Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Продавам 2 билета за мача Левски - Марибор за Сектор А от по 20лв. Продавам ги за цената , която съм ги взел. За повече инфо на ЛС или 0988 84 99 94 (2ри ред под журналистическата ложа)
- ralka_levskarka
- Контакти:
отец Онуфри написа:Дали ще ми направят проблем, ако отида да взема билети сам? На 16 съм.
Естествено, че не.
А иначе аз от ОМВ съм доста доволна, засега, поне. Три пъти съм вземала и дъм нямала проблеми.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Колко време чакахте тикетПро да ви изпратят билетите? Досега не са се бавили толкова.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
JoOrRe написа:Продавам 2 билета за мача Левски - Марибор за Сектор А от по 20лв. Продавам ги за цената , която съм ги взел. За повече инфо на ЛС или 0988 84 99 94 (2ри ред под журналистическата ложа)
пич, имаш грешка в телефона, оправи си го, ако искаш някой да ти се обади
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
W84me написа:Колко време чакахте тикетПро да ви изпратят билетите? Досега не са се бавили толкова.
вчера, но купих от първите, се забавиха около 2 часа половина, докато ми изпратят е-билетите. С оглед на многото заявки, предполагам, че днес към обяд ще изпълнят всички от вчера. спокойно, няма да ви се изгубят билетите, а и до мача има още 2 дни

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:JoOrRe написа:Продавам 2 билета за мача Левски - Марибор за Сектор А от по 20лв. Продавам ги за цената , която съм ги взел. За повече инфо на ЛС или 0988 84 99 94 (2ри ред под журналистическата ложа)
пич, имаш грешка в телефона, оправи си го, ако искаш някой да ти се обади
няма грешка , това е телефона

- ralka_levskarka
- Контакти:
[offtopic]Бобска му е картата, мисля[/offtopic]
С твое разрешение ще ти пусна "обявата" в група на Левски с 19,430 участници, има по- голяма вероятност някой да звънне.
С твое разрешение ще ти пусна "обявата" в група на Левски с 19,430 участници, има по- голяма вероятност някой да звънне.
ralka_levskarka написа:[offtopic]Бобска му е картата, мисля[/offtopic]
давай , Благодаря

tmanolov написа:W84me написа:Колко време чакахте тикетПро да ви изпратят билетите? Досега не са се бавили толкова.
вчера, но купих от първите, се забавиха около 2 часа половина, докато ми изпратят е-билетите. С оглед на многото заявки, предполагам, че днес към обяд ще изпълнят всички от вчера. спокойно, няма да ви се изгубят билетите, а и до мача има още 2 дни
Почти 24 часа минаха, а още имам само потвърждение, билети - не

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
По сайта на ТикетПро сектор А вече е изчерпан, а В в блок 19 има само 5 места.
Едит: и В свърши
Едит: и В свърши