ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 14:59

1982 написа:
Схемата Рейнджърс няма нищо общо с вас, вие преместихте в София 2 чужди клуба, кръстихте ги ЦСКА. При тях няма нищо такова, те си плащат редуцираните дългове и си играят с ново дружество, като тръгнаха от долните дивизии. Поеха си и активи, и пасиви, как си трябва.
[center]Ти вече си толкова объркан.....в главата ти е пълна каша! Хващаш се с едно, почваш с друго, завършваш с трето!!![/center]
Последна промяна от soilwork на 19 юли 2016 15:01, променено общо 1 път.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 15:00

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Що бе ,не става ли схемата „Рейнджърс“,една от любимите ти! :lol: Или викаш друго си е да си мазохист с 30 млн.дългове на шията,колкото по-гадно,толкова по-добре,а :lol: Може и А областна „на чисто“ ама с Черепа,нали така,по-друго си е!

Схемата Рейнджърс няма нищо общо с вас, вие преместихте в София 2 чужди клуба, кръстихте ги ЦСКА. При тях няма нищо такова, те си плащат редуцираните дългове и си играят с ново дружество, като тръгнаха от долните дивизии. Поеха си и активи, и пасиви, как си трябва.

И викаш не може да плащаме дълговете ,щото става само с ново дружество от А окръжна,така ли :lol: Иначе не сме ЪФтентични,а :) Такава трагикомедия не съм си и помислял ,че може да същесвува! :cry: :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юли 2016 15:02

soilwork написа:
djd написа:
kolokolo написа:
djd написа:Тотален хаос! Вместо нещата да се изясняват лека полека, половин година дъвчим едни и същи въпроси.

Хаос има само във вашите мозъчета .
Нещата са ясни , ЦСКА е оздравен , ще играе в първа професионална лига , има чудесен отбор . И е най-автентичното армейско дружество за последните 25 години .

Тази вечер Дудука с черепово съдействие ще учреди фк "Мууууурал" , специално за озеленители да си зеленеят по селата . Всички са доволни ! :lol:

Защо изобщо се опитваш да пишеш относително културно?
Давай смело с "вашта мама" и толкоз. Няма нужда от преструвки.
[center]Това си е ваш Оздравителски патент.....ние само с дела и документи работим ;)[/center]

Ама си пич, падаш си по вицове. :lol:

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 19 юли 2016 15:04

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Що бе ,лиценза не върви ли с дружеството?А за глупости тебе и твоята групичка,нема кой да ви бие!

Да, върви .... нали на него е издаден. Но изразът, че ЦСКА играе с лиценза на Литекс е брутален просто. :lol: :lol: :lol: Такъв филм няма. Това си е чисто и просто смяна на името на един клуб и толкова. Никой не играе с ничии лицензи.

А за глупости не ми пиши, щото точно вие използвате подобни смешни изрази, като споменатия по-горе. ;)

Добре,господин професор по право,извинявам се за неточностите,простете ми ,но аз нямам вашият юридически потенциал :oops: Мисля,че след като това не е форума на Юридическият факултет,може и някои неща да се приемат по подразбиране,но... :oops:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юли 2016 15:05

Red_Neck написа:
djd написа:Тотален хаос! Вместо нещата да се изясняват лека полека, половин година дъвчим едни и същи въпроси.

Защото АД-то, което никой реално не иска да ..... оздрави/съживи/и т.н. ..... все още съществува.
Един колега беше казал, че възраждането на ЦСКА започва с фалита на АД-то и бая народ му скочи, ..... но това си е жестоката реалност.

Аз не знам съдийката успя ли да си каже забележките на кака Дора и Паслар или още се гонят из Борисовата градина? :lol:
Нещо се закротиха нещата след като взеха Армията.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 19 юли 2016 15:05

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Що бе ,не става ли схемата „Рейнджърс“,една от любимите ти! :lol: Или викаш друго си е да си мазохист с 30 млн.дългове на шията,колкото по-гадно,толкова по-добре,а :lol: Може и А областна „на чисто“ ама с Черепа,нали така,по-друго си е!

Новото Рейнджърс плати под 10% от задълженията на старото. Но там това е регламентирана процедура. Действително играят с ново дружество, но не виждам каква е разликата между дали е ново (в смисъл новоучредено) или вече съществуващо, като и в двата случая е дружество РАЗЛИЧНО от старото.
Иначе ние също играхме в долните дивизии. И щяхме още да сме там, ако не се беше оказало, че Висшата лига има повече нужда от нас, отколкото ние от нея
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 15:06

djd написа:Ама си пич, падаш си по вицове. :lol:
[center]Бъзикаме се и чакаме да видим съдбата на АД-то. Всичко друго са празни приказки. Мача отдавна беше свирен със съдействието на Държавата....писах го още преди три месеца[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 15:12

djd написа:Аз не знам съдийката успя ли да си каже забележките на кака Дора и Паслар или още се гонят из Борисовата градина? :lol:
[center]Беладоня-та изригваше по едно време с некви заплахи.....съдия Райкинска това ,съдия Райкинска онова ,ще ги навира припознавачите някъде си,ГДБОП, групата мултимилионери и кво ли не беше още От всичките изписани прогнози нищо не се състоя! Некви гурута се цитираха: Хонди(дето много познавал) Долно уйновци, Захарни петлета.....[/center]
Последна промяна от soilwork на 19 юли 2016 15:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 19 юли 2016 15:17

vaskonti написа:
Altarf написа:
vaskonti написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:На нас ни трябва, ама вие я търсите, вие ще купувате емблеми, активи е тем подобни... що така?
Заради вас "чувствителните" ,които сте толкова объркани

Дали само заради нас? А не е ли и заради ФИФА и УЕФА?
Абе я кажи, нали ЦСКА взе купата? Що не участва в ЕКТ тая година?

Дори старото дружество нямаше да участва, защото имаше наказание.

Аз питам що вие не участвате, нали няма наказание?

Защото футболните организации работят с юридически лица. Понятието клуб в правния свят е различно от това, което възприема обществеността.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юли 2016 15:20

soilwork написа:
djd написа:Аз не знам съдийката успя ли да си каже забележките на кака Дора и Паслар или още се гонят из Борисовата градина? :lol:
[center]Беладоня-та изригваше по едно време с некви заплахи.....съдия Райкинска това ,съдия Райкинска онова ,ще ги навира припознавачите някъде си,ГДБОП, групата мултимилионери и кво ли не беше още От всичките изписани прогнози нищо не се състоя![/center]

Фактически нещата се решиха от Бойко чрез Кралев.

Върни се в “Архив”