Опит за държавен преврат в Турция!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Опит за държавен преврат в Турция!

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2016 12:51

Player написа:
THE G.A.M.E написа:Цялата работа е съмнителна.
Но ще видим от тук нататък как ще се държат "Големите" с Ердоган.
Дали ще го легитимират, или ще ударят едно рамо на "превратаджийте".

Няма как да не го подкрепят, дори да на другата страна. Коя официална власт, няма да признае друга такава, за сметка на преврат? Този султан си е бетон, след фанатичната подкрепа от народа си и то точно настред светския Истанбул.

Глупости, бетон.Само да пожелаят турците ще го свалят от раз.Бизнеса в Турция има голямо влияние там, още малко и мангала е пътник.Търпят нечувани загуби, само заради егото на мангала.И точно светският Истанбул( до колко е светски, това е отделен въпрос) ще поведе хорото.Турция в този си вид, върви към дупка, от която няма да може да излезе дълги години.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 юли 2016 12:51

И какво трябва да направят стотици военни срещу десетки хиляди хора? Да стрелят по всички ли? Опитаха да ги сплашат и има убити, но се оказаха много твърди турците. Може с помощ от полиция с водни оръжия, палки и щитове, но не и с автомат срещу ентусиазирана тълпа. Като усетят ще няма да стреляш и не те взимат насериозно. Още повече че не са всички военни. То и няма как винаги да са всички.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 юли 2016 12:57

ivan56 написа:
Глупости, бетон.Само да пожелаят турците ще го свалят от раз.Бизнеса в Турция има голямо влияние там, още малко и мангала е пътник.Търпят нечувани загуби, само заради егото на мангала.И точно светският Истанбул( до колко е светски, това е отделен въпрос) ще поведе хорото.Турция в този си вид, върви към дупка, от която няма да може да излезе дълги години.

Първо трябва да пожелаят, което не виждам как. И второ, как ще го свалят бизнес или някои друг. Така се сваля диктатор. Ще посмее ли някой да вдигне ръка и да изгние после? Такива само военни или смърт ги свалят. Всичко друго са фалми. И на мен ми се иска Турция да затъва, ама не е така.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 юли 2016 13:06

Player написа:И какво трябва да направят стотици военни срещу десетки хиляди хора? Да стрелят по всички ли? Опитаха да ги сплашат и има убити, но се оказаха много твърди турците. Може с помощ от полиция с водни оръжия, палки и щитове, но не и с автомат срещу ентусиазирана тълпа. Като усетят ще няма да стреляш и не те взимат насериозно. Още повече че не са всички военни. То и няма как винаги да са всички.

Човече говоря ти за армия(провери колко е турската), ако този преврат беше плануван от нея, той щеше да е плануван с време назад, и време напред! Та те само на ходом с танковете без да стрелят, щяха да стигнат до спалното помещение на Ердоган, където и да се намира, а не само няколко десетки да вдигат ръце предавайки се за душевният оргазъм на "кралят слънце"!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2016 13:13

Player написа:
ivan56 написа:

Първо трябва да пожелаят, което не виждам как. И второ, как ще го свалят бизнес или някои друг. Така се сваля диктатор. Ще посмее ли някой да вдигне ръка и да изгние после? Такива само военни или смърт ги свалят. Всичко друго са фалми. И на мен ми се иска Турция да затъва, ама не е така.

Как ли, инвеститорите бягат от Турция, лирата постоянно е в спад, на туризма му се ева мамата( а това е огромно перо в доходите на Анкара). Очакваха преди сезона 9 милиона по малко туристи само от Германия и Русия. Представяш ли си кво е тва.И ако това нещо продължи, народа ще му чете присъдата бъди сигурен.Ние като страна съседка, нямаме полза от Турция да затъва, нали знаеш приказката за горящата къща на комшията. ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Blue_1914
Контакти:

Мнениеот Blue_1914 » 16 юли 2016 13:13

За по - малко от ден над 400 коментара какво се случва в съседна Турция. Боли ме мекото продължение на гърба какво се случва там. Ще кажете съседна държава и ни вълнува пряко. Вероятно няма да сгрешите но....... както почти винаги нашия народ е разединен кой да подкрепи, путю ли? баба меркел ли? обамчо ли? Е аз съм на мнение че трябва да подкрепяме БЪЛГАРИЯ и да гледаме да си я защитаваме колкото си можем. А за Турците, Францизите, Руснаците, Американците едни писънца със съжеление за жертвите и това е. И да не забравяме Българи (колкото и да сме останали ): https://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg . Бъдете здрави.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 юли 2016 13:16

JACKO написа:
Player написа:И какво трябва да направят стотици военни срещу десетки хиляди хора? Да стрелят по всички ли? Опитаха да ги сплашат и има убити, но се оказаха много твърди турците. Може с помощ от полиция с водни оръжия, палки и щитове, но не и с автомат срещу ентусиазирана тълпа. Като усетят ще няма да стреляш и не те взимат насериозно. Още повече че не са всички военни. То и няма как винаги да са всички.

Човече говоря ти за армия(провери колко е турската), ако този преврат беше плануван от нея, той щеше да е плануван с време назад, и време напред! Та те само на ходом с танковете без да стрелят, щяха да стигнат до спалното помещение на Ердоган, където и да се намира, а не само няколко десетки да вдигат ръце предавайки се за душевният оргазъм на "кралят слънце"!

Няма как да стане такова нещо от нищото с много хора. Колкото повече знаят, толкова по-голям шанс да се разккрие заговор. Пък и султана си има разузнаване, служби, лоялнни военни. Просто тази група превратаджии е разчитала на лавинообразна подкрепа от цивилни и униформени най-вероятно, но удари на камък. Не че е невъзможно да е театър, но на мен не ми се вярва.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 юли 2016 13:21

За мен за самия този театър са знаели най висшите военни, а тези млади (които сега ще се простят с животите си) са мислели, че всичко е истинско и реално.
След това тези висши военни им казват да не стрелят по хората, да започнат да се предават и ето ти изпълнението на един добре режисиран цирк от ердоган, докато той си е някъде в безопасност.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 юли 2016 13:23

Балкански Орел написа:За мен за самия този театър са знаели най висшите военни, а тези млади (които сега ще се простят с животите си) са мислели, че всичко е истинско и реално.
След това тези висши военни им казват да не стрелят по хората, да започнат да се предават и ето ти изпълнението на един добре режисиран цирк от ердоган, докато той си е някъде в безопасност.

Ами ако хората баха подкрепили преврата и ни само те? Какво ставаше?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 юли 2016 13:25

Blue_1914 написа:За по - малко от ден над 400 коментара какво се случва в съседна Турция. Боли ме мекото продължение на гърба какво се случва там. Ще кажете съседна държава и ни вълнува пряко. Вероятно няма да сгрешите но....... както почти винаги нашия народ е разединен кой да подкрепи, путю ли? баба меркел ли? обамчо ли? Е аз съм на мнение че трябва да подкрепяме БЪЛГАРИЯ и да гледаме да си я защитаваме колкото си можем. А за Турците, Францизите, Руснаците, Американците едни писънца със съжеление за жертвите и това е. И да не забравяме Българи (колкото и да сме останали ): https://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg . Бъдете здрави.

О уаууу, написа България с капс лока. Явно си мнооого голям патриот, родолюбец и човек, който се .... "бори".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”