Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
С Нар ли зимата преговаше гонзо 7 - 8 часа 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:С Нар ли зимата преговаше гонзо 7 - 8 часа
Кой знае кво са правили...

metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Къде по-точно? Като бек може би?
- metodito
- Контакти:
Jürgen написа:metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Не, като дефанзивен полузащитник. Или... като човек зад нападателя....
metodito написа:Jürgen написа:metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Не, като дефанзивен полузащитник. Или... като човек зад нападателя....
Колега, направо ме шашваш! Как го виждаш Нар дефанзивен халф? Та той не знам дали за цял сезон ще успее да завърши поне едно цяло полувреме, преди да са го изгонили. На него всяко второ влизане му е нарушение, като 95% са абсолютно безсмислени. Миналия полусезон, не знам колко мача игра, ама си изкара минимум 4-5 жълти картона. На крилото!
- levskarcheto96
- Контакти:
metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Аз пък го виждам далеч от Левски.

metodito написа:Jürgen написа:metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Не, като дефанзивен полузащитник.
Ако сериозно го пишеш това, с какво основание нападаш Стоев, че пускаше Прохазка на бека?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:Jürgen написа:metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.
Не, като дефанзивен полузащитник.
Ако сериозно го пишеш това, с какво основание нападаш Стоев, че пускаше Прохазка на бека?
В смисъл? Нар на крилото не подава, но пипа топката. Не е бърз. Аз не знам нападател, който е по-неефективен от него, но в мача с Марибор свърши много работа в дефанзивен план. Оттам казвам, че може да е за средата. Какво общо има Роман? Роман напред вкарва голове, стреля отдалеч, пуска голови пасове. Каква му е работата на бека? Освен това не един гол стана заради него на бека. Аз поне се сещам за два.
Нар се труди момчето. Къде му се получава къде не...малко като Сашко. В техния случай оправдавам присъствието им защото се стараят. Нар обработи много топки на мача с Марибор. Това, че не го виждам просто като нападател. Това е просто.
Ами, слагаш го на позиция, на която никога не е играл и шансовете да направи нещо са повече от минимални. Същото като с Роман на бека.
То е ясно, че от Нар почти нищо не става, ама чак па дефанзивен халф, айде нема нужда.
То е ясно, че от Нар почти нищо не става, ама чак па дефанзивен халф, айде нема нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

„На този етап не чакаме нови играчи. Не мога да кажа дали селекцията е приключила. До 7 септември имаме право да привличаме футболист. Никой не би се отказал от добър играч. Ако намерим такъв, разбира се, че ще го вземем. Продължаваме да гледаме и да следим непрекъснато евентуални попълнения. На този етап не се очертава да вземем някой. Но не мога да бъда категоричен, защото видяхте какво стана с Лукин. Неговата контузия ни принуди да реагираме бързо и взехме Сандберг. Човек никога не знае, какво може да се случи и кой ще се контузи", заяви Желязков пред "Меридиан мач".
Жужо коментира и изказването на Петрович, че Левски се нуждае от още трима нови футболисти.
„Люпко явно по този начин цели да надъхва допълнително играчите. Като казва, че му трябват още, това действа мобилизиращо на момчетата, за да го опровергаят. Няма да говоря за Абърдийн. Нека си свършим работата с Марибор. От това, което чувам интересът ще бъде голям, а стадионът пълен. Надявам се да зарадваме феновете", каза още генералният мениджър на "сините".
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]