Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2016 09:50

metodito написа:
А я аз на свой ред да питам. Как смятате? Според мен Аниете трябва да е сам в атаката. Аз продължавам да твърдя, че той е централен нападател. Просто не е стандартния консуматор. А обича да се заиграва с топката и да стартира от по-задна позиция. Не е от тея де стоят отпред и викат: "Подай, Подай!". Пример... един Тевез да речем или.. колкото и кощунствено да звучи Меси. В мача с Марибор се видя, че се чувство натясно с Венци отпред. Аниете е играч, който помага на халфовете, но и обича сам да завършва атаките, а не да е подавача за гола. Така мисля... А вие?

Аниете е поливалентен атакуващ играч.
За мен не е чист нападател, по скоро е CAM или в краен случай CF, ако ползваме обозначенията на различните ФИФИ. :lol:
Би могъл да играе и на фланга успешно... При определени обстоятелства.
На Антонио ще му липсва Бедоя.
Струва ми се, че Аниете се чувства най-добре зад нападателя, но само ако до него има разиграващ и техничен халф, такъв, с който да може да комбинира "на късо" и така да си освобождава пространство за удар или нахлуване в пеналта на съперника.
По-горе иде реч за Бурабия... Можеби на някои ще им се види странно моето мнение, но смятам че именно Бурабия може да е халфът, с който Тони да си "цъка".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 юли 2016 11:09

http://www.sportal.bg/news.php?news=614435

Спарцал сами си пускат и опровергават слуховете, няма такива шизофреници.
Levski & Lazio

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2016 11:46

THE G.A.M.E написа:Аниете е поливалентен атакуващ играч.
За мен не е чист нападател, по скоро е CAM или в краен случай CF, ако ползваме обозначенията на различните ФИФИ. :lol:
Би могъл да играе и на фланга успешно... При определени обстоятелства.
На Антонио ще му липсва Бедоя.
Струва ми се, че Аниете се чувства най-добре зад нападателя, но само ако до него има разиграващ и техничен халф, такъв, с който да може да комбинира "на късо" и така да си освобождава пространство за удар или нахлуване в пеналта на съперника.
По-горе иде реч за Бурабия... Можеби на някои ще им се види странно моето мнение, но смятам че именно Бурабия може да е халфът, с който Тони да си "цъка".

Не е добре тоя с главата Бурабия. Нищо лошо против футболните му качества, но влиза като каруцар. Аз виждам Нар или Краев за подавач на Аниете. За крилото не. Няма да напомням един-единствен мач де игра на крилото. Може би Прохи ще е в средата. Така сме хем по-сигурни, хем по-агресивни.
При Стоев Аниете беше сам и се виждаше, че му харесва свободата, докато сега трябва да "работи" за Венци.
Последна промяна от metodito на 18 юли 2016 11:50, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2016 11:48

Балкански Орел написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=614435

Ти виж как сплетничат пак медиите за онази мърда Мапуку. Той не се разбира с Венци и го знаят. От друга страна, ако има нещо вярно... бати тъпаците. Такъв като тоя не ни трябва, ако ще да е Меси, а той не е. Ще избяга и от нас. Освен това е сприхав и невъздържан. По-добре Нар. Може да не вкарва, но се старае.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 юли 2016 13:00

metodito написа:

Ти виж как сплетничат пак медиите за онази мърда Мапуку. Той не се разбира с Венци и го знаят. От друга страна, ако има нещо вярно... бати тъпаците. Такъв като тоя не ни трябва, ако ще да е Меси, а той не е. Ще избяга и от нас. Освен това е сприхав и невъздържан. По-добре Нар. Може да не вкарва, но се старае.

За Нар имам надежда, но изказване като "не вкарва, но се старае" в ПФК Левски някак си не минава..
Гол > Старание..

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2016 19:09

Глобата от УЕФА отпадна ли (200 хил.евр.) :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2016 19:56

t0bl3ro_bg написа:
metodito написа:

За Нар имам надежда, но изказване като "не вкарва, но се старае" в ПФК Левски някак си не минава..
Гол > Старание..

Е, той нали е на 21... уж.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2016 20:27

metodito написа:
t0bl3ro_bg написа:
metodito написа:

Гол > Старание..

Е, той нали е на 21... уж.

На 22 се води. Иначе и мен ме вкарва в шах. На моменти показва, че има умения - спира добре топката, позиционира се добре. В следващия момент обаче тръгва да се надиграва със съперник по начин, по който не бихме си позволили и на кварталната площадка. Да му се чуди човек!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юли 2016 21:34

В определени моменти Нар ми напомня на Гари Родригес. Спира добре топката, бърз е и повратлив, обаче не се справя ек на ек. Освен ако няма свободни 15-20 метра, та да дръпне на противника.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 юли 2016 21:50

Аз Нар нямах възможност да го гледам много, но чак такова лошо впечатление не ми е направил. Мисля, че може да стане прилично крило, но така като чета, май тактиката му куца.

Върни се в “Левски”