metodito написа:
А я аз на свой ред да питам. Как смятате? Според мен Аниете трябва да е сам в атаката. Аз продължавам да твърдя, че той е централен нападател. Просто не е стандартния консуматор. А обича да се заиграва с топката и да стартира от по-задна позиция. Не е от тея де стоят отпред и викат: "Подай, Подай!". Пример... един Тевез да речем или.. колкото и кощунствено да звучи Меси. В мача с Марибор се видя, че се чувство натясно с Венци отпред. Аниете е играч, който помага на халфовете, но и обича сам да завършва атаките, а не да е подавача за гола. Така мисля... А вие?
Аниете е поливалентен атакуващ играч.
За мен не е чист нападател, по скоро е CAM или в краен случай CF, ако ползваме обозначенията на различните ФИФИ.

Би могъл да играе и на фланга успешно... При определени обстоятелства.
На Антонио ще му липсва Бедоя.
Струва ми се, че Аниете се чувства най-добре зад нападателя, но само ако до него има разиграващ и техничен халф, такъв, с който да може да комбинира "на късо" и така да си освобождава пространство за удар или нахлуване в пеналта на съперника.
По-горе иде реч за Бурабия... Можеби на някои ще им се види странно моето мнение, но смятам че именно Бурабия може да е халфът, с който Тони да си "цъка".