baraba написа:icko65 написа:baraba написа:Betchualeng Arnaikem написа:Доста от оранжевите армейци много се стараят да ни убедят, че са фенове именно на ЦСКА. Стигнаха дотам, че се позоваха на наличието на играчи, име и дори закривания в миналото. Ти може и да не убеждаваш никого, ама бая от пребоядисаните го правят непрекъснато.
Я да видим , ти как ще реагираш ,ако аз почна да ти викам , че ти си фен на Спартак , а не на Левски , мммСещаш ли се , че също толкова нелепо е и който и да е да иска някакво доказателство , кой на кого е фен
Единственото доказателство , кой на кого е фен и кой , кого признава е на стадиона , когато десетки хиляди отидат на стадиона и скандират името на даден отбор това е истината , другото е .... алабалализми и чесане на езиците за ефтини запалянковски заяждания
Не е баш така..ТИМ преобразуват Спартак 1918 на ПФК Черно море1913 и това АД става собственик на ПФК Черно море което си сменя името на Спартак Варна.Аз на кой отбор ще съм фен?На Спартак или Черно море?..При вас проблема е че не осъзнахте че прегърнахте ПФК Литекс за ЦСКА.Щото Литекс имаше подадени документи за лиценз но като ЦСКА-София.
Ти както винаги нищо не си разбрал , ама бързаш да се обаждашКой ти говори за Спартак Варна , защото аз не съм
Дадох ти пример със СпартакВн.Не ти отърва-добре.Кое не разбра от това че Литекс подаде документи за лиценз?Това коментирай тогава.Къде е ЦСКА в схемата?