ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 11:48

Кво стана, възродихте ли се?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 18 юли 2016 11:53

Заключвайте тая тема, че ставате вече жалки. Щом сте убедени че кръстоската между Чавдар и Литекс е ЦСКА ваша си работа, само не се сърдете на ташаците които другите фенове ще си правят с вас.
В провинцията редовните цесекари ги е срам като ги питам от кое ЦСКА са и повечето вече не искат да се занимават с БГ футбол.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 18 юли 2016 11:56

LOKOMAN написа:Заключвайте тая тема, че ставате вече жалки. Щом сте убедени че кръстоската между Чавдар и Литекс е ЦСКА ваша си работа, само не се сърдете на ташаците които другите фенове ще си правят с вас.
В провинцията редовните цесекари ги е срам като ги питам от кое ЦСКА са и повечето вече не искат да се занимават с БГ футбол.

Ти от кой Локомотив си, автентичния или новия? :oops:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 18 юли 2016 11:57

sin4ec написа:Кво стана, възродихте ли се?

Не - преродили са се :)

Според словесния гуру Стоичков в отвореното писмо до феновете от вчера - цитирам:

"...Не ние сме натрупали дълговете, но държавата ще получи това, което не е платено. И нека на всички да е ясно веднъж завинаги - ЦСКА е един-единствен. ЦСКА е в своя дом - стадион "Българска армия"...."

остава отворен въпроса -"Кой натрупа дълговете?" Хем уж това е един единствения ЦСКА , хем същия този ЦСКА не е натрупал дълговете ! :) :) :) ...

Та един от новите съсобственици на "нещото" - самия Стоичков сам дава отговора! :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2016 11:57

boabbb написа:
vaskonti написа:
kolokolo написа:Да припомним на озеленителите че ЦСКА е оздравен и ще играе където му е мястото . Озеленяване няма да има , така че и да циклите и да не циклите , все тая . Безинтересни сте . ;)

Имаш ли дори бегла представа какво означава думата "оздравен"?

Думата "оздравяване" , използвана за случая на ПФК ЦСКА АД е юридически и финансов нонсенс, дето му се вика по купешки :lol: По-удачно е да се ползва "плащане на дълговете" , защото то е точно това - плащане на дългове, трупани от други в продължение на години :| Колко време остана за плановете :?:

Така е. По белите държави, когато някой реши да купи ФК, той се ангажира и с дълговете му. Без изключение. Няма Фиорентина, няма Рейнджърс, няма Милан. Не знам как до сега никой не се е сетил да пребоядиса произволен клуб и да го нарече както му душа иска - Барселона, Байерн, Реал... Гришата е новатор в това отношение. Ама що ли ми се струва, че никой по света няма да последва "светлия" му пример?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 11:59

baraba написа:
1982 написа:
soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов. ;)[/center]

Този не е ли шеф в Литекс, защо го цитираш, нали не сте Литекс, а ЦСКА ??

Не , не е шеф в Литекс , "този" е бивш юноша на ЦСКА и е точно толкова легенда , колкото и Зафето ;) Освен това , той ще е човека отговарящ за трансферите в отбора , което лично мен ме радва изключително много ;) Отдавна се е доказал , като един от най-добрите в България на трансферните удари :idea:

Тъй ли ...... може, щом казваш. Ами другият "юноша" и легенда на ЦСКА - Трифон Попов ??! И той ли не е шеф в Литекс ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 12:04

crvena.zvezda написа:Такива като тебе в безумието си стигнаха до там да се прегърнат с най-големите врагове на ЦСКА и под маската на някакъв изкривен псевдоморал ,се отрекоха от отбора!
Това е Голата Истина!

Не, голата истина, е че вие се отрекохте от ЦСКА и станахте фенове на Литекс, защото Литекс няма дългове и ще се бори за тенекия.

А аз не съм се прегръщал с никого, за разлика от вас, които отидохте на крака и коленичихте пред Бойко Борисов - една от най-гнусните персони в това подобие на държава.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 18 юли 2016 12:07

1982 написа:
crvena.zvezda написа:Такива като тебе в безумието си стигнаха до там да се прегърнат с най-големите врагове на ЦСКА и под маската на някакъв изкривен псевдоморал ,се отрекоха от отбора!
Това е Голата Истина!

Не, голата истина, е че вие се отрекохте от ЦСКА и станахте фенове на Литекс, защото Литекс няма дългове и ще се бори за тенекия.

А аз не съм се прегръщал с никого, за разлика от вас, които отидохте на крака и коленичихте пред Бойко Борисов - една от най-гнусните персони в това подобие на държава.

А защо не преименуваме държавата си на "Германия" и не си решим всичките проблеми?! :)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юли 2016 12:09

vaskonti написа:
boabbb написа:
vaskonti написа:
kolokolo написа:Да припомним на озеленителите че ЦСКА е оздравен и ще играе където му е мястото . Озеленяване няма да има , така че и да циклите и да не циклите , все тая . Безинтересни сте . ;)

Имаш ли дори бегла представа какво означава думата "оздравен"?

Думата "оздравяване" , използвана за случая на ПФК ЦСКА АД е юридически и финансов нонсенс, дето му се вика по купешки :lol: По-удачно е да се ползва "плащане на дълговете" , защото то е точно това - плащане на дългове, трупани от други в продължение на години :| Колко време остана за плановете :?:

Така е. По белите държави, когато някой реши да купи ФК, той се ангажира и с дълговете му. Без изключение. Няма Фиорентина, няма Рейнджърс, няма Милан. Не знам как до сега никой не се е сетил да пребоядиса произволен клуб и да го нарече както му душа иска - Барселона, Байерн, Реал... Гришата е новатор в това отношение. Ама що ли ми се струва, че никой по света няма да последва "светлия" му пример?

Така е Васко , ама като са недосетливи ние какво сме им виновни :roll: То и другите са измислили самолета , ама ние българите за първи път в света го ползваме да бомбардираме турската армия край Одрин с ръчни гранати вместо само да наблюдават и да докладват , както го правят всички други до тогава ;) Така че винаги има пионери :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 12:10

шивача написа:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%BE%D0%B2
тва ти го давам да четеш, образования. Аз му помня дори мачовете, в който играеше. Помня му и стила на игра. Но като нов фен, на ново отборче толкова.

През лятото на 1999 г. е продаден в германския „Нюрнберг“. Там играе с двоен паспорт и под името Стойкас Стоилас. Обяснението е, че баба му е била родена в Гърция

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тия, освен далавери и схеми, друго умеят ли ??!

Върни се в “Архив”