vaskonti написа:Old_death написа:1982 написа:***cska*** написа:На тая сбирка я е имало 40 човека, я не. Дучан, Цимбик, Зафирова, ... Ох, гнус ме е даже да ги изброявам!

Ама не те е гнус да се прегърнеш с Бойко Борисов, с адвоката на ТИТАН, съучастник в убийството на ЦСКА, с Юлиян Инджов от ДПС и т.н., нали ?!

Мене лично ме е гнус . Гнус ме е да чета глупостите ти . Гнус ме е , че такъв индивид може да претендира , че е фен на ЦСКА , след като е плюл по клубът така , както и геренец не е плюл . Гнус ме е , че се наричаш цесекар и така слагаш тъмно петно на всички фенове на тоя отбор . Гнус ме е за това , че пееш в хора на тия , които искат да няма ЦСКА . Гнус ме е от тебе !
Как няма да те е гнус, след като дори не можеш да различиш кое е ЦСКА и кое Литекс. Как няма да те е гнус, след като предпочиташ лъскавите медали и купи, вместо кирливия и мръсен морал. Как няма да те е гнус, след като до вчера привествахте Черепа, днес го плюете. Как няма да те е гнус, след като Бойко до вчера беше ********, днес е "Благодарим Ви г-н Борисов" .
Литекс си заслужава феновете. А в случай, че недоволстваш от изписването на името на отбора, изписано е правилно - аз визирам Литекс, който съществува и си е във В групо, нали така? Следователно не би трябвало да решиш, че говоря за теб - нали не си фен на Литекс?
Какво значи ЦСКА,това е клуба който обичам откакто се помня ,а първите му мачове които помня и съм гледал са от 1967г. с Интер.Кое е добро за ЦСКА,според мен отборът да провежда нормална спортно-техническа дейност,да има добра материална база,да няма финансови проблеми и да бъде в челото на българския футбол.В момента това го има в ЦСКА,с какъв лиценз е постигнато това въобще не ме интересува,достатъчно изстрадахме,достатъчно удари под кръста сме получавали че сега да съм по-голям католик от папата и да правя мизерии на момчетата и треньорското ръководство.След като Д.Пенев,Ас.Никодимов,Д.Якимов,Сашо Манов,Хр.Стоичков и мн.други легенди на ЦСКА са преценили че това е най-доброто за ЦСКА и подкрепиха Гр.Ганчев,как да не съм с тях.Кои са отсреща,дучета,цимбици,зафета,ради здравков,бучински,феновете на Левски и няколко герои от форума на ЦСКА.Само ми е интересно как отбор създаден от дучето,цимбика и зафето ще е по-оригинален от този на Ганчев,но щом медиите на Пеевски го казват сигурно може да им се вярва.Специално за Васко ,фен съм на отбора половината от който миналата година ме направи щастлив на 25 май,фен съм на треньорското ръководство ,което водеше перфектно отбора през последната година,уважавам това което Гр.Ганчев прави за ЦСКА през последната година,даже и не толкова за финансирането,колкото за това че заставаше очи в очи срещу феновете,а не се криеше зад карикатури като кака Дора и зафето.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...