Serafim написа:И аз съм на мнение, че в Нар има хляб. Позитивните неща са скоростта му и това, както писа колегата по-горе, че винаги иска топката и в повечето случай е непокрит. Което пък говори, че се движи добре без топка.
Малко ми напомня на Гари Родригес, с разликата, че Нар не се справя в ситуации едно на едно, освен ако няма летящ старт и място да развие скоростта си.
Нар, Адениджи и Сандберг трябва да бъдат оставени на спокойствие тази година. Един ще се адаптира по- рано, друг- по- късно. Различни хора, различни характери, различни култури.Колко време беше необходимо на Роман? Ами на Боян? Да не мислите че от първия ден е викнал по защитниците "оди у лево (десно) майку ти йе+ем!" При това са хора близки по произход, език, етническа принадлежност. Един Мики Орачев блесне в един мач с наистина серия добри отигравания, после се издъни, след това е резерва. И той все още не се е приспособил към условията на мъжкия футбол при все, че е българин. При това израснал като футболист на Герена. Тези момчета са на неговите години. Задачата на треньорите е да ги аклиматизират възможно най- бързо и да извадят на преден план положителните им качества. И един въпрос към хората с информация от кухнята. Близнаците намериха ли си по- престижен отбор от Левски където да получат повече игрови минути и да се развият като професионалисти или си останаха дребни мижитурки с колибарски манталитет които използваха Левски само заради първокласно полученото лечение?