Опит за държавен преврат в Турция!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Опит за държавен преврат в Турция!

Мнениеот 1982 » 19 юли 2016 00:11

fcb_bg написа:Кога съм изказвал възхищение или подкрепа за Ердоган във форума бе, лъжец? Харесвам го като управник ,в смисъл, че работи и за просперитета на държавата си - това, което трябва да прави всеки на неговия пост.

Хем твърдиш, че съм лъжец, хем още в следващото изречение го хвалиш ?!

Какво прави за държавата си, какъв просперитет, та той eба майката на Турция ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 юли 2016 12:37

"ИЗВЪНРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ. РАЗПРОСТРАНИ И УЧАСТВАЙ!
ПРО АМЕРИКАНСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В ТУРЦИЯ СЕ ПРОВАЛИ!
Вбесени от извиненията на Ердоган към Путин и възможността Турция да изкара армията си от НАТО, американците и Израел с помощта на своята агентура се опитаха да организират военен преврат. Независимо, че Ердоган дълги години им служеше вярно и дори по техни указания заповяда да свалят руският военен самолет над Сирия - ТЕ както винаги решиха, че след като са го използвали, е време да го свалят и заменят с друг свой доверен слуга. А Ердоган да обере всички негативи от техните действия в Близкият Изток и Сирия. Още повече, че по данни на тяхната агентура Ердоган открито е признал пред Путин, че руският самолет е свален по заповед на САЩ и с помощта на американските разузнавателни самолети от базата в Доха.
Именно това своевременно признание спаси и Ердоган. Защото руското военно разузнаване своевременно успя да го информира , че след няколко часа започва преврата. Това осигури нужното време на Ердоган да успее да спечели част от водещите турски офицери и войскови части, за да може те да останат неутрални. И да вдигне по тревога част от състава на силите за сигурност. По информация от сайта на патриотично настроените американски, английски, немски, френски, италиански и други западни ветерани и действащи офицери от армиите, разузнавателните и контра разузнавателните служби, по време на преврата боен самолет дори е бомбардирал парламента с мини ядрен заряд, по всяка вероятност взет от ВВС базата на САЩ в Инджирли́к. Такова е мнението на някои от независимите експерти на http://www.veteransToday.com, изследвали снимките от мястото на взрива на бомбата. Независимо че подготовката на Преврата е глътнала огромни средства, той завърши неуспешно, не защото армията и полицията се подчиниха на Ердоган, а само защото не се съгласиха по чуждестранна заповед да стрелят по невъоръжените граждани.
Точно с това турската армия и полиция /както и всяка една друга армия и полиция в света служещи на своят народ и държава/ показаха, че за тях най-важни са интересите на народа, а не на продажните политици и генерали, които винаги служат само на своите тайни банкови сметки в чужбина. Разбира се съвсем друго щеше да бъде развитието на преврата - ако Турция, също като България, беше унищожила своята армия и я беше заменила с чужди окупационни войски и бази.
ИЗВОДЪТ Е ЕДИН – НАРОД , ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕДИННИ! Защото именно народа плаща техните пенсии и заплати, а не алчните и продажни партийни елити.
Сега вече народът знае, че няма земна сила която би могла да го спре дори да няма нищо в ръцете си, ако реши да си брани ОТЕЧЕСТВОТО И СВОБОДАТА!!!"

Това е от фейсбук страницата на Български воински съюз "Васил Левски", тези май бяха посрещачите на "вълците на Путин, които биха противници на посещението им. Като го чета май се оказват и привърженици на Ердоган и едва ли не го възхваляват и обвиняват САЩ за преврата и, че руското военно разузнаване е помогнало на Ердоган, като го е предупредило за него.
Май путинофилите отново заобичаха Ердоган, поне докато отново не стане някой разрив между двамата диктатори. Междудругото много ми прилича на времето, когато Хитлер е подкрепян и от комунистите в България, преди да нападне СССР.
Последна промяна от v.r.s. на 19 юли 2016 12:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2016 12:42

Тези са абсолютни неудачници, те не подкрепят Ердоган, просто солидарност.
Нали са бивши фатмаци и милиционери. :lol:
Е и да наплюят САЩ естествено :lol:
Аз само се чудя къде е държавата :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 юли 2016 12:53

ivan56 написа:Тези са абсолютни неудачници, те не подкрепят Ердоган, просто солидарност.
Нали са бивши фатмаци и милиционери. :lol:
Е и да наплюят САЩ естествено :lol:
Аз само се чудя къде е държавата :?

Тези нали бяха определени като патриоти и част от пишещите тук им се радваха, че са пребили противниците на Путин.
А написаното въобще не ми се струва патриотично и дори улавям нотка на възхвала, че руското разузнаване е помогнало на Ердоган и са го спасили. Явно след затоплянето на отношенията между Путин и Ердоган, отново ще има завой в отношението спрямо втория и той отново ще бъде не "диктатора-ислямист", а галено наричаният Ердо.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юли 2016 12:59

В един пост се възмущават че режели глави на войничетата, в друг как армията и полицията си свършила работата. :lol:
Явно са им правили лоботомия. :lol:
Фатмаци кво да ги правиш, бях чел за единият, че в армията бил прост старшина, но във воинският съюз бил с чин Майор. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 юли 2016 13:00

И още нещо, чЕки малко. Да не забравяме, че докато феса и Обонго си бъркаха по дупките и си душеха дупетата, това нЕмаше проблем за някои персонажчета във форума. Същите тия ни обясняваха колко мъдър и далновиден политик бил Ердоган и как той бил пазел мира в арабския свят. Само отбелязвам. Янкофилите бяха свикнали да му го лигавят на феса, ама сега седят и чакат нова опорна точка. Да не забравяме и как доларджиите до скоро ни хвалеха Ердоган и как България трябвало да следва примера и развитието на Турция.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 юли 2016 13:08

Тука ситуацията яко напомня на нацистките движения и симпатизанти в САЩ преди началото на ВСВ. Както и на подкрепата и симпатиите на британското кралско семейство към Хитлер.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 юли 2016 14:00

ivan56 написа:В един пост се възмущават че режели глави на войничетата, в друг как армията и полицията си свършила работата. :lol:
Явно са им правили лоботомия. :lol:
Фатмаци кво да ги правиш, бях чел за единият, че в армията бил прост старшина, но във воинският съюз бил с чин Майор. :mrgreen:

Абсолютна шизофрения. И такива да ми се изкарват патриоти и да кръщават групичката си на Апостола, ми се струва гавра с този велик българин и въобще с българщината.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 19 юли 2016 14:11

Фатмаци кво да ги правиш, бях чел за единият, че в армията бил прост старшина, но във воинският съюз бил с чин Майор. :mrgreen:[/quote]

Ами нормално. След 89та година 27 години само си е бъркал по дупките, докато е бил в армията и повече от един прост сержант не е стигнал. Думите ти доказват отново, че след 89та армията е една разпасана команда. Прав си. Сам го каза.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 19 юли 2016 14:34

Messi_fan написа:И още нещо, чЕки малко. Да не забравяме, че докато феса и Обонго си бъркаха по дупките и си душеха дупетата, това нЕмаше проблем за някои персонажчета във форума. Същите тия ни обясняваха колко мъдър и далновиден политик бил Ердоган и как той бил пазел мира в арабския свят. Само отбелязвам. Янкофилите бяха свикнали да му го лигавят на феса, ама сега седят и чакат нова опорна точка. Да не забравяме и как доларджиите до скоро ни хвалеха Ердоган и как България трябвало да следва примера и развитието на Турция.

Объркването на Българските Туркомани и Туркофили е тотално. Чий ще го лапат сега? Или може би ще се включат и а-ално за да задоволят всички страни.

Върни се в “Свободна зона”