ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2016 14:49

GOLEADOR написа:Не разбирам и тази алчност у кредиторите.Даже и сега когато почти е ясно,че губят всичко не се намери един да каже ,че е готов да отпише голяма част от дълга.Кръв сер@т но от пари не се отказват,даже по-алчни стават!

Да бе щото сте ЦСКА нали :lol:
Единият ви дълг е още за Сакалиев по неплащане за трансфер от преди 11 години.
Ти би ли се отказал ако имаш да вземаш пари от някой, щото той е тарикат и все гледа да те пусне по пързалката :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 14:51

crvena.zvezda написа:
1982 написа:И стига с това умиране, Рейнджърс 4 или 5 години висяха "по селата", да не би да умряха ??! Да, да, знам ...... примерът е "некоректен". :mrgreen: :mrgreen:

Какво им е точното бе,чугунена главо подуянска!Кво ме интересуват Рейнджърс бе,ние сме ЦСКА! :idea: Има десетки примери по света за такива процедури,един отбор да вземе АД-то на друг,по-малък с неговото изрично съгласие,разбира се!

Чудесен отговор, като няма аргументи, почваме - "подуенска чугунена глава", "Ние сме ЦСКА, кво ме интересуват Рейнджърс" ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 юли 2016 14:59

ivo55 написа:Четем, че Жеков и Якимов си били получили парите. Ако е вярно, ще е стъпка в правилната посока.
Дано всички бивши служители си получат парите. Но аз лично съм против да се платят пари по явно измамни схеми/източвания. Като например на онази пернишка фирма, която разбишка Панчарево, пък накрая взе че и фактура за осребряване представи. Или пък да се плаща на Лупи. Би било странно.

Вярно е . За
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 15:01

GOLEADOR написа:Това с комбината е стара мантра.Наистина тогава ЦСКА не се напъна да спечели мача с Литекс,но това бе заради правилата.Ако Литекс станеха шампиони това гарантираше на ЦСКА мачове в ЕКТ без значение дали ние щяхме да сме носители на купата или отбора от Ловеч.Иначе и на мен ще ми липсват гостуванията на Литекс,но като се има предвид,че шансовете за сливан е между двата тима ЦСКА стават все по-малки,ще ми липсват не само гостуванията,но и домакинствата на ЦСКА! :(

Литекс не се напъна и преди няколко години, когато ЦСКА се бореше за титлата. Но това са минали работи. Да, лошо е да си загубиш отбора, но животът не свършва.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 18 юли 2016 15:02

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
1982 написа:И стига с това умиране, Рейнджърс 4 или 5 години висяха "по селата", да не би да умряха ??! Да, да, знам ...... примерът е "некоректен". :mrgreen: :mrgreen:

Какво им е точното бе,чугунена главо подуянска!Кво ме интересуват Рейнджърс бе,ние сме ЦСКА! :idea: Има десетки примери по света за такива процедури,един отбор да вземе АД-то на друг,по-малък с неговото изрично съгласие,разбира се!

Чудесен отговор, като няма аргументи, почваме - "подуенска чугунена глава", "Ние сме ЦСКА, кво ме интересуват Рейнджърс" ......

Супер пример :mrgreen: "Ще ти взема АД-то, може ли?"
Я кажи, кой, кого взел и кой е бил съгласен, Чавдар взе Литекс или Литекс взе Чавдар?
Защото "вземане" имаше само между тези два отбора. Кой е по-малкият в случая? :lol:

KalinS37

Мнениеот KalinS37 » 18 юли 2016 15:02

vaskonti написа:
KalinS37 написа:
vaskonti написа: Защо си струва да се инвестира в Лудогорец без дългове, а не си струва в ЦСКА с 23 милиона дълг?

Съфорумнико, май отговорът се съдържа във въпроса ти. ЦСКА няма нищо освен дългове. Лудогорец е отбор, който не е имал дългове. По-просто от това накъде?

Съфорумнико, дори с тези дългове ЦСКА е по-перспективен от клуб от трета дивизия с 300 човека фенове. Разбира се, още по-перспективно и изгодно е да се отебе клуба и да се премести от майната си друг клуб, да го залееш в червено и да кажеш, че си оздравил ЦСКА.

Ако ЦСКА беше чак толкова перспективен с тези дългове и липсата, на каквито и да е активи, тогава къде е опашката от желаещи да инвестират в притежаващия нищо червен клуб? Явно бившият ЦСКА е перспективен само в главите на определени хора, които нямат никаква представа за реалността.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 18 юли 2016 15:05

KalinS37 написа:
vaskonti написа:
KalinS37 написа:
vaskonti написа: Защо си струва да се инвестира в Лудогорец без дългове, а не си струва в ЦСКА с 23 милиона дълг?

Съфорумнико, май отговорът се съдържа във въпроса ти. ЦСКА няма нищо освен дългове. Лудогорец е отбор, който не е имал дългове. По-просто от това накъде?

Съфорумнико, дори с тези дългове ЦСКА е по-перспективен от клуб от трета дивизия с 300 човека фенове. Разбира се, още по-перспективно и изгодно е да се отебе клуба и да се премести от майната си друг клуб, да го залееш в червено и да кажеш, че си оздравил ЦСКА.

Ако ЦСКА беше чак толкова перспективен с тези дългове и липсата, на каквито и да е активи, тогава къде е опашката от желаещи да инвестират в притежаващия нищо червен клуб? Явно бившият ЦСКА е перспективен само в главите на определени хора, които нямат никаква представа за реалността.

Бившият ЦСКА :lol:
Литекс явно е по-преспективен във вашите глави. Реалисти.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 юли 2016 15:18

ЦСКА-София на Гриша Ганчев започва от нулата, но това е единствената алтернатива и всички трябва да го подкрепят, каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той добави, че това е най-добрият вариант за "армейците", защото всичко е законно. Бившият изпълнителен директор на клуба каза още, че не бива да се прави нов отбор, който да стартира от окръжните групи, тъй като този ход ще доведе до ново разединение на "червената" общност.

"Трябва да има едно ЦСКА, другото е несериозно. Но това е нов отбор, който започва наравно с Верея, Горна Оряховица и т.н. Вече не е убиеца на еврошампиони, няма ги победите над Ливърпул, Нотингам и т.н. Трябва обаче всички да подкрепим тима, тъй като няма друга алтернатива. Всичко е извършено законно щом този хибрид е в Първа професионална лига. Това е най-доброто решение", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той каза още, че е нормално ЦСКА-София да получи стадион "Българска армия" и базите в Панчарево. "Какъв търг ще има? Прави се подобно нещо, защото законът го изисква. Ще се даде концесия на Гриша Ганчев и той ще трябва да върне дълговете от почти 1 милион лева под формата на ремонти на базите", добави Илиев, след което изрази надежди, че скоро ще бъде откупена марката на дружеството, което се намира в процедура по несъстоятелност.

Майкъла запита и част от феновете защо преди години са били твърдо против подобен ход, а сега го подкрепят с две ръце. "Явно всеки си гледа интересите и бизнеса. Хората, които обичат ЦСКА, няма да припознаят този отбор. За мен това е нов тим, но ще му се радвам, животът продължава. Едно изказване на Гриша Ганчев ми направи впечатление: "Като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш". Както видяхме, в тази държава всичко е възможно", завърши Илиев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 15:20

eMs1 написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:

Супер пример :mrgreen: "Ще ти взема АД-то, може ли?"
Я кажи, кой, кого взел и кой е бил съгласен, Чавдар взе Литекс или Литекс взе Чавдар?
Защото "вземане" имаше само между тези два отбора. Кой е по-малкият в случая? :lol:

Тука, в България, е така, не търси логика или взаимовръзка ..... всичко може. Ние сме над системата. :lol: :lol: :lol:

Чикаго Булс взе АД-то на Байерн Мюнхен и стана Лубе Банка Мачерата ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2016 15:30

boabbb написа:
vaskonti написа:
crvena.zvezda написа:Щото почваш от минус 30 млн.,не зацепваш ли :roll: При това се очакват още желаещи да съдят клуба и не се знае докога така :idea: Поне да вървеше с базите и стадиона ,иди-дойди,както е с тия отбори,които цитираш!

Не, не започваш от -30 милиона. Първо, 23 са, но това са подробности. Могат да се разсрочат за 10 години, а щом отбор без фенове е в състояние за 2 години да генерира повече от 30 милиона приходи, значи клуб като ЦСКА може да генерира доста повече, при подобни резултати.
А и целта на футболните собственици никога не е била да се печели.

За да ги генерира, трябва луд късмет, Моооци да хваща дузпи и прочее. А и да имаш право да участваш в ЕКТ, а ПФК ЦСКА АД няма :!: Отделно, че това, дето Киро Гела го е направил, не го искам в ЦСКА - 9 мангала и 2-ма българи :shock: :shock:

Смяташ ли, че през 1999г. Домусчиев е стискал парци за луд късмет за след 4 години, та затова е хвърлил 10 милиона за начало в клуб без фенска маса, без амбиции, без нищо?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”