1982 написа:crvena.zvezda написа:1982 написа:Едно хубаво мнение на фен на Славия.
И на 30.07.2016 г. от 18:00 аз лично ще отида с мисълта, че играем с Литекс от Ловеч, без значение къде се играе, какъв екип носи този отбор, дори комплексарските декларации, които валят тези дни са "Величко Дихонов" стайл, Г.Г. и Б.Б. убиха ЦСКА, а вие им се радвате, това е безумие, но имайки предвид в каква държава живеем, качеството на хората, интелекта, липсата на каквато и да било вяра и отсъствието на морал и желанието ви да влезнете отново в рекордите на Гинес, никога не съм разбирал манията Ви за титли и отличия на всяка цена..е тя уби ЦСКА! А всичко е толкова просто, през директивата да вземете купата на Бг., да се дадат едни бази в контекста на една ДДС-ска история, а онези здравите момчета отиват и се кланят, жалко.
Поредната тъпотия!Ти се кланяш и се прегръщаш с враговете на ЦСКА,за тебе това е нормално,знам!
Абе, вие сте облъчени с тея "врагове", навсякъде "врагове" виждате.

А не бе , всички ни са приятели , едните са : сини приятелки , другите са жълти , червено-черни , бели , вскякави приятели си имаме , ама що всичките са ни противници

Ааааа то , това ще да е от .... облъчването

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!