Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 22:12

sin4ec написа: Никакъв мач не е направил, те и без тренер щяха да го изиграят. Ако да са инвалиди.

Голяма глупост си написал. Точно в негов стил си беше мачът. Едва ли не ще изкараш нещата сякаш играчите сами са избрали тази тактика, състава и всичко останало. Може би трябваше да извикаме твоя любимец Стоев да смаже Марибор с 5-6 на 0.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 22:25

koisa написа:
sin4ec написа: Никакъв мач не е направил, те и без тренер щяха да го изиграят. Ако да са инвалиди.

Голяма глупост си написал. Точно в негов стил си беше мачът. Едва ли не ще изкараш нещата сякаш играчите сами са избрали тази тактика, състава и всичко останало. Може би трябваше да извикаме твоя любимец Стоев да смаже Марибор с 5-6 на 0.

:?:
Последна промяна от sin4ec на 16 юли 2016 10:15, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 22:55

sin4ec написа:
koisa написа:

Що не си го начукаш отзад и да викнеш модовете да ме изкарат за две седмици.

Щото си ми през оная работа и тогава няма кой да реве всекидневно като момиченце за Стоев и против настоящия треньор.
R.I.P.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 23:06

koisa написа:
sin4ec написа:
koisa написа:

Щото си ми през оная работа и тогава няма кой да реве всекидневно като момиченце за Стоев и против настоящия треньор.

Ахъм. Само дето мнението в Марибор категорично беше в полза на Стоев. Те там бяха все дегенерати и боклуци, за разлика от башлевскарите като тебе. Аз си казах тогава, че няма да стъпя на мач при спиртомера , ама пусто сърце не трае... навиха ме разни боклуци и дегенерати и отидох, да го ева. Чак виновен се чувствам, предател един вид. Ма вий нали ме докладвахте, цървули гнусни, та отидох в Словения. Я пак докладвайте, ега стигна до Шотландия.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 23:15

sin4ec написа:
koisa написа:
sin4ec написа:
koisa написа:

Ахъм. Само дето мнението в Марибор категорично беше в полза на Стоев. Те там бяха все дегенерати и боклуци, за разлика от башлевскарите като тебе. Аз си казах тогава, че няма да стъпя на мач при спиртомера , ама пусто сърце не трае... навиха ме разни боклуци и дегенерати и отидох, да го ева. Чак виновен се чувствам, предател един вид. Ма вий нали ме докладвахте, цървули гнусни, та отидох в Словения. Я пак докладвайте, ега стигна до Шотландия.

Ходи където искаш, не съм те докладвал преди, няма да те докладвам и сега. Както казах не ми пука. И все пак, кой освен теб е виновен, че не държиш на алкохол и имаш слаби нерви? Не приемаш чуждото мнение и започваш да обиждаш хората. Имаш се за много умен, а търсиш вината за твоите грешки в другите.
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2016 23:41

koisa написа:....

Не му се връзвай на sin4ec. Той принципно е точен и готин, ма от време на време изпушва. Жега е. Нали си гледал Do The Right Thing? (ако не, го гледай). Но няма право да те обижда. Подминавай го.
Ние дето знаем кой е Люпко няма какво да го обсъждаме толкова, а да противопоставяш един човек, помогнал на "Левски" на друг, който също е дал е опит за провокиране на сплетня. Стойчо си е Стойчо. Очаквам един ден да се върне в "Левски". Каквото е сгрешил, сгрешил. Положителното от престоя му е много повече от дребните грешки. Той стана вече един от нас.
Последна промяна от metodito на 15 юли 2016 23:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 23:44

koisa написа:Ходи където искаш, не съм те докладвал преди, няма да те докладвам и сега. Както казах не ми пука. И все пак, кой освен теб е виновен, че не държиш на алкохол и имаш слаби нерви? Не приемаш чуждото мнение и започваш да обиждаш хората. Имаш се за много умен, а търсиш вината за твоите грешки в другите.

:?: .
Последна промяна от sin4ec на 16 юли 2016 10:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2016 23:54

futbolqga написа:
metodito написа:Сашко показа, че несправедливо е бил на пейката. Направи няколко грешки, но Роман ги поправи.

Колега, това, че Роман на няколко пъти, а и Де Нойер също, поправяха грешките на Бодичека, не го прави добър футболист. По-некадърен десен бек в Левски не знам дали е играл някога. Има желание момчето, за това шапка му свалям, ама като футболни качества отстъпва на поне половината бекове във В група.

Е, ние в последните 10 години имахме Дъстли, Лусио и Живко на тази позиция. Не го сравнявай с тях. А къде забрави Пламен Крумов. На мен пък Сашко ми харесва. Не е Алвеш, но тича и се старае. И си пропуснал една ситуация където пък той покри големия Сашо? ;)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юли 2016 23:57

sin4ec написа:
koisa написа:Ходи където искаш, не съм те докладвал преди, няма да те докладвам и сега. Както казах не ми пука. И все пак, кой освен теб е виновен, че не държиш на алкохол и имаш слаби нерви? Не приемаш чуждото мнение и започваш да обиждаш хората. Имаш се за много умен, а търсиш вината за твоите грешки в другите.

Моите грешки? Ти олигофрен ли си? Аз нищо не търся, просто отидох ТАМ. Въпреки всичките си писания, клетви и прочее. Верно-подлъгаха ме разни боклуци и дегенерати, че няма да съм шофер, ама тва не е за тук. Ти що не отиде, бе, държащо на алкохол и със силни нерви лайно? Нали си отворен? Ми ела там при нас, олигофрените на МСВП на 1000 км и се прави там на бабаит!
Да ви ева в палячувците жалки-от цял форум само аз, дегенератът и любител на СС отидох ТАМ. Вие що не отидохте, лайняри? Малко ми пилят на главата вкъщи, че съм изхарчил 800 лв за мач, та и тука разни царвули да се изказват.

Определено олигофренът тук си ти. Под твоите грешки имам предвид обидите, които и сега употребяваш. След това ми се жалкваш защо си бил в почивка от форума. Аз ли те карам да се държиш като пубер и на нормалното отношение да отвръщаш с псувни? Както написах в предния пост не ми пука къде ходиш и не ти държа сметка за нищо. Май отново си на градус и не знаеш какво пишеш. :lol:
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юли 2016 00:05

metodito написа:
koisa написа:....

Не му се връзвай на sin4ec. Той принципно е точен и готин, ма от време на време изпушва. Жега е. Нали си гледал Do The Right Thing? (ако не, го гледай). Но няма право да те обижда. Подминавай го.
Ние дето знаем кой е Люпко няма какво да го обсъждаме толкова, а да противопоставяш един човек, помогнал на "Левски" на друг, който също е дал е опит за провокиране на сплетня. Стойчо си е Стойчо. Очаквам един ден да се върне в "Левски". Каквото е сгрешил, сгрешил. Положителното от престоя му е много повече от дребните грешки. Той стана вече един от нас.

Защо да оставяме простотията да се качва на главите ни? Ако синчеца смята, че греша може да ми отвърне без псувни и обиди, толкова за точността му. Не виждам някой друг освен него да се държи като неандерталец. :)
R.I.P.

Върни се в “Левски”