ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2016 02:01

Долно уйно написа:
1982 написа:Борко май усеща нещата ....

ЦСКА е на феновете. Малко или много ще има отдръпване, което не е приятно. Има голямо отдръпване от фенове според мен.

:oops: :oops: :oops:

Е как бре, шефовете им са на друго мнение
„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза още Стойчо Стоилов

цирка в тая кочина те първо предстои.

Ти обор нямаш ли си, та все обикаляш из подфорумите някой да те нахрани?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 юли 2016 02:04

Радвам се, че събуждам интересът ти и си ми станал последовател :lol:
Чак ме хвана жал за Галчев http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=90473
Последна промяна от Долно уйно на 18 юли 2016 02:06, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2016 02:05

GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.

Коя идентичност, на доказалите в съда, че нямат нищо общо с дружеството от преди 1999г.?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 юли 2016 02:11

Кой е тоя стадион "Народна армия", че след толкова пъшкане, явно добре го е поел и нищо не му се разбра http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=90472 :lol:
Не е лесно да си парашутист ибрикчия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юли 2016 02:14

гражданин от село написа:
GOLEADOR написа:1.Още има шанс за обединение на двата клуба ЦСКА,така проблема с идентичността ще изчезне.
2.Ясно е,че ЦСКА в А група ще накара много отбори да се приберат в кочината си и за това техни фенове са в този форум,да хулят и обиждат отбора който ще им стъжни живота в първенството.

Коя идентичност, на доказалите в съда, че нямат нищо общо с дружеството от преди 1999г.?

В момента има разделение на клубовете и феновете.Ако двата тима се обединят и феновете ще останат единни.А ЦСКА е силен със своите привърженици.Ако във В група бяхме оставили отбора без подкрепа сега никой нямаше да се сеща за ЦСКА.Вместо това ,на фона на посещаемостта на мачовете на ЦСКА всички други отбори и групи избледняха.Даже А група умря.Единни сме силни,разединени всеки може да ни вземе за мезе.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 юли 2016 02:21

Долно уйно написа:Кой е тоя стадион "Народна армия", че след толкова пъшкане, явно добре го е поел и нищо не му се разбра http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=90472 :lol:

Ти до кога ще обиждаш отбора,ръководители и футболисти ? ДО КОГА ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 02:35

soilwork написа:
1982 написа:Борко май усеща нещата ....

ЦСКА е на феновете. Малко или много ще има отдръпване, което не е приятно. Има голямо отдръпване от фенове според мен.

:oops: :oops: :oops:
Кои неща усеща? Ти си доказан манипулатор...стига сте вадили думи от контекста !!! Типичен оздравител...

Цитирам Гонг, Гонг на видния припознавач Николай Александров, така е написано там. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 02:36

soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов. ;)[/center]

Този не е ли шеф в Литекс, защо го цитираш, нали не сте Литекс, а ЦСКА ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юли 2016 03:41

Долно уйно написа:Кой е тоя стадион "Народна армия", че след толкова пъшкане, явно добре го е поел и нищо не му се разбра http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=90472 :lol:

Как върви с подслушването , нали ти е специалност :roll: Няма ли пак да ни обясняваш , как БФС ще отрежат ЦСКА от ППЛ и как Ганчев е много ядосан и отчаян :roll: Колко ми са сладки , точно такива наивни манипулаторчета , като теб и Бекалката :mrgreen: А пропо , вместо да търсиш под вола теле при ЦСКА оди виж какво става в говедарника че : Делегатът на мача в Марибор е написал доклад за прояви на расизъм от страна на "сините" фенове

Хубавата европейска приказка за Левски може да завърши с неочаквано лош край! Въпреки добрата игра и надеждите, които даде отборът на Люпко Петрович в мача с Марибор, на хоризонта облаците са прекалено черни.

Оказва се, че делегатът на двубоя в Словения Артур Гайделс от Латвия е написал унищожителен доклад срещу "сините" ултраси, които подкрепяха отбора си на "Людски Върт". Според него на трибуните е имало прояви на расизъм и това е описано в специално писмо до УЕФА.

Очаква се Дисциплинарната комисия на УЕФА да разгледа случая на 21 юли, деня в който Левски приема Марибор в реванша на стадион "Георги Аспарухов".

Твърде възможно е Левски да получи сериозна санкция, тъй като подобно поведение на феновете е рецидив. "Сините" са наказвани многократно за прояви на расизъм от трибуните не само в мачове от евроейските клубни турнири, но и в двубои от вътрешното първенство. ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юли 2016 03:45

1982 написа:
soilwork написа:[center]„Аз не мисля, че има разделение. Това е фантазия“, каза Стойчо Стоилов. ;)[/center]

Този не е ли шеф в Литекс, защо го цитираш, нали не сте Литекс, а ЦСКА ??

Не , не е шеф в Литекс , "този" е бивш юноша на ЦСКА и е точно толкова легенда , колкото и Зафето ;) Освен това , той ще е човека отговарящ за трансферите в отбора , което лично мен ме радва изключително много ;) Отдавна се е доказал , като един от най-добрите в България на трансферните удари :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”