Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goro_man
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот goro_man » 17 юли 2016 21:35

Гледам коефициента на съперниците , бият ни с разлика..
Гледам бюджета , още по голяма разлика...
Сравня стадионите , нищо в наша полза...
Погледна продажбите за миналата година, убиват ни...
Погледна треньорите , я??? В едно нещо сме по добри..
Погледна коментарите , тея трябвало да ги бием с разлика и само Любко пречел ????
На моменти ме е срам че имаме такива " фенове" и може би си заслужаваме такива "собственници"...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 юли 2016 21:40

goro_man написа:Гледам коефициента на съперниците , бият ни с разлика..
Погледна коментарите , тея трябвало да ги бием с разлика и само Любко пречел ????
На моменти ме е срам че имаме такива " фенове" и може би си заслужаваме такива "собственници"...

Ще си позволя да не се съглася. Отвори който сайт си избереш, който предоставя ориентировъчна стойност на играчи към даден момент, и ще видиш, че в момента Левски и Марибор, чисто като индивидуалности, са с напълно изравнени възможности. Сам отбелязваш продажбите им - те наистина разпродадоха всичко читаво, което имаше в отбора им, а на тяхно място се взеха свободни агенти, които ги видяхме преди няколко дни какви играчи са.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 21:44

futbolqga написа:Ще си позволя да не се съглася. Отвори който сайт си избереш, който предоставя ориентировъчна стойност на играчи към даден момент, и ще видиш, че в момента Левски и Марибор, чисто като индивидуалности, са с напълно изравнени възможности. Сам отбелязваш продажбите им - те наистина разпродадоха всичко читаво, което имаше в отбора им, а на тяхно място се взеха свободни агенти, които ги видяхме преди няколко дни какви играчи са.

Като девятката им, дето отправи един удар и той срещна гредата? Или като Ханданович или оня евреин... Не казвам, че са голямата работа. Те нямат Прохазка. Нямат и Мечката. Но са съвсем читави футбалери.

Те обаче едно нямат със сигурност - ПУБЛИКАТА НА "ЛЕВСКИ"! А това вече е много!

Няма как да не си прав. Грозно е, но приеми го, ние сме българи! Не си ли свикнал още. Аз си го премятам от единия в другия крачол от тях. Не съм и очаквал друго. Чакат и се облизват сега. Само нещо да кажеш наопаки от девет кладенеца вода ще ти извадят. Няма да си разбирал от футбол и тъ нъ. Така че съвета ми е: прави като мен - като им видиш мнение подминавай. Боли те фара за някакви мразалянковци с пуберско поведение. Плачльовци-хейтъри.

Ох, иначе сега прегледах няколко страници назад. Нямам думи. Българска работа! Пфу! Ей заради това не ни уважават по света. Киснем си в лайната, мажем се по лицата с тях и си викаме: "Ашколсун! Може лайна да са, ма са си наши. Че и вкусни". За това и Марибор ще продават за по два милиона всеки сезон. Щото са слаби. Те си били продали слабите. Ох, малки душички. Това да не е бг отбор - да продаде звездите си и да вземе мършата на Европа. Това също си е наша черта - да проектираме собствената си глупост върху другите... Абе, зайби!

Разбирате ли, че организационно НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО. Niente! Оттам започнете да сравнявате двата клуба. ;)
Последна промяна от metodito на 17 юли 2016 22:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 юли 2016 22:06

Ами първото полувреме не бяхас нещо особено. Даже другите имаха по-чисто положение.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 17 юли 2016 22:10

Много слаб мач. За 1 полувреме без нито едно голово положение. С пълна отговорност казвам, че Марибор са супер посредствен отбор в момента и ако не ги отстраним и то без излишни драми и интриги, наистина нямаме работа в Европата!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 22:11

Сашо написа:Много слаб мач. За 1 полувреме без нито едно голово положение. С пълна отговорност казвам, че Марибор са супер посредствен отбор в момента и ако не ги отстраним и то без излишни драми и интриги, наистина нямаме работа в Европата!!!

:!: :!: :!:
Искам обаче, ако ни отстранят и влязат в Лига Европа да си признаеш, че си сгрешил, ОК?

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 17 юли 2016 22:14

След мач в Европа, трудно се играе в първенството. Марибор и да загубят, на всеки е ясно,че ще играят 10х по мобилизирани срещу нас.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 17 юли 2016 22:20

metodito написа:
Сашо написа:Много слаб мач. За 1 полувреме без нито едно голово положение. С пълна отговорност казвам, че Марибор са супер посредствен отбор в момента и ако не ги отстраним и то без излишни драми и интриги, наистина нямаме работа в Европата!!!

:!: :!: :!:
Искам обаче, ако ни отстранят и влязат в Лига Европа да си признаеш, че си сгрешил, ОК?

Какво трябва да си признавам? Че виждам Марибор като абсолютно посредствени ли?! Да ПРИЗНАВАМ СИ че това ми е виждането! :)

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 17 юли 2016 22:30

futbolqga написа:
goro_man написа:Гледам коефициента на съперниците , бият ни с разлика..

Ще си позволя да не се съглася. Отвори който сайт си избереш, който предоставя ориентировъчна стойност на играчи към даден момент, и ще видиш, че в момента Левски и Марибор, чисто като индивидуалности, са с напълно изравнени възможности. Сам отбелязваш продажбите им - те наистина разпродадоха всичко читаво, което имаше в отбора им, а на тяхно място се взеха свободни агенти, които ги видяхме преди няколко дни какви играчи са.

За пръв път ще отговоря без напрежение погледни досега гостуванията ни в Словения , винаги сме ги превъзхождали , виж с какви треньори сме и с какви състави ? Резултата точно на теб няма нужда да го припомням и не знам защо сега при положение че играем с Пиргов , Алвеша и Орачев имаме претенции

Върни се в “Левски”