля и с вас, вместо само с "държавата" и структурите и!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?