ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 22:00

peliforewer написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:
1982 написа:7 дни спиртомер ....

http://www.7sport.net/archive7ds/2016/07/15/fb_1footbg/d7915_18.htm

Изображение Изображение

Явно много си я закъсал щом опря до 7 дни кетъринг и Юли Москов,а пък халал да са ти овациите на русенския бек.

Пелинате, ти софийски бек ли си, че нещо те гледам си зарязал този ЦСКА, за който се дереше преди 2 години и си прегърнал преименуваният Литекс!?!

Няма как да давам обяснение на цветарка подскачаща от форум на форум каквото и да е .Аз за ЦСКА се дера от 1967 г. и разни комплексари да ме учат на морал и любов към ЦСКА е смешно.

Значи от 1967-а, обаче заряза този отбор, защото не е същият, нали?! Кой всъщност е твоят ЦСКА-този, който го оставихте да умре, или този, в когото се кълнете сега, нямащ нищо допирно, дори и в една точка с умиращият, или този, от 1967-а. Ако е последният, той има ли нещо общо с Ловеч, а с Етрополе?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 юли 2016 22:09

vaskonti написа:
baraba написа:

Изображение Изображение

Точно там е истината , остана да цитираш и вашите от София Запад и всичко ще е наред ;)

Що, вие от фен-клуб Литекс не се ли гордеете с резултата?

Васко , да си ме видял да пиша и коментирам Литекс :roll: Лично аз многократно съм обявил на кого съм фен , за разлика от някои други , които не спряхте да говорите за Литекс , може би сте им станали фенове , не знам :roll: Ама знам , че тук е форум на ЦСКА и си говорим за ЦСКА ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 юли 2016 22:11

Ще може ли ЦСКА на Ганчев да играе в Европа или УЕФА и ФИФА съсичат "армейците"? Ето ексклузивна информация относно участието на "червените" в ЕКТ през следващите сезони.
Думите са на отлично запознати със ситуацията фигури:
Христо Стоичков: Заедно ще направим така, че скоро Европа отново ще говори за ЦСКА – убиеца на еврошампиони.
Милко Георгиев: Не виждам пречки да участваме в ЕКТ следващия сезон.
Борислав Михайлов: ЦСКА-София е изряден за участието си в "А" група отбор. УЕФА и ФИФА няма да се месят във вътрешните дела на БФС.
Така става ясно, че според Стоичков и Милко Георгиев, които са в управата на ЦСКА тимът съвсем скоро ще се завърне на голямата европейска сцена.
Стойчо Стоилов и новото попълнение на ЦСКА-София Давид Симао също изявиха амбиции "червените" да са фактор в ЕКТ. Нещо повече, Давид признава при подписа си, че главна причина за преминаването му в ЦСКА, е голямото желание на Симао за пробив с "армейците" в европейските клубни турнири.
Думите на Борислав Михайлов изглеждат дори най-важни. Президентът на БФС е категоричен, че участието на ЦСКА-София в "А" група е съвсем сигурно и не подлежи на рестрикции от УЕФА и ФИФА. Така се опровергават появили се в медийното пространство информации за проблеми на "червените" относно елитния шампионат на България.
Това, че клубът се приема за напълно изряден от БФС пък сочи, че най-вероятно, "армейците" ще покрият и критериите на УЕФА и ФИФА идното лято, когато се очаква отборът да има квота за ЕКТ.

Това за тревожещите се за УЕФА , ФИФА , ФАФА , ФУФА и ............. профсъюзите на докерите в Италия ;) Поредната мантра си отиде :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 22:11

baraba написа:

Изображение Изображение

Точно там е истината , остана да цитираш и вашите от София Запад и всичко ще е наред ;)

А Бойко Борисов не искаш ли да цитирам ??! ..... упс, забравих, че той вече е от готините и добрите .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bond007
Контакти:

Мнениеот bond007 » 17 юли 2016 22:12

Минавам само да кажа: Добър вечер, обгазений!
На 23-и играем контрола с Удинезе на Армията.
Бъдете здрави и дишайте спокойно!

П.П. И успех на новото "Юнайтед ъф Съпротивата"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2016 22:12

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:

Изображение Изображение

Васко , да си ме видял да пиша и коментирам Литекс :roll: Лично аз многократно съм обявил на кого съм фен , за разлика от някои други , които не спряхте да говорите за Литекс , може би сте им станали фенове , не знам :roll: Ама знам , че тук е форум на ЦСКА и си говорим за ЦСКА ;)

Тъй де, подфорум ЦСКА, на отбора, създаден в София, а не на отбора, създаден в Ловеч!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 юли 2016 22:14

baraba написа:
Борислав Михайлов: ЦСКА-София е изряден за участието си в "А" група отбор. УЕФА и ФИФА няма да се месят във вътрешните дела на БФС.

Това за тревожещите се за УЕФА , ФИФА , ФАФА , ФУФА и ............. профсъюзите на докерите в Италия ;) Поредната мантра си отиде :idea:

Интересно, как така сте изрядни, ако сте ЦСКА ??! Щото ЦСКА хич не е изряден ?! ;) ;)

Плюс това, пише ли догодина, ако участвате, с чий коефициент ще играете ??! Щото аз вече се досещам .... да не стане още един гаф. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 юли 2016 22:27

1982 написа:
baraba написа:

Интересно, как така сте изрядни, ако сте ЦСКА ??! Щото ЦСКА хич не е изряден ?! ;) ;)

Плюс това, пише ли догодина, ако участвате, с чий коефициент ще играете ??! Щото аз вече се досещам .... да не стане още един гаф. ;)

Въпрос на бъдещето , ще поживеем ще видим , а колкото до гафовете , нещо бяха печеливши до тук тааа .... не знам :roll:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2016 22:30

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:

Изображение Изображение

Ти да си видял 1982 за говори за Левски? Той също многократно е заявявал на кой е фен, но това не ти пречи да го пращаш в Сектор Б, нали? Просто ползвам твоят начин на мислене и твоята логика срещу теб. Ти пък се нацупи. Що така? Оправи си отношенията с човека в огледалото и после пак ела.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юли 2016 22:33

1982 написа:
baraba написа:

Коефициенти дългове АД-та не ги ибът.Нали пише ..ЦСКА-София.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”