ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 15:39

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
1982 написа:И стига с това умиране, Рейнджърс 4 или 5 години висяха "по селата", да не би да умряха ??! Да, да, знам ...... примерът е "некоректен". :mrgreen: :mrgreen:

Какво им е точното бе,чугунена главо подуянска!Кво ме интересуват Рейнджърс бе,ние сме ЦСКА! :idea: Има десетки примери по света за такива процедури,един отбор да вземе АД-то на друг,по-малък с неговото изрично съгласие,разбира се!

Чудесен отговор, като няма аргументи, почваме - "подуенска чугунена глава", "Ние сме ЦСКА, кво ме интересуват Рейнджърс" ......

А твоите аргументи какви са-повтаряш едно и също като папагал,белким някой ти повярва на манипулациите! :idea: Сравненията ти и тезите ти са абсолютни спекулации :!:
Хората ти обясняват едно и също нещо по 100 различни начина,но ти не искаш да ги чуеш!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юли 2016 15:44

Казвам ви едно - за мен "проекта" на Киро Гела е пълна глупост - едно физкултурно дружество без привърженици, отбор пълен с мангали, на който нито има кой да му се изкефи на победите, нито кой да ги псува след загуба :!: Отцепници, моралисти и прочее унищожават в момента последното и най-важно нещо, останало от ЦСКА - фенската маса :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 18 юли 2016 15:46

peliforewer написа:
1982 написа:Едно хубаво мнение на фен на Славия.

И на 30.07.2016 г. от 18:00 аз лично ще отида с мисълта, че играем с Литекс от Ловеч, без значение къде се играе, какъв екип носи този отбор, дори комплексарските декларации, които валят тези дни са "Величко Дихонов" стайл, Г.Г. и Б.Б. убиха ЦСКА, а вие им се радвате, това е безумие, но имайки предвид в каква държава живеем, качеството на хората, интелекта, липсата на каквато и да било вяра и отсъствието на морал и желанието ви да влезнете отново в рекордите на Гинес, никога не съм разбирал манията Ви за титли и отличия на всяка цена..е тя уби ЦСКА! А всичко е толкова просто, през директивата да вземете купата на Бг., да се дадат едни бази в контекста на една ДДС-ска история, а онези здравите момчета отиват и се кланят, жалко.

Защо този бял мислител не се замисли как Славия си взе стадиона и имаше ли далавера ,защото да стигне ЦСКА до тук една от причините е и това че трябваше да си плаща за базите на държавата.Защо този бял фен с висок морал не скочи на Гр.Ганчев и ДДС историите му когато наливаше пари в клуба по борба Славия Литекс от 1989г.до 2009г. и допринесе за най-големите успехи в историята на обединените клубове на Славия.Много им къса паметта на моралните ни учители,сега на мода е да се плюе и то както винаги по ЦСКА,и докато преди бяха само враговете ни вече им пригласят и пишман цесекарите,казвам пишман защото ако си истински цесекар може да ти е мъчно,може да ни ти харесва начина по който се развиха нещата с отбора,но никога няма да обиждаш и плюеш тези футболисти и треньори дето те радваха през последната година и тези хора с които дълги години си бил рамо до рамо по стадионите България и чужбина.

Е ми те много от тия дето плюят не са гледали отбора през последната година!Какво се учудваш тогава,че плюят!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 15:55

crvena.zvezda написа:А твоите аргументи какви са-повтаряш едно и също като папагал,белким някой ти повярва на манипулациите! :idea: Сравненията ти и тезите ти са абсолютни спекулации :!:
Хората ти обясняват едно и също нещо по 100 различни начина,но ти не искаш да ги чуеш!

Единствената манипулация тук е това, че се опитвате да изкарате Литекс, че е ЦСКА. Нищо друго.

И, да, примерите с Милан, Рейнджърс и т.н., ще ви се вадят винаги, защото така се прави по белите държави. Те затова са и бели, а ние сме един вонящ кенеф. Щото сме все тарикати, нещо далаверка, схемичка да врътнем ..... и накрая си го врътваме сами на себе си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2016 15:57

djd написа:
ЦСКА-София на Гриша Ганчев започва от нулата, но това е единствената алтернатива и всички трябва да го подкрепят, каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той добави, че това е най-добрият вариант за "армейците", защото всичко е законно. Бившият изпълнителен директор на клуба каза още, че не бива да се прави нов отбор, който да стартира от окръжните групи, тъй като този ход ще доведе до ново разединение на "червената" общност.

"Трябва да има едно ЦСКА, другото е несериозно. Но това е нов отбор, който започва наравно с Верея, Горна Оряховица и т.н. Вече не е убиеца на еврошампиони, няма ги победите над Ливърпул, Нотингам и т.н. Трябва обаче всички да подкрепим тима, тъй като няма друга алтернатива. Всичко е извършено законно щом този хибрид е в Първа професионална лига. Това е най-доброто решение", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той каза още, че е нормално ЦСКА-София да получи стадион "Българска армия" и базите в Панчарево. "Какъв търг ще има? Прави се подобно нещо, защото законът го изисква. Ще се даде концесия на Гриша Ганчев и той ще трябва да върне дълговете от почти 1 милион лева под формата на ремонти на базите", добави Илиев, след което изрази надежди, че скоро ще бъде откупена марката на дружеството, което се намира в процедура по несъстоятелност.

Майкъла запита и част от феновете защо преди години са били твърдо против подобен ход, а сега го подкрепят с две ръце. "Явно всеки си гледа интересите и бизнеса. Хората, които обичат ЦСКА, няма да припознаят този отбор. За мен това е нов тим, но ще му се радвам, животът продължава. Едно изказване на Гриша Ганчев ми направи впечатление: "Като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш". Както видяхме, в тази държава всичко е възможно", завърши Илиев.

Защо ли не пусна това интервю на Майкъла ......
Майкъла: Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА - фенове и журналисти да подкрепят Гриша Ганчев!

17 юли 2016 | ..Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла бе категоричен, че „червените” са поели в добра посока на развитие и в играта им се забелязва възход във всеки изминал мач. Според него победата над Интер (Милано) не е случайна и ще даде допълнителен тласък на играчите.

"Контролите не са толкова важни. Но ЦСКА е в добро състояние и с всеки мач играе по-силно. Мисля, че отборът ще бъде напълно готов за това, което го очаква в първенството. Пътят, по който сега ЦСКА е тръгнал, е правилният. Според мен Стойчо Стоилов е един от най-добрите мениджъри в България и не бърка с играчите от чужбина. Мисля, че са попълнения и ЦСКА може отново да бъде фактор на международната сцена. Може би трябва да се подсили средата на терена с класен централен полузащитник. От Ловеч дойдоха много добри момчета. Не искам да отличавам играчи, а треньора Христо Янев. ЦСКА играе като колектив, а не всеки футболист сам за себе си. Нужно е време за развитието на този. млад отбор. Но за мен двубоят с Интер показва, че ЦСКА е на прав път", обясни Георги Илиев пред "Тема Спорт".

Той добави, че с действията си Гриша Ганчев е показал, че има големи намерения.

"Аз подкрепям ЦСКА и се радвам, че ще играе в елита. Оттук нататък дано и този тим има късмета, който имаха и предишните поколения. Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА. Активите ще бъдат изкупени, това е най-лесното и са чисто формални неща. На някои хора не им харесва, че в ЦСКА се въвежда железен ред и няма да могат да си правят далаверите. Трябва да застанем зад отбора и да дадем спокойствие на ръководството и треньора. Инджов и Гриша Ганчев са много сериозни бизнесмени. Христо Стоичков е лице на този проект. Аз съм твърдо зад тях. Ганчев каза - като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш. Отстрани е много лесно, защото всички викат, че много обичат ЦСКА и Левски, ама като трябва да бръкнат в своя джоб, започват да се дърпат. И фенове, и журналисти е нужно да подкрепят позитивното, а това е Гриша Ганчев. Това е явно, директно се вижда, че ще прави нещо в ЦСКА. Теренът е най-малкото и не струва толкова много. Очаквам все по-добри дни за клуба", каза още Илиев....Може би става дума за едно и също интервю,а виждам коренно различни мнения,явно всяка медия си го представя както си иска,моята версия е от Спортал ,а те не са от медиите симпатизиращи на Гриша Ганчев и ЦСКА София.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юли 2016 15:59

eMs1 написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:
1982 написа:И стига с това умиране, Рейнджърс 4 или 5 години висяха "по селата", да не би да умряха ??! Да, да, знам ...... примерът е "некоректен". :mrgreen: :mrgreen:

Какво им е точното бе,чугунена главо подуянска!Кво ме интересуват Рейнджърс бе,ние сме ЦСКА! :idea: Има десетки примери по света за такива процедури,един отбор да вземе АД-то на друг,по-малък с неговото изрично съгласие,разбира се!

Чудесен отговор, като няма аргументи, почваме - "подуенска чугунена глава", "Ние сме ЦСКА, кво ме интересуват Рейнджърс" ......

Супер пример :mrgreen: "Ще ти взема АД-то, може ли?"
Я кажи, кой, кого взел и кой е бил съгласен, Чавдар взе Литекс или Литекс взе Чавдар?
Защото "вземане" имаше само между тези два отбора. Кой е по-малкият в случая? :lol:

Една фирма ,която не е спортно-състезателна изкупи друга фирма , това е :!: Отбори НИКОЙ не е взимал или купувал , пак си се объркал в яда и злобата си ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 юли 2016 16:01

peliforewer написа:
djd написа:
ЦСКА-София на Гриша Ганчев започва от нулата, но това е единствената алтернатива и всички трябва да го подкрепят, каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той добави, че това е най-добрият вариант за "армейците", защото всичко е законно. Бившият изпълнителен директор на клуба каза още, че не бива да се прави нов отбор, който да стартира от окръжните групи, тъй като този ход ще доведе до ново разединение на "червената" общност.

"Трябва да има едно ЦСКА, другото е несериозно. Но това е нов отбор, който започва наравно с Верея, Горна Оряховица и т.н. Вече не е убиеца на еврошампиони, няма ги победите над Ливърпул, Нотингам и т.н. Трябва обаче всички да подкрепим тима, тъй като няма друга алтернатива. Всичко е извършено законно щом този хибрид е в Първа професионална лига. Това е най-доброто решение", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той каза още, че е нормално ЦСКА-София да получи стадион "Българска армия" и базите в Панчарево. "Какъв търг ще има? Прави се подобно нещо, защото законът го изисква. Ще се даде концесия на Гриша Ганчев и той ще трябва да върне дълговете от почти 1 милион лева под формата на ремонти на базите", добави Илиев, след което изрази надежди, че скоро ще бъде откупена марката на дружеството, което се намира в процедура по несъстоятелност.

Майкъла запита и част от феновете защо преди години са били твърдо против подобен ход, а сега го подкрепят с две ръце. "Явно всеки си гледа интересите и бизнеса. Хората, които обичат ЦСКА, няма да припознаят този отбор. За мен това е нов тим, но ще му се радвам, животът продължава. Едно изказване на Гриша Ганчев ми направи впечатление: "Като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш". Както видяхме, в тази държава всичко е възможно", завърши Илиев.

Защо ли не пусна това интервю на Майкъла ......
Майкъла: Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА - фенове и журналисти да подкрепят Гриша Ганчев!

17 юли 2016 | ..Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла бе категоричен, че „червените” са поели в добра посока на развитие и в играта им се забелязва възход във всеки изминал мач. Според него победата над Интер (Милано) не е случайна и ще даде допълнителен тласък на играчите.

"Контролите не са толкова важни. Но ЦСКА е в добро състояние и с всеки мач играе по-силно. Мисля, че отборът ще бъде напълно готов за това, което го очаква в първенството. Пътят, по който сега ЦСКА е тръгнал, е правилният. Според мен Стойчо Стоилов е един от най-добрите мениджъри в България и не бърка с играчите от чужбина. Мисля, че са попълнения и ЦСКА може отново да бъде фактор на международната сцена. Може би трябва да се подсили средата на терена с класен централен полузащитник. От Ловеч дойдоха много добри момчета. Не искам да отличавам играчи, а треньора Христо Янев. ЦСКА играе като колектив, а не всеки футболист сам за себе си. Нужно е време за развитието на този. млад отбор. Но за мен двубоят с Интер показва, че ЦСКА е на прав път", обясни Георги Илиев пред "Тема Спорт".

Той добави, че с действията си Гриша Ганчев е показал, че има големи намерения.

"Аз подкрепям ЦСКА и се радвам, че ще играе в елита. Оттук нататък дано и този тим има късмета, който имаха и предишните поколения. Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА. Активите ще бъдат изкупени, това е най-лесното и са чисто формални неща. На някои хора не им харесва, че в ЦСКА се въвежда железен ред и няма да могат да си правят далаверите. Трябва да застанем зад отбора и да дадем спокойствие на ръководството и треньора. Инджов и Гриша Ганчев са много сериозни бизнесмени. Христо Стоичков е лице на този проект. Аз съм твърдо зад тях. Ганчев каза - като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш. Отстрани е много лесно, защото всички викат, че много обичат ЦСКА и Левски, ама като трябва да бръкнат в своя джоб, започват да се дърпат. И фенове, и журналисти е нужно да подкрепят позитивното, а това е Гриша Ганчев. Това е явно, директно се вижда, че ще прави нещо в ЦСКА. Теренът е най-малкото и не струва толкова много. Очаквам все по-добри дни за клуба", каза още Илиев....Може би става дума за едно и също интервю,а виждам коренно различни мнения,явно всяка медия си го представя както си иска,моята версия е от Спортал ,а те не са от медиите симпатизиращи на Гриша Ганчев и ЦСКА София.

Ми щото същественото е в другото интервю!То трябва и да се мисли преди да се пита-Що!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 18 юли 2016 16:02

Неграмотни и заядливи са тези, които търсят Литекс там, където го няма.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 18 юли 2016 16:05

@1982, кво стана, още ли се си припознал? 8-)

Нали ни даваха максимум 2 дена, след като дадат базите на Микре.
Цикрът предстои :) Сега като се видят 1000 глупака на стадиона какво ще обясняват не ми е ясно.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 юли 2016 16:05

peliforewer написа:
djd написа:

Може би става дума за едно и също интервю,а виждам коренно различни мнения,явно всяка медия си го представя както си иска,моята версия е от Спортал ,а те не са от медиите симпатизиращи на Гриша Ганчев и ЦСКА София.

Това е от Gol.bg. Отпреди 2 часа.
Не знам дали са извадили думите от едно и също интервю или са две различни.
Все пак Майкъла е в състояние да говори противоречиви неща.

Върни се в “Архив”