Футболни фенове наръгаха момче в София!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ММ1914
Контакти:

Re: Фенове на Левски наръгаха момче в София !

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 10:24

bm1914ls написа:
Thsmith написа:Темата е поднесена адски глупаво, да ме извинява автора. Феновете са на стадиона, за тях може да се каже фенове на даден отбор правят Х. Почти всеки човек в държавата е фен на някой отбор, не се пише обаче "Левскар обра банка" или Цскар изнасили жена. Това са го направили някакви магарета и престъпници и толкоз.

Абсолютно точно! Освен това имаше някакъв кодекс, който уж всички бяха приели.

Тоя кодекс приключи има няма две седмици след като беше приет. И червени и сини си се разхождат с палки и ножове. Тъпо е, но е факт.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 19 юли 2016 10:24

Дали са били сини, червени, жълти или пембяни скинарчетата е все тая - всички са един дол дренки.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 юли 2016 10:26

парци написа:Дали са били сини, червени, жълти или пембяни скинарчетата е все тая - всички са един дол дренки.

... и все Слънцето ще призовават за справедливост .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 10:27

парци написа:Дали са били сини, червени, жълти или пембяни скинарчетата е все тая - всички са един дол дренки.

За това си прав, но нерядко истината излиза наяве по-късно. Помниш ли случая с пребития червен миналата година в Пловдив, майка му работеше в Радио Пловдив. бито било детето, не трябвало така. После се оказа че той налитал, а пък не успял да избяга като жълтите си приятели.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: boabbb

Мнениеот boabbb » 19 юли 2016 10:34

Странджата написа:Абе как ги скачаш тези камиончета - едното момче било тренирало десет години на Герена ( не Армията) и го наръгали, другото го питали дали е от ЦСКА и като казало, че не е, и него го наръгали - ерго - наръгвачите са левскари ... Е, малко се понапъни, ако искаш да спекулираш и манипулираш, а ако не ти се удава - стой си мирно и си припявай нещо за изчезналите люлякови нощи ...

Просто цитирам източника, който съм дал отдолу - това е :| Коректно, некоректно, в статията ясно се казва, че нападателите са го... така, де :lol: :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2016 10:39

Red_Neck написа:Заглавието на темата е некоректно. Факт.

[offtopic]Ралке, ...мене левскари са ме пребивали като куче на спирката пред СУ заради един шал, ... без да имаха отличителни знаци или да са пели песни ..... и съм сигурен, че бяха ваши.
Обикновено, който яде пердаха, знае защо ;)[/offtopic]

[offtopic]Е, именно, не може докато си играеш някаква игричка и идват и почват да те ръгат, нали се сещаш как звучи? А това за спирката до СУ, не знам с какъв акъл си го направил :oops: Там грам не смея да показвам шалове, тениски и т.н. , освен ако не сме много хора. Не се мисля за богопомазана.[/offtopic]
А по логиката на половината тук, значи, ако не дай си Боже, при мен дойдат и ме попитат "от Левски ли си" и аз кажа "да" и те да почнат да ме ръгнат, автоматично означава че са цскари?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юли 2016 10:43

Ралке, знаеме те тебе каква си хулиганка, не се прави :lol: :lol: :lol: Ама тоя пич ... 17-годишен и си играли на Покемони :shock: :shock: :shock: От толкова малки ли се друсат вече :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2016 10:45

boabbb написа:Ралке, знаеме те тебе каква си хулиганка, не се прави :lol: :lol: :lol: Ама тоя пич ... 17-годишен и си играли на Покемони :shock: :shock: :shock: От толкова малки ли се друсат вече :mrgreen:

[offtopic]Не я играя, но напиши в гоогле плей покемон го и ще ти излезе. Някаква игра, която се развива само като се разхождаш, по тоя начин събираш точки и минаваш на следващо ниво, т.е. призоваваш покемончето :mrgreen: Явно е направена с цел децата да излязат от вкъщи, знам ли..[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: ralka_levskarka

Мнениеот Странджата » 19 юли 2016 10:45

Не, ако те наръгат, че си казала да, това означава, че си вече наръгана, а дали заради сговорчивост - това е интерпретация :)

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юли 2016 10:46

boabbb написа:Ралке, знаеме те тебе каква си хулиганка, не се прави :lol: :lol: :lol: Ама тоя пич ... 17-годишен и си играли на Покемони :shock: :shock: :shock: От толкова малки ли се друсат вече :mrgreen:

PokemonGo :D Новата мания вземи разгледай какво се случва по света

Върни се в “Футбол - България”