ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:41

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:Не е нужно да си присъства, има прикъда от ФИФА, което показва какъв е договора. Договорите се изготвят от адвокатите и ако те преценят, че са в ущърб на работодателя, рабогодателя се съобразява с това. Разбира се, очаквам да кажеш, че това не е така защото така ти изнася. Само че адвокатите не са секретарки, които просто пишат под диктовката на шефа.

Кое му е некоректно на въпроса? Питам те смяташ ли, че Левски е собственост на Пеевски, пред вид факта, че адвоката на Пеевски е един от собствениците на Левски? Адвоката си е само адвокат, който си гледа работата, нали това се опитваш да ме убедиш когато говорим за Руди?

Продължаваш да задаваш некоректни въпроси : както какъв е там този адвокат , като адвокат ли , като поставено лице ли , като собственик ли или що :roll: и какво общо има със начина на сключване на договори , нещо което явно не ти е сила , може би никога не си ползвал адвокат :roll:

Там е като собственик, който освен това е и адвокат -в тая връзка, след като не коментираш събития, на които не си присъствал, да разбираме ли, че си присъствал когато Пеевски е уговарял адвоката си какво да прави в Левски, та си толкова убеден, че е подставен?

Тогова,като е собственик,защо вчера педалчето Андрейчо ,заяви ,на въпрос на журналист ,че не знае кой е собственик и неговата работа е съвсем друга в „Левски“ и едва ли не,не го интересува кой е собственик :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 21:41

crvena.zvezda написа:
Не е същото ,господин Морал,самите подуянци уж не знаят кой им е собственика :o :shock: ,а е обществена тайна и как идват спонсорите при тях,вечно вторите-срещу обществени поръчки,работа на ишлеме и тем подобни,пък ти им ставай защитник,отива ти :oops:

Почвам и аз като вас ..... в правото няма такова понятие, като "обществена тайна", всичко си е законно и със съответните съгласия на фирмите, няма нищо незаконно. Спонсорирането на Левски е кристално чисто и законно.

С вашите камъни, по вашата глава. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:48

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
Не е същото ,господин Морал,самите подуянци уж не знаят кой им е собственика :o :shock: ,а е обществена тайна и как идват спонсорите при тях,вечно вторите-срещу обществени поръчки,работа на ишлеме и тем подобни,пък ти им ставай защитник,отива ти :oops:

Почвам и аз като вас ..... в правото няма такова понятие, като "обществена тайна", всичко си е законно и със съответните съгласия на фирмите, няма нищо незаконно. Спонсорирането на Левски е кристално чисто и законно.

Е ми няма,такова понятие,да,за това са си о.к. !Но адвокатите ,които ти нападаш(не че ми дреме за тях :| ) не са виновни за източването и фалита на ПФК-АД, потърси други аргументи да се заяждаш и да мразиш Ганчев!
Анархия мать порядки!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 юли 2016 21:56

1982 написа:
crvena.zvezda написа:

Ти докато не разбереш, че законите не са перфектно нещо, а в България и текстове за създаване и поддържане на порочни схеми, никога няма да намериш мир със себе си.
И веднъж завинаги разбери НЕ Е ВАЖНО ПРАВОТО, А ПРАВДАТА ДА Е НА ТВОЯ СТРАНА! Иначе ако следваш сляпо правото можеш да стигнеш до извода, че Христо Ботев и Васил Левски са терористи.
И ние ЦСКА-рите имаме право да се освободим от оковите, за които по никой начин не сме виновни!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 21:57

crvena.zvezda написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:Не е нужно да си присъства, има прикъда от ФИФА, което показва какъв е договора. Договорите се изготвят от адвокатите и ако те преценят, че са в ущърб на работодателя, рабогодателя се съобразява с това. Разбира се, очаквам да кажеш, че това не е така защото така ти изнася. Само че адвокатите не са секретарки, които просто пишат под диктовката на шефа.

Кое му е некоректно на въпроса? Питам те смяташ ли, че Левски е собственост на Пеевски, пред вид факта, че адвоката на Пеевски е един от собствениците на Левски? Адвоката си е само адвокат, който си гледа работата, нали това се опитваш да ме убедиш когато говорим за Руди?

Продължаваш да задаваш некоректни въпроси : както какъв е там този адвокат , като адвокат ли , като поставено лице ли , като собственик ли или що :roll: и какво общо има със начина на сключване на договори , нещо което явно не ти е сила , може би никога не си ползвал адвокат :roll:

Там е като собственик, който освен това е и адвокат -в тая връзка, след като не коментираш събития, на които не си присъствал, да разбираме ли, че си присъствал когато Пеевски е уговарял адвоката си какво да прави в Левски, та си толкова убеден, че е подставен?

Тогова,като е собственик,защо вчера педалчето Андрейчо ,заяви ,на въпрос на журналист ,че не знае кой е собственик и неговата работа е съвсем друга в „Левски“ и едва ли не,не го интересува кой е собственик :lol:

Май не следиш нишката на спора. Аз не казвам, че адвоката на Пеевски няма връзка с него. Не за това спорим. Въпросът е защо за Руди смяташ, че просто си върши работата(друг е въпросъг, че според теб работата му е била просто да пише каквото му диктуват) , докато за друг адвокат смяташ, че не си върши работата, а е подставено лице?
Фактите са такива - Руди изготви договори, донесли на ЦСКА загуби за милиони. Но сега Бенковски казва "Слава на Руди" и вие в един глас му пригласяте. Това са сухи факти, не тълкуване на теории.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2016 22:09

Защото ти се писа не знам колко пъти, че единия е в ролята на действащ адвокат практикуващ професията и обслужващ юридически и правно клубът, за което получава съответо възнаграждение от собствениците.Другият е собственик и той наема(може и себе си :mrgreen: ) съответни служители вкл. и адвокати, които да обслужват клуба.Можеше и да не е адвокат, а каруцар например, какъвто е древния поминак на подуенци.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 22:17

гражданин от село написа:Защото ти се писа не знам колко пъти, че единия е в ролята на действащ адвокат практикуващ професията и обслужващ юридически и правно клубът, за което получава съответо възнаграждение от собствениците.Другият е собственик и той наема(може и себе си :mrgreen: ) съответни служители вкл. и адвокати, които да обслужват клуба.Можеше и да не е адвокат, а каруцар например, какъвто е древния поминак на подуенци.

А колко пъти да ти кажа, че ако адвоката на Пеевски е подставено лице, значи не той казва какво и как да се прави, значи на практика е със същия статут като Руди при Титан!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2016 22:24

vaskonti написа:
гражданин от село написа:Защото ти се писа не знам колко пъти, че единия е в ролята на действащ адвокат практикуващ професията и обслужващ юридически и правно клубът, за което получава съответо възнаграждение от собствениците.Другият е собственик и той наема(може и себе си :mrgreen: ) съответни служители вкл. и адвокати, които да обслужват клуба.Можеше и да не е адвокат, а каруцар например, какъвто е древния поминак на подуенци.

А колко пъти да ти кажа, че ако адвоката на Пеевски е подставено лице, значи не той казва какво и как да се прави, значи на практика е със същия статут като Руди при Титан!

Освести се бе човек, правиш ли разлика м/у наемен работник и собственик(дори и проформа).То и любимия ти Паслар значи си е чист адвокат. :mrgreen:
Последна промяна от гражданин от село на 15 юли 2016 22:27, променено общо 1 път.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 юли 2016 22:25

В името на рейтинга. И медиите на Кой?, взеха да обръщат палачинката.

https://topsport.bg/cska/obyasnete-na-tezi-detsa-s-cherveni-sartsa-za-avtentichnostta.html

Едно дете ще повярва, че гледа ЦСКА на тати и на дядо, когато играе като равен с Интер или Динамо Киев.
Когато ЦСКА играе като равен с Урвич Пасарел, ще трябват доста повечко обяснения... А и резултатът от тези обяснения е неясен.
Пак казвам - ПРАВДАТА, а не правото.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 22:28

crvena.zvezda написа:Е ми няма,такова понятие,да,за това са си о.к. !Но адвокатите ,които ти нападаш(не че ми дреме за тях :| ) не са виновни за източването и фалита на ПФК-АД, потърси други аргументи да се заяждаш и да мразиш Ганчев!

Вас ви гони някаква параноя за тоя Ганчев, в случая въобще не е намесен той и не съм го коментирал. :lol: :lol: :lol:

А адвокатите са много виновни, защото са съучастници в източването на ЦСКА и кражбите. Те отлично знаят какво се е вършело, още повече, че са и намазвали с голямата филия. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”