Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ekzos

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот ekzos » 15 юли 2016 17:19

много добър мач за Левски , но проблем е че бяха надценили Марибор и доста предпазливо действаха , можеше и по-смело , Марибор не е нищо повече от Славия и Ч. Море . Люпко иначе страхотно подредил състава и с перфектна тактика , всички играха много стабилно и като отбор, само за пореден път Нар показа, че няма място в Левски , можеше на негово място да играе Тунде , който безспосрно е и най-добрия ни нападател , мощен , пробивен . за реванша дано играе и Деса , шансовете са големи и с тази публика сме на на 80 % в другия кръг !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 20:13

ekzos написа:много добър мач за Левски , но проблем е че бяха надценили Марибор и доста предпазливо действаха , можеше и по-смело , Марибор не е нищо повече от Славия и Ч. Море . Люпко иначе страхотно подредил състава и с перфектна тактика , всички играха много стабилно и като отбор, само за пореден път Нар показа, че няма място в Левски , можеше на негово място да играе Тунде , който безспосрно е и най-добрия ни нападател , мощен , пробивен . за реванша дано играе и Деса , шансовете са големи и с тази публика сме на на 80 % в другия кръг !

Не, не са надценени. Бяха неутрализирани снощи, но са отборът с повече опит и вариации. И реален шанс 70-30 да продължат, гледам и бившия литексар( армеец :mrgreen: ) го е споменал. И го е казал много реално-и аз смятам, че именно публиката е голямата заплаха за Левски, щото ще ги емнем за АТАКА, за мачкане...а Марибор не е тим, който лесно се смачква. Бие на контри лошо и през пръстите. Това подчертаното го запомнете много добре!
Клатене в реванша му е майката. И чакане на момент, шанс, късмет, грешка на противника...естествено, мечтите на споменатото лайно няма да се сбъднат-поне като треньорско указание и емоция. Но наистина Деса е козът, който може да донесе победата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 юли 2016 20:41

Дедо Люпко е голям треньор. с тия инвалиди които му завеща Гонзи направи супермач. Това не значи ,че сте се класирали. Все пак публиката ще напълни стадиото на макс и ще ги отсграните според мен.

Абърдийн са праволинейни и предвидими дърводелци.Никакъв пробмлем за дедото.Просто ви трябва един гол ,нищо повече.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 20:52

onegavon написа:Дедо Люпко е голям треньор. с тия инвалиди които му завеща Гонзи направи супермач. Това не значи ,че сте се класирали. Все пак публиката ще напълни стадиото на макс и ще ги отсграните според мен.

Абърдийн са праволинейни и предвидими дърводелци.Никакъв пробмлем за дедото.Просто ви трябва един гол ,нищо повече.

Дедо отдавна не е голям треньор, но не е и глупак. Никакъв мач не е направил, те и без тренер щяха да го изиграят. Ако да са инвалиди. За жалост, не съм оптимист за отстраняването, но кой знае?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 15 юли 2016 20:54

Според мен трябва и на реванша да подходим със същата тактика,отзад за 0-0,отпред каквото стане,Левски игра много добре в защита и двойката Костадинов-Де Нойер също добре работеше отлично,но пък и Нар и Прохазка не са крила,не могат да минат човек един на един,да пробият и да центрират,пък и един Аниете и извън форма и като цяло с изключение на последните 15 минути в мача нямаше никакви положения.Според мен е изключително важно по някакъв начин да ги отстраним,защото поредното отпадане от Европа след 2 мача,съчетано с доминацията на Лудогорец и мутренските изпълнение на Паспарту с колелото ще са пагубни за отбора и съм убеден,че отново ще се смени треньора и на хората ще им писне да ходят на мачовете от Българската Висша Лига и за поредна година ще гледаме един и същ филм.Важното е на реванша да не пуснем гол,пък да се надяваме,че ще имаме късмет и аргументи да отстраним Марибор,пък кой знае една победа ще вдъхне така необходимия ни оптимизъм,защото последните 5 години са все нулеви и феновете имаме нужда от няколко добри мача в Европа,да не говорим,че и финансово ще се отрази добре на клуба.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2016 21:13

Аз много няма да коментирам, че съм фаталист. Но, супер добре проведен тактически мач. Тоя тяхната деветка е от типа футболисти, дето един път ще бутне топката два гола ще вкара, дет' се казва. Неутрализирахме напълно Миливое. Центърът беше наш. Сега, относно нападателите ни. Страхотна борба на Нар, Аниете и Прохазка. Сашко показа, че несправедливо е бил на пейката. Направи няколко грешки, но Роман ги поправи.

Лично за мен играчИ на мача за нас вчера бяха Мечката и Де Ноойер. Костадинов има два бели дроба. Вече съм убеден. Хареса ми, че не пусна Краев. :twisted: Той си мислеше, че е абониран за тази позиция. Да, ама не, както казваше дедо ви Петко Бочаров.

Люпко... какво мога аз да говоря за Люпко? Той всичко го казва на терена. Между другото направи ли ви впечатление, че тея след 75-тата някъде отпаднаха физически?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 юли 2016 21:26

metodito написа:Сашко показа, че несправедливо е бил на пейката. Направи няколко грешки, но Роман ги поправи.

Колега, това, че Роман на няколко пъти, а и Де Нойер също, поправяха грешките на Бодичека, не го прави добър футболист. По-некадърен десен бек в Левски не знам дали е играл някога. Има желание момчето, за това шапка му свалям, ама като футболни качества отстъпва на поне половината бекове във В група.

metodito написа:Костадинов има два бели дроба.

Те белите дробове са чифтен орган. Щеше да е странно ако нямаше два :lol: (Не го приемай лично - майтап да става)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2016 21:33

metodito написа:Аз много няма да коментирам, че съм фаталист. Но, супер добре проведен тактически мач. Тоя тяхната деветка е от типа футболисти, дето един път ще бутне топката два гола ще вкара, дет' се казва. Неутрализирахме напълно Миливое. Центърът беше наш. Сега, относно нападателите ни. Страхотна борба на Нар, Аниете и Прохазка. Сашко показа, че несправедливо е бил на пейката. Направи няколко грешки, но Роман ги поправи.

Лично за мен играчИ на мача за нас вчера бяха Мечката и Де Ноойер. Костадинов има два бели дроба. Вече съм убеден. Хареса ми, че не пусна Краев. :twisted: Той си мислеше, че е абониран за тази позиция. Да, ама не, както казваше дедо ви Петко Бочаров.

Люпко... какво мога аз да говоря за Люпко? Той всичко го казва на терена. Между другото направи ли ви впечатление, че тея след 75-тата някъде отпаднаха физически?

Не отпаднаха, а публиката им ги освирка, отделно тренерът ги върна да не получат гол. В подобен мач не бих отличавал играч, всичките изпълниха замисъла и се бориха. Но да, стоим добре физически. Особено второто, когато бяхме зад гърба им, често ни поглеждаха-голяма подкрепа е това, ей! Да играеш на чуждо място и зад гърба ти да са твоите е голяма работа.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 15 юли 2016 21:45

metodito написа: Между другото направи ли ви впечатление, че тея след 75-тата някъде отпаднаха физически?

Така е, отпаднаха си. Че и публиката ги освирка накрая наместо финален щурм, те лазеха :) След 3 дена им предстои мач в 1-я им кръг, след още 3 - София. Дъртия не трябва да бута схемата. По същата схема ще ги пречупим. Сигура!!! Иначе ще бъдем много звучно зашлевени.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 15 юли 2016 21:51

Прекалено много респект им даваме на тези словенци. Явно до преди някоя година са имали отбор, но сега е друго. Нападението им в лицето на Таварес и Новакович е попрезряло...нямат бързина и експлозивност и трудно могат да ни изненадат. В реванша трябва да играем стабилно отзад без излишни рискове и глупави нарушения около наказателното. Атмосферата на Герена ще бъде изключително тежка за техните футболисти и мисля, че "ще налее доста олово" в краката им.

Върни се в “Левски”