ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 19 юли 2016 12:50

crvena.zvezda написа:
soilwork написа:[center]Любо Пенев поканен за президент на поредния нов клуб ЦСКА :lol: Седалището на клуба пък най-вероятно ще е във Военния клуб.[/center]

Не,трябва да поканят Емо Костадинов,по-достоен е за тях!

Всеки който не е взел пари да казва на оранжевото червено е достоен.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 12:52

eMs1 написа:
Altarf написа:Намесването на Литекс, Чавдар и всякакви други спортни КЛУБОВЕ или градове във възродителния план на ЦСКА, е белег за правна и житейска некомпетентност. Субектите, които активно подпомагат ЦСКА, не изразяват никакви намерения към някой друг СПОРТЕН субект, освен ЦСКА. Няма претенции към история, каквито обикновено има при сливане между клубове или вливане. Имаме операции с правни субекти, които не са носител на никакви исторически права, на никаква автентичност и са просто инструменти, които свободно могат да бъдат подменяни.
Неразбирането на това създаде всички скандали с оздравители и фенове моралисти. Неразбирането на това е НЕГРАМОТНОСТ.

Вие, най-грамотниият между нас, ще разясните ли "операциите между кои правни субекти" стават? Как става подменянето?
Каква е разликата между ПСК/ПФК и ЮЛ със същото име и как едното се разделя от другото?
Бихте ли ни просветлили, защото само ей така да си хвърляме празни фразички във форума и разни, наистина неграмотни, индивиди да ни цитират и повтарят, не е достатъчно като довод.

Ти въобще четеш ли го тоя платен "грамотник", аз отдавна съм се убедил, че е пълен профан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 12:52

[center]Ще чакаме подробно инфо довечера,от някой от нашите тънкообидни във форума. Все пак новият отбор ще е носител на армейските идеи и няма как да не им симпатизираме ;)[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 12:55

crvena.zvezda написа:Нещо не им се коментира :( Дали щото не е на български или поради нещо друго :roll:

Кое да коментирам, далавераджиите от пробушената Гърция ли ??! Те, като държава и народ, точно защото са големи хитреци, като нас, сега опъват каиша и са затънали в дългове. Чудесни примери давате - Паниониос, Кавала, Дудука и прочее светли примери от "бяла" Гърция. Аз пък предпочитам да вземам примери от Великобритания, Италия и подобни страни, не от мързеливите маляки, дето си ебаха майката на държавата. То ви и личи, че сте на един акъл с тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2016 12:56

1982 написа:
GOLEADOR написа:Ако в събота сте повече от 10 000 на "Армията" ще призная,че сте повече от нас,но не ми се вярва.За съжаление разделението е факт и ще се види още на мача в събота.

Аз лично очаквам за събота да има много безплатни екскурзии от провинцията, кебапчета, кренвирши ..... Гришата ще иска да покаже колко е подкрепян, знаем у нас как стават тези мероприятия, няма да е за пръв път.
[center]Ти сега всяка бира-скара в София ще я изкараш че работи в полза на Гриша Ганчев :lol: Лято е .....нормално е да има кебапчета,кюфтета,биричка[/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 19 юли 2016 12:59

soilwork написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Ако в събота сте повече от 10 000 на "Армията" ще призная,че сте повече от нас,но не ми се вярва.За съжаление разделението е факт и ще се види още на мача в събота.

Аз лично очаквам за събота да има много безплатни екскурзии от провинцията, кебапчета, кренвирши ..... Гришата ще иска да покаже колко е подкрепян, знаем у нас как стават тези мероприятия, няма да е за пръв път.
[center]Ти сега всяка бира-скара в София ще я изкараш че работи в полза на Гриша Ганчев :lol: Лято е .....нормално е да има кебапчета,кюфтета,биричка[/center]

И викаш всеки уикенд се изсипват от Ловеч на скара в София нали? :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 19 юли 2016 13:02

HekakaB написа:
crvena.zvezda написа:
soilwork написа:[center]Любо Пенев поканен за президент на поредния нов клуб ЦСКА :lol: Седалището на клуба пък най-вероятно ще е във Военния клуб.[/center]

Не,трябва да поканят Емо Костадинов,по-достоен е за тях!

Всеки който не е взел пари да казва на оранжевото червено е достоен.

Ние, феновете на ЦСКА, не сме и няма да взимаме пари (а и не е нужно), за да демонстрираме нашата вяра в ЦСКА. И не оранжевото ще направи нас оранжеви, а ние ще направим всичко, което можем, червено.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 19 юли 2016 13:02

кристи3 написа:
eMs1 написа:
кристи3 написа:
eMs1 написа:
кристи3 написа:
Според мен, не си прав. Не дружеството прави феновете цесекари, а обратното - цесекарите правят дружеството ЦСКА. Защото не дружеството е първичното, първичното са хората. Когато умря Втората българска държава, трябваше ли и ние да умрем и изчезнем? Не, останахме и сега пак си имаме държава България (може би, според теб, менте, не знам). Защото хората решават кое, какво да бъде - това, че сме прекръстили или създали ново дружество, не може да ни направи нас, хората - цесекарите различни, защото не дружеството ни прави такива, каквито сме - напротив, ние сме тези, които ще направим дружеството, каквото го искаме, а именно - ЦСКА.

Чудесен пример, хората решават.
Ето ти подобен, ако всичкото "мангал" в България се събере на митинг и поиска да вземат Пловдиска област, да я отцепят от България и да си имат те държава, може Цветелин Кънчев за президент да искат, то по твоята логика това трябва да стане, защото това го искат всички мангали (или поне 90-95% от тях ;) ) другите са "моралисти" и искат да си живят в България на соц.помощи.
По-принцип никой не им и пречи да го направят (да поискат), просто няма да им го позволят.
А на ГГ му го позволяват, май само това е разликата :)

Мне, не си ме разбрал правилно....може аз да не съм се изразил точно.
Нямам предвид в България циганите да станат 90%, казвам 90% от циганите в България, има разлика, не мислиш ли? Защото феновете на ЦСКА не са всички фенове в България, както и циганите не са цялото население в България (сравнението е за конкретният пример). БФС в случаят е България, всички останали фенове са останалото население на България. Сега може би ще е по-ясен горният пример :)

Съжалявам, не виждам аналогията в случая. Феновете на ЦСКА няма да отцепват нищо от БФС. Действително, използваме друго дружество, което е функционирало за отбора на Литекс, но първичното там - хората - просто ги няма, затова този отбор нямаше бъдеще. Нали не мислите, че ако Литекс събираше по 10-20 хил. на мач и 50% от зрителската аудитория, ГГ щеше да си помисли да прекратява отбора. А отбор без фенове, е като държава без народ - едно нищо. Така, че ЦСКА не пречи на никого и въпросът за съществуването му е само въпрос на неговите фенове, а не на другите.

С тази логика тогава колко клуба трябва да съществуват в България? 2?3?
Колко фенове имат Пирин, Етър, Черно море, Берое, Лудогорец, в сравнение с ЦСКА и Левски? Т.е., те са едно нищо? А в по-глобален мащаб? Колко фенове имат Виляреал, например, Монако? Твоята логика е, че щом няма много фенове нямат бъдеще... :?
Както и да е, ти така смяташ, ок.
Последна промяна от eMs1 на 19 юли 2016 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 19 юли 2016 13:03

1982 написа:
eMs1 написа:
Altarf написа:Намесването на Литекс, Чавдар и всякакви други спортни КЛУБОВЕ или градове във възродителния план на ЦСКА, е белег за правна и житейска некомпетентност. Субектите, които активно подпомагат ЦСКА, не изразяват никакви намерения към някой друг СПОРТЕН субект, освен ЦСКА. Няма претенции към история, каквито обикновено има при сливане между клубове или вливане. Имаме операции с правни субекти, които не са носител на никакви исторически права, на никаква автентичност и са просто инструменти, които свободно могат да бъдат подменяни.
Неразбирането на това създаде всички скандали с оздравители и фенове моралисти. Неразбирането на това е НЕГРАМОТНОСТ.

Вие, най-грамотниият между нас, ще разясните ли "операциите между кои правни субекти" стават? Как става подменянето?
Каква е разликата между ПСК/ПФК и ЮЛ със същото име и как едното се разделя от другото?
Бихте ли ни просветлили, защото само ей така да си хвърляме празни фразички във форума и разни, наистина неграмотни, индивиди да ни цитират и повтарят, не е достатъчно като довод.

Ти въобще четеш ли го тоя платен "грамотник", аз отдавна съм се убедил, че е пълен профан.

Аз всички "чета", той специално обаче мен май не ме "чете" :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юли 2016 13:04

1982 написа:

Тичкаш пред вятъра нали? Хубаво е човек да си сложи една тенекийка отзад, ей така за всеки случай, а пък ако случайно се окаже, че на 23.07 на стадиона има-няма 5-6 000 "припознавачи", това автоматично ще ти влезе в репертоара за следващите седмици. Грамотна работа! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”