Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 22:39

Сашо написа:
metodito написа:
Сашо написа:Много слаб мач. За 1 полувреме без нито едно голово положение. С пълна отговорност казвам, че Марибор са супер посредствен отбор в момента и ако не ги отстраним и то без излишни драми и интриги, наистина нямаме работа в Европата!!!

:!: :!: :!:
Искам обаче, ако ни отстранят и влязат в Лига Европа да си признаеш, че си сгрешил, ОК?

Какво трябва да си признавам? Че виждам Марибор като абсолютно посредствени ли?! Да ПРИЗНАВАМ СИ че това ми е виждането! :)

Ами, според мен не си прав, Сашо. Видя ли им девятката. Удар от нищото и без малко 1-0. Мнението ми е, че те са хитри. Дали са по-добри... Не знам. Хитри, коварен състав. Ще треперим според мен 90 минути. Погледни им резултатите в Европа от минали години. С по един гол разлика, с обръщалки.

Има два отбора в света, които докарват инфаркт на феновете си с мачовете - Пул и ние. Дано в четвъртък всички сме живи и здрави след мача. Има сумати и мачове, след които съм бил с нов бял косъм... Знам за починал и след Щурм и след Удинезе, нищо чудно да е имало и след Галатасарай. Ужасно просто...

За съжаление във футбола си по-добър ако си бил. Никой не помни как си играл, а в турнирите още повече важи. Трябва да си коварен, мазен, да играеш даже с удари под кръста, особено при отбори с изравнени способности като нашите.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 17 юли 2016 22:51

metodito написа:
Ами, според мен не си прав, Сашо. Видя ли им девятката. Удар от нищото и без малко 1-0. Мнението ми е, че те са хитри. Дали са по-добри... Не знам. Хитри, коварен състав. Ще треперим според мен 90 минути. Погледни им резултатите в Европа от минали години. С по един гол разлика, с обръщалки.

Има два отбора в света, които докарват инфаркт на феновете си с мачовете - Пул и ние. Дано в четвъртък всички сме живи и здрави след мача. Има сумати и мачове, след които съм бил с нов бял косъм... Знам за починал и след Щурм и след Удинезе, нищо чудно да е имало и след Галатасарай. Ужасно просто...

Виж, всички бяхме наплашени от лошия жребий. И фенове и ръководство. Обаче гледал съм Марибор преди 2 год и виждам, че Марибор днес няма нищо общо с онзи Марибор. И на мен страха ми говори: "Хитри са!" Ами не, не са хитри. Просто са слаби. Единствено опасенията ми че Левски също са слаби на този етап от подготовката не ми носи нужната доза оптимизъм.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 22:54

Ами, ще трябва да почакаме, за да разберем.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 юли 2016 23:07

Прав е Методито - хитри, коварен състав. Последната секунда - гол .. а бяха минали 13 секунди над продълженото време ..
Ама преди това имаха две -три положения - по чудо не стана гол.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2016 23:16

ЕМИЛ написа:
koisa написа:Дано момчетата измислят по-добра тактика за този мач. Успех. :)

Тактиката требва да я мисли Дъртата пърцуца, а момчетата да я изпълняват ;)

Принципно си прав, но в този случай футболните капацитети дадоха своята експертна оценка. "Дъртата пърцуца" а.к.а "Спиртомера" нямал никаква заслуга за тактика и прочие. Футболистите сами биха направили равен с Марибор дори да бяха инвалиди. Явно всичко това е заслуга на едни други хора. Та така и аз се обръщам към футболистите. Дано наистина са измислили по-добра тактика за реванша. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2016 00:03

goro_man написа:
futbolqga написа:
goro_man написа:Гледам коефициента на съперниците , бият ни с разлика..
Гледам бюджета , още по голяма разлика...
Сравня стадионите , нищо в наша полза...
Погледна продажбите за миналата година, убиват ни...
Погледна треньорите , я??? В едно нещо сме по добри..
Погледна коментарите , тея трябвало да ги бием с разлика и само Любко пречел ????
На моменти ме е срам че имаме такива " фенове" и може би си заслужаваме такива "собственници"...

Ще си позволя да не се съглася. Отвори който сайт си избереш, който предоставя ориентировъчна стойност на играчи към даден момент, и ще видиш, че в момента Левски и Марибор, чисто като индивидуалности, са с напълно изравнени възможности. Сам отбелязваш продажбите им - те наистина разпродадоха всичко читаво, което имаше в отбора им, а на тяхно място се взеха свободни агенти, които ги видяхме преди няколко дни какви играчи са.

За пръв път ще отговоря без напрежение погледни досега гостуванията ни в Словения , винаги сме ги превъзхождали , виж с какви треньори сме и с какви състави ? Резултата точно на теб няма нужда да го припомням и не знам защо сега при положение че играем с Пиргов , Алвеша и Орачев имаме претенции

Уважавам мнението ти, колега - просто виждаме нещата различно.

Това, че предишни пъти сме се дънили в Словения, аз лично не го виждам като аргумент касаещ настоящия мач. Това си е статистика, колкото да има коментаторите какво да мрънкат. Давам ти пример. Селтик е изиграл един мач в Гибралтар и загуби на 0. Това означава ли, че следващия път, когато Селтик играе срещу Гибралтарски отбор, ще си склонен да заложиш за гибралтарците?

А и явно виждаме отбора различно. Ти виждаш Пиргов (който според мен не се справи хич зле в този мач), Алвеша и Орачев. Аз виждам Йорга, Минев, Прохазка, Джери, Костадинов, Аниете. Аз от тези момчета съм доволен, вярвам и ще продължа да вярвам в тях за напред.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 18 юли 2016 08:39

koisa написа:Дано момчетата измислят по-добра тактика за този мач. Успех. :)

Тактиката е ясна:Търчали смо добро, върло тежка утакмица, класа е на страну Марибора, имали смо свои шансова........... ;)
Дано момчетата имат късмет да вкарат некое от 5 положения които ще имат ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 юли 2016 08:41

Само не разбирам какво не ви харесва Пиргов!За мен той е част от бъдещето на Левски.Футболист с качества,на когото му се играе в точно този отбор!Друг е въпросът,че ако беше Гонзо-разбирачът,никога нямаше да го вземем,а щеше да е някое менте с комисионна.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 18 юли 2016 10:22

olfix написа:Само не разбирам какво не ви харесва Пиргов!За мен той е част от бъдещето на Левски.Футболист с качества,на когото му се играе в точно този отбор!Друг е въпросът,че ако беше Гонзо-разбирачът,никога нямаше да го вземем,а щеше да е някое менте с комисионна.

Тактически малко му куцат нещата, желание страхотно, качества също притежава. Има бъдеще.

kiril.a.d
Контакти:

Re: kiril.a.d

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2016 10:30

Странджата написа:Можеш да пишеш всичко, което не е злостно и не е открита лъжа, целяща дискредитирането на Левски.
Никой няма нищо против това, че предвиждаш негативен резултат. Това не е обидно. р Етрополе купува Литекс, после приема името ЦСКА София и се мести в столицата. Това оспорваш ли го? Можеш само да оспорваш това, че за тебе това си е ЦСКА, защото обичаш името и разбира се - отбора , който носи това име. Другото за тебе не е важно. Това също никой не ти го оспорва - правото да кажеш - за мене е без значение кое се нарича ЦСКА, важното е, че аз обичам това ЦСКА, което е силно. И това е достойна позиция за такива като тебе. А не да криеш липсата на смелост за подобна декларация с очевадни недомислици - Левски бил Динамо, ама нищо. Ама просто не виждаш - или пък най-вече не искаш да видиш, че става дума за имена на Левски, а не на Чико Бяга. И че Левски нито е банкрутирал, нито е играл във В група на вълната на радостта , че си е същият, нито е бил излъган, за да не е същият. Но да не приемаш това също е твое право - не за всеки е дадена истината. Но си помисли какво казва за подсъзнанието ти фактът, че търсиш оправдание в измислени аналогии - ами то е същото като това, че признаваш преименуването на ЧУЖД клуб, а не на своя, ама казваш - че и другите се преименуват - какво от това.
Хайде, успокой се, кажи си - има си ЦСКА, това за мене е важното, за него ще си викам, вие не ме интересувате, и напусни форума на тези, които не обичат такива като тебе.

Странджата, ти обикновено си мислещ и аналитичен човек, но с това си писание, много ме учуди?!
"Обидна е стилистиката ти, която издава нечистоплътност. Защо нечистоплъност - би се възмутил." - възмутил? - не учуди ме и разочарова!
Нечистоплътност в мен, който възспира чуждата "нечистоплътност"??? - явни различни нива на култура и възпитание, Странджа! Друго не може да бъде А за да не се извисявам ли, различавам ли чак толкова от другите, съм приел за принцип на поведение "огледалното поведение"! И ако някой се е засегнал от моето поведение, то това е трагично, защото не може да разпознае себе си!!! Т.е. надраска някаква гадост и после..."след мен и потоп"! Е да, но аз му я връщам там, от където е изляза, пък дано разбере, какво е написал...
Е, явно и за това разбиране се иска доста интелект...
А пък тази нечистоплътност, не знам как е излязла от твоята ръка/мисъл: "Етрополе купува Литекс, после приема името ЦСКА София и се мести в столицата. Това оспорваш ли го? " - ???
Странджа...как можа да го...изтрещиш това? Как Чавдар Етрополе, някаква школа, с отбор нямащ сили и финансово, да играе в А група, ще купи Литекс на Гриша Ганчев??? - това някаква "нечистоплътна заядливост ли е от твоя страна?...Не съм го очаквал, честно!
Каква е реалността? - регистрираното от Гришата, миналата година ФК ЦСКА, изкупува Литекс! - чисто формално, тъй като Гришата няма какво да купува сам, от себе си!!! Ролята на Чавдар в обединението? - просто е от Софийска област и като така, дава възможност на новото дружество, да се регистрира в София! И толкова!!!
И от тук ви идва врътката в мозъците, че Литекс се пренася в София, но това си е почти същото, като купуването на чужд лиценз! А Литекс на Г.Г., просто прекратява съществуването си, изкупен от същия Г.Г.! - май това ви дразни най-много...
Ако Чавдар и Емил Димитров имаха парите да изкупят нещо, щяха с обединението..какво беше там, някакво "....за ЦСКА" да го изкупят още преди 2 години!!!
И ето Странджа - злобееш НЕЧИСТОПЪТНО, чисто по левскарски, но като левскарски пубер! - както ми пишеше оня "гара дембеле" на мен - НЕ СЪМ ГО ОЧАКВАЛ ОТ ТЕБ имащия навика да разсъждава!!!
А за "това ЦСКА" аз съм си казал позицията не един път: - просто следвам отбора!!! - отбора на Ицко Янев, който спечели и Купата на България. Ха замисли се сега, какво си казал за следването на отбор, преименуван в предвид Динамо и "Левски"....
А достойна позиция за "такива като мен" е наличието на разум, а не безмозъчно подчинение на разни скруполи!!! - просто съм порасна достатъчно и явно помъдрял. Което, просто се среща рядко, а тук, във форумите, още по-малко, от което и следва отношението към мен, от хора...с младежко, та пуберско мислене! - аз, наистина се замислям да напусна спортните форуми, поради много ниското ниво на демонстриран интелект...
И защо ми се оправдаваш за Динамо и "Левски"? - не знаеш истината или не желаеш да я приемеш?
Кой те/ви е излъгал, че "Левски" само е бил преименуван два пъти? - отборът "Левски" официално е бил закрит, през пролетта на 1949 г., заради една снимка със "зиг хайл" посрещаща германците! И не ви прави чест, да ревете срещу комунистите, след като не сте ревали, срещу фашистите, а двата режима са изравнени по своята престъпност от световната общественост!!!
И есента на 1949 г. е съставен съвсем нов отбор, Динамо София, като в него явно са били използвани футболисти от "Левски" - е-е, ти/вие, ЧИСТОПЛЪТНО ли следвате футболистите, но на нас не разрешавате? ;)
И после, когато този отбор - през 1952 г. е преименувам на "Левски" - вие си го признавате за "Левски" пак ревейки срещу комунистите, че те били виновни, но следвате преименуваното Динамо?
И какво повече правите от това, че ние ревем срещу днешните "комунисти" - Божков, Лупи, Титан - и следваме новия ЦСКА, със стария отбор???
Странджа, честен кръст! - не съм очаква точно от теб, такова ниско ниво на разсъждения!!!
Но щом и ти слизаш на нивото на...някакъв "левскарски пубер", то наистина тук няма място за мен!
Само ще те помоля, ти също да си знаеш мястото и да не философстваш за други отбори!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”