ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 20:07

Pichichi написа:Руди като адвокат на отбора по времето на Титан е пряк участник в източването. Нима не е работа
на адвоката на отбора който пише договори после и да се опитва да разтрогва тези договори с преговори
с агентите на играчите? Ето ви го и най-добрия пример (знам че ще ме оплюете защото споменавам геренци)
но в Левски преговарят до дупка с ненужните им играчи и се опитват да ги накарат да подпишат споразумения
за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие където при подписан такъв договор дължат много
по-малко от колкото ако играч отиде във ФИФА и си осъди отбора за всички дължими заплати, а това
се случваше постоянно по времето на Титан. Та Руди си чешеше макарите и си отбиваше заплатите
по "втория" начин за да не вземе да остане и той кредитор на "кирливото дружество".
Въобще не ми го хвалете въпросния адвокатин, той си гледа заплатката и хонорарите друго не го интересува.

Е ми кой адвокат не си ги гледа,прочети по-назад какво сме писали!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 20:09

baraba написа:
vaskonti написа:Точно - Руди е изготвил договорите на Тенгариня и Нилсон и вместо да се разделим с тях за 3-4 заплати, сега им дължим заплатите за 3 години! Какъв е тоя адвокат, който ще изготви такъв договор? Ама какво ли ви пука, нали тия пари са на гърба на кирливото дружество!

Ами добре , явно вие сте присъствали на разговорите и договарянето с играчите и Иво Иванов , също сте присъствали и при изготвянето , щом като знаете какви са били изискванията на представителя на играчите и кой е дал разрешение тези изисквания да бъдат удовлетворени ... ок Мир и любов да има ;)

Да бе, то щото Тенгария е световна звезда, та е имал условие за обезщетение за 36 заплати ако бъде освободен. И работата на адвоката не е ли да защитава интересите на работодателя си? Как ги е защитил, добре ли ти се вижда? Освен това, Иво Иванов също не е некадърник. Той си е тарикат, така че не би трябвало да го виниш и него, нали?
Кажи ми в прав текст - според теб "Левски" собственост ли е на Пеевски, пред вид адвоката на същия?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 20:12

crvena.zvezda написа:Искам да попитам ,господата ,които скачат на Ганчев,Инджов и Стоичков,ако те удовлетворят вземанията на държавата,поне и изкупят по някакъв начин „автентичността“ на клуба ЦСКА(което признавам си не знам как ще стане :( ),как ще реагират тогава,примерно след един месец ;)

Аз лично съм казвал кога ще подкрепя Ганчев. Но пък ти не си казвал ще ти пука ли ако Ганчев не плати нищо, съответно ако навсякъде - официално и неофициално, си се водите Литекс?
[/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 20:17

sin4ec написа:
percival написа:Отбора играе на "Армията" ,играе с червени екипи и звездата на сърцето ,феновете пеят песни на ЦСКА .И некъв гагаузин ще ми казва ,че това било Литекс !Аре и леву !
Литекс си е в Ловеч !

И улеву, и удесну-все си е Литекс. Вчера на некъф сайт за залози са ви изтипосали с ловешката емблема , доколкото разбирам...Всичко е много просто-ГГ има пълното право да си прекръсти отбора както си пожелае. Може да го кръсти Бирмингам например. Утре може да му скимне да стане Чикаго Булс. Лошо няма, но това не означава, че някой е длъжен да вика на този отбор Бирмингам или Чикаго. То си е Литекс( Лекс, Осъм, Кърпачев) и толкоз. Феновете може да пеят песни и на Майкъл Джексън и Лондон Бойс, ако искат, но това не променя нещата.
Таз тема е за приключване-Възраждане няма да има. Или ако има-ще е тежко и мъчително от А окръжна. ЦСКА отива в небитието, колкото и да е тъжно. Аз не знам-ГГ и ВБ ли бяха единствени опции, само тез мошеници ли искаха да се заемат с ЦСКА? Кому беше нужна тая гнусна врътка с Ловеч-Етрополе, за която ще се пеят песни и хореографии с десетилетия?
Виждам разни тъпи заплахи за доминации и страхотии. Нищо ново под Слънцето-от 25 години закани и накрая-В група и небитие. Не става само с приказки тая работа.
Стратегически погледнато, Левски загуби един достоен съперник. Мачовете в Ловеч ще ни липсват. Стратегически погледнато, Левски е на далавера от ситуацията-ще се бие с един, а не с два микренски отбора. Да не говорим, че е с положителен баланс и срещу двата клуба.
Както и да се казва новият ни обединен съперник, ще премерим сили с него-това е идеята на спорта. Но романтиката е в миналото. Няма вече Дерби, няма люлякови нощи-казвам го с носталгия.
И вие вече не сте същите. Какво пък-така е в живота, някои неща отминават безвъзвратно.
Може и да е за добро.

Стратегически погледнато ,„Левски“ загуби миналото първенство два достойни съперника и пак стана втори :mrgreen: :!: :idea: Стратегически погледнато „Левски“ получи реверанси от държавата с безброй спонсорв последните години и пак е кръгла нула като игра и класиране! :o Стратегически погледнато „В“ група не е небитие,след като отбор от тази група спечели Купата на България!Небитие е А окръжна и не сте вие подуянци тези,които ще ни съдите!А ти от кой „Левски“ си- този на Кучето или този на Лафчис или на този от Могилката ;)
Анархия мать порядки!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2016 20:20

vaskonti написа:Ще ви припомня това кледващя път когато се опитате да кажете, че "Левски" е на Пеевски. Понеже сте много принципни ама май само когато става въпрос за другите.
Ми дай да върнем и Спектакъуа, той също беше само служител на Титан? Да вземем и Тенгариня, човека просто е професионалист!

Р.Василев и при Титан и при Ганчев е в ролята си на адвокат и упражнява професията адвокат(наемен работник или на хонорар), а този в подуене не е там в ролата на упражняващ професията си, а като подставено лице играещ ролята на собственик.Дали правиш разлика или тава, че и двамата са по професия адвокати е достатъчно да сложиш знак на равенство във функциите им в съответните клубове.Можеш да ми напомниш следващия път и за Ути Бъчваров и за Клинт Истууд и двамата са артисти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2016 20:23

гражданин от село написа:
vaskonti написа:Ще ви припомня това кледващя път когато се опитате да кажете, че "Левски" е на Пеевски. Понеже сте много принципни ама май само когато става въпрос за другите.
Ми дай да върнем и Спектакъуа, той също беше само служител на Титан? Да вземем и Тенгариня, човека просто е професионалист!

Р.Василев и при Титан и при Ганчев е в ролята си на адвокат и упражнява професията адвокат(наемен работник или на хонорар), а този в подуене не е там в ролата на упражняващ професията си, а като подставено лице играещ ролята на собственик.Дали правиш разлика или тава, че и двамата са по професия адвокати е достатъчно да сложиш знак на равенство във функциите им в съответните клубове.Можеш да ми напомниш следващия път и за Ути Бъчваров и за Клинт Истууд и двамата са артисти.

Тоя, дето само си упражнява професията докара на ЦСКА дълг от над милион само от двама играчи, отделно си гепи и над 100 бона. Това е част от работата, която свърши.
И интересно защо правиш такава разлика между двама адвокати, ако не защото така ти изнася и няма какво да кажеш?
[/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 20:25

vaskonti написа:
crvena.zvezda написа:Искам да попитам ,господата ,които скачат на Ганчев,Инджов и Стоичков,ако те удовлетворят вземанията на държавата,поне и изкупят по някакъв начин „автентичността“ на клуба ЦСКА(което признавам си не знам как ще стане :( ),как ще реагират тогава,примерно след един месец ;)

Аз лично съм казвал кога ще подкрепя Ганчев. Но пък ти не си казвал ще ти пука ли ако Ганчев не плати нищо, съответно ако навсякъде - официално и неофициално, си се водите Литекс?

Не,няма да ми пука,след като той издържа отбора и възстановява базата ,както и на вас нямаше да ви пука ,ако любимото ви АД фалира и отборът започне от А ОКРЪЖНА,без да плати и стотинка , с тотаджията начело!Цялата ви теза е много йезуитско-мазохистична,нищо повече!Пак не плащане на дълговете,„на чисто“,само че от селските групи :shock:
Анархия мать порядки!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2016 20:27

Pichichi написа:Руди като адвокат на отбора по времето на Титан е пряк участник в източването. Нима не е работа
на адвоката на отбора който пише договори после и да се опитва да разтрогва тези договори с преговори
с агентите на играчите? Ето ви го и най-добрия пример (знам че ще ме оплюете защото споменавам геренци)
но в Левски преговарят до дупка с ненужните им играчи и се опитват да ги накарат да подпишат споразумения
за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие където при подписан такъв договор дължат много
по-малко от колкото ако играч отиде във ФИФА и си осъди отбора за всички дължими заплати, а това
се случваше постоянно по времето на Титан. Та Руди си чешеше макарите и си отбиваше заплатите
по "втория" начин за да не вземе да остане и той кредитор на "кирливото дружество".
Въобще не ми го хвалете въпросния адвокатин, той си гледа заплатката и хонорарите друго не го интересува.

Адвоката не взима решения, той оформя и защитава юридически и правно интересите и желанията на клиента си.Другото е, че като пряк участник в процесите на натрупване на дългове е съвсем наясно със ситуацията.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 20:27

1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА. :lol: :lol: :lol:

Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдение :roll: Аз доколкото знам не е извършено нищо не законно ;) Ако е имало нарушение на закона , ощетения да ги дава на съд :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 20:28

vaskonti написа:
гражданин от село написа:

Тоя, дето само си упражнява професията докара на ЦСКА дълг от над милион само от двама играчи, отделно си гепи и над 100 бона. Това е част от работата, която свърши.
И интересно защо правиш такава разлика между двама адвокати, ако не защото така ти изнася и няма какво да кажеш?

В едно АД или което и да е предприятие,кой носи отгворността-юрисконсулта или президента(директора) :roll:
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”