Ако някой има право да направи нов клуб ЦСКА и да каже "Това е ЦСКА", то това са само военните и мястото е само Централния Военен Клуб. Ни Гришовци, ни Божковци, ни Стоичковци, ни Зафета, ни феновете играят тука.
За съжаление не съм убеден в успеха на начинанието, имайки предвид състоянието на армията ни в момента.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
boabbb написа:шивача написа:MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
Но аз съм спокоен, ТАКОВА недоразумение няма да има
То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.
Това вече е пълна простотия ... Гнусен и не толкова гнусен ментак ... Вади 25 млн. и ще е хубава работатаСамо дето не можеш да извадиш и не само ти
Ще ме извиняваш, ама такива е най-добре да не посещавате "Българска армия"
Доста си плитък, за да го разбереш. Няма как да коментираш времето на върха, като си долу, в ниското. Аз няма да посещавам Армията(не вярвам и ти ходиш), но ще си запазя достойнството. Мастия няма да стана!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Шивач,
100 процента в края на Септември ще си на Армията и ще викаш мощно ЦСКА ЦСКА ЦСКА.
Когато се изплати всичко към НАП, ще си имаме ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЦСКА ! Така е било винаги ! Всякакви други ментета са обречени на провал и жалко съществуване.
100 процента в края на Септември ще си на Армията и ще викаш мощно ЦСКА ЦСКА ЦСКА.
Когато се изплати всичко към НАП, ще си имаме ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЦСКА ! Така е било винаги ! Всякакви други ментета са обречени на провал и жалко съществуване.
Последна промяна от MASTER_COOL на 19 юли 2016 10:46, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
кристи3 написа:шивача написа:MASTER_COOL написа:По - достойно ? Не мисля !
Ще е в пъти по - уродливо !!! И ще обслужва всякакви интереси, но не и тези на ЦСКА и неговите привърженици !
Но аз съм спокоен, ТАКОВА недоразумение няма да има
То няма как да ги "обслужва", като реално няма истински отбор. И двата ще са ментаци, като моето мнение е, че единия ще е гнусен ментак, другия не толкова.
Добре де, според теб, щом ПФК-то "умре" (а това е само въпрос на време, тъй като икономически няма как да се въстанови), умира и ЦСКА, така ли? И няма как да има друг, истински?
Ами просто е-да! Все едно да ти умре единия родител, и другия да влезе отново в брак и новият родител да го обикнеш като истинския.
MASTER_COOL написа:Шивач,
100 процента в края на Септември ще си на Армията и ще викаш мощно ЦСКА ЦСКА ЦСКА
Дай Боже, надявам се да стане така
шивача написа:Да, достоен отбор, с недостойни ръководители(собственици)
Питам за клуба, ..... не за отбора!
За какъв морал и достойнство в БГ футболът в последните 25 години ми говорите изобщо

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:шивача написа:Да, достоен отбор, с недостойни ръководители(собственици)
Питам за клуба, ..... не за отбора!
За какъв морал и достойнство в БГ футболът в последните 25 години ми говорите изобщо
Аз те разбирам на къде ме водиш, без успех, ама я кажи, кой игра с интер, според теб?
Иначе ЦСКА(клуб) живя, и още е жив по един достоен начин. Бил е управляван от много недостойни хора(такъв е и ганчев, и божков), но никога не бил подменян в моето сърце и съзнание. Хеле пък толкова явно, пред целия народ.
RedSkin написа:Момчета, след като вземем 5-тата, искам да попитам колко беше коефициента на Литекс, че да знам от кой предварителен кръг ще започнем!
Ще почивате 3 години и тогава.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най - добре е всички, които не приемат ЦСКА в моментната му форма, да си останат насаме вкъщи и да си преболедуват този период. Но да идват на стадиона и да пречат ! НЯМА ДА СТАНЕ ! Брат с/у брата на АРМИЯТА НЯМА ДА ИМА ! Да си го знаете от сега !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
W84me написа:RedSkin написа:Момчета, след като вземем 5-тата, искам да попитам колко беше коефициента на Литекс, че да знам от кой предварителен кръг ще започнем!
Ще почивате 3 години и тогава.
Защо да почиват? Това си клуб литекс, купен от чавдар и се премества в софия с новото си име. Имат право да играят в турнирите с коеф на литекс. Но няма да играят за суперкупата, щото не са спечелили нищо, за да играят.