Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Нар,Бабатунде,Лукин и Бурабия ги виждам зимата извън Левски 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Нар,Бабатунде,Лукин и Бурабия ги виждам зимата извън Левски
А така, да. Всеки трансферен прозорец ще си играем на "тия 5 вън, идват нови 8". И после се чудим, защо нямаме отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:mikata написа:Нар,Бабатунде,Лукин и Бурабия ги виждам зимата извън Левски
А така, да. Всеки трансферен прозорец ще си играем на "тия 5 вън, идват нови 8". И после се чудим, защо нямаме отбор.
Докато се привличат посредствени играчи ще е така

mikata написа: Справка Карнер е на проби в германски отбор в трета дивизия
Проби... Трета дивизия... Това говори достатъчно. На този етап съм доволен от Пиргов. Дано и шведа се впише добре. Колкото до Лукин и Бурабия май ще се окажеш прав. За Нар и Адениджи не съм много съгласен и според мен трябва да останат поне още година.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
То трета германска не е много по-зле от нашето първенство.
Съгласен съм за посредствените. Но съм против подмяната на половин отбор всеки път. Взимат се прибързани решения, което води до още повече слаби играчи.
Съгласен съм за посредствените. Но съм против подмяната на половин отбор всеки път. Взимат се прибързани решения, което води до още повече слаби играчи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и сс
Защото каза как е привлечен Нар 

mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и ссЗащото каза как е привлечен Нар
Как .... че ми стана интересно?

Да не са го свалили от лодка с бежанци?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и ссЗащото каза как е привлечен Нар
Жейнов разкри как е привлечен Нар. Тогава още трябваше да дадат "инженера" от Столипиново на прокурора. Да го изведат демонстративно с белезници пред телевизионните камери. За назидание на всички които се възползват неправомерно от комисионни. Сега си задайте въпроса ако това са реалните собственици на Левски как щяха да реагират при създалата се ситуация. Мълчанието им ме навежда на мисълта, че са подставени лица които умело са се възползвали от възможността да се облагодетелствуват от ситуацията. Никой не краде от себе си.
Стенли в ЛЕВСКИ си е готино,колкото да изиграе 2-3 мача,ако е добър може 30-40,все ще е на нивото на Кривия като се върна в морето.
wilge написа:mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и ссЗащото каза как е привлечен Нар
Жейнов разкри как е привлечен Нар. Тогава още трябваше да дадат "инженера" от Столипиново на прокурора. Да го изведат демонстративно с белезници пред телевизионните камери. За назидание на всички които се възползват неправомерно от комисионни. Сега си задайте въпроса ако това са реалните собственици на Левски как щяха да реагират при създалата се ситуация. Мълчанието им ме навежда на мисълта, че са подставени лица които умело са се възползвали от възможността да се облагодетелствуват от ситуацията. Никой не краде от себе си.
То па Жейнов не взима комисионни. А какви ментета предлага, да ти се завие свят. Тоя Лукин щом няма да играе 3 месеца що не го освободят поне да не взима излишни за Левски пари и без това не играе кой знае какво
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.