Ще подобрим ли рекорда за най-посетена тренировка в България

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: Ще подобрим ли рекорда за най-посетена тренировка в България

Мнениеот ogg » 09 яну 2010 11:32

plovdivram написа: това, че НИКОЙ НЕ ВИ ТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ЗА "СТРАНИТЕ" НЕЩА ВЪВ ВАШАТА ИСТОРИЯ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЯ Е ТОЛКОВА ЯСНА, ЧЕ ДА НЕ СЕ ТЪРСЯТ ТАКИВА!!! Просто НИКОЙ не иска да се занимава с вас!!!

Това беше "биСЕРА"!!! :lol: Значи Левски, Славия, Черно Море не им пука дали официално ще са най-стар отбор в България, така ли :lol: Значи на злобари и комплексари като вас не им пука кога сме създадени ние, така ли :lol: Затова ли постоянно подмятате по нещо за 1912, щото не ви пука и НЕ ВИ СЕ ЗАНИМАВА :lol:

plovdivram написа:ogg
Понеже обичаш с факти, знаеш ли каква е средната посещаемост на дербитата на съответните стадиони? Включително и на оня селския дето сте ритали по едно време, на Асеновградско И защо е такава "пловдивски любимецо" Заради почти 20-годишния престой в Б от в@ш@т@ история ли, що ли... Ооо, ама, ти сега сигурно ще кажеш, че тая статистика не е вярна

Ха-ха... :lol: ogg... АБСОЛЮТНО съм убеден, че знам МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ СТАДИОН отколкото ТИ!!! ДА!!! И абсолютно съм запознат със СТАТИСТИКАТА му...Ако бъдеш по-конкретен И АЗ ЩЕ ТИ ОГОВОРЯ КОНКРЕТНО!!! Хубаво е обаче да се замислиш КЪДЕ СТЕ ИГАРЛИ И ВИЕ ДО 1955-та година В МАЧОВЕТЕ СИ ОТ "А" ГРУПА!!! НЕ Е ЛИ СТРАННО, ЧЕ ДЕРБИТАТА СА СЕ ПРОВЕЖДАЛИ НА "ОНЯ СЕЛСКИ СТАДИОН".... И... ОООО... не бих си позволил да оспорвам това... Въпроса е дали ти си наясно обаче с тези неща?!!!

ФАКТИ:

Ст Хр. Ботев - 596 000 общо зрители. СРЕДНО - 18 060 на мач
Ст Лаута - 224 000 общо. СРЕДНО - 13 176
Ст на Асеновградско (оня селския) - 96 000. СРЕДНО - 9 650

Къде сте се крили през всички тези години бе, "пловдивски любимецо" :lol: :lol: Ааа, ама тя тая статистика не е вярна, забравих... :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2010 14:07

ogg

Това беше "биСЕРА"!!! Значи Левски, Славия, Черно Море не им пука дали официално ще са най-стар отбор в

Кое ТОЧНО му е "биСЕРА" бе майна?!! :)

ogg
България, така ли Значи на злобари и комплексари като вас не им пука кога сме създадени ние, така ли Затова ли постоянно подмятате по нещо за 1912, щото не ви пука и НЕ ВИ СЕ ЗАНИМАВА

Така ли?!! :) Ние ли сме "злобари и комплексари"?!! :)
Ами огледай се... Според мен се намираш във форум на Локомотив Пловдив във който се опитваш да ни убедиш, че не сме прави в едно или друго н@ше твърдение... И ако обичаш дай ми пример, в който аз съм дошъл във ваш форум за да ви "подмятам постоянно по нещо за 1912"!!! Айде дай да видим 'ЩО ЗА КОМПЛЕКСАР СЪМ?!!!
Трябва да ти кажа, че може би за трети път ще се опитам да ти го кажа, 'ма кой ли да слуша... Това "подмятане" е пример затова колко е смешно да "остроумничите" по отношениена н@ш@т@ история, а не сте погледнали какво са ви оставили "поколенията" преди вас... И след като искате "петорни експертизи" при нас то при вас "честната дума" се оказва достатъчна!!! Сигурен съм, че добре си схванал мисълта ми, но за пореден път предпочитате "осторумието"!!! :lol:

ogg
ФАКТИ:

Къде сте се крили през всички тези години бе, "пловдивски любимецо" Ааа, ама тя тая статистика не е вярна, забравих...

Ха-ха... Ами не намираш ли за странно, че не си включил още един тадион на който са се провеждали срещи затова дерби... И то в доста дълъг период... И пак не ми отговори затова къде сте си играли срещите за "А" група до 1955 година?!!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 яну 2010 14:49

plovdivram написа:ogg

Това беше "биСЕРА"!!! Значи Левски, Славия, Черно Море не им пука дали официално ще са най-стар отбор в

Кое ТОЧНО му е "биСЕРА" бе майна?!! :)

ogg
България, така ли Значи на злобари и комплексари като вас не им пука кога сме създадени ние, така ли Затова ли постоянно подмятате по нещо за 1912, щото не ви пука и НЕ ВИ СЕ ЗАНИМАВА

Така ли?!! :) Ние ли сме "злобари и комплексари"?!! :)
Ами огледай се... Според мен се намираш във форум на Локомотив Пловдив във който се опитваш да ни убедиш, че не сме прави в едно или друго н@ше твърдение... И ако обичаш дай ми пример, в който аз съм дошъл във ваш форум за да ви "подмятам постоянно по нещо за 1912"!!! Айде дай да видим 'ЩО ЗА КОМПЛЕКСАР СЪМ?!!!
Трябва да ти кажа, че може би за трети път ще се опитам да ти го кажа, 'ма кой ли да слуша... Това "подмятане" е пример затова колко е смешно да "остроумничите" по отношениена н@ш@т@ история, а не сте погледнали какво са ви оставили "поколенията" преди вас... И след като искате "петорни експертизи" при нас то при вас "честната дума" се оказва достатъчна!!! Сигурен съм, че добре си схванал мисълта ми, но за пореден път предпочитате "осторумието"!!! :lol:

ogg
ФАКТИ:

Къде сте се крили през всички тези години бе, "пловдивски любимецо" Ааа, ама тя тая статистика не е вярна, забравих...

Ха-ха... Ами не намираш ли за странно, че не си включил още един тадион на който са се провеждали срещи затова дерби... И то в доста дълъг период... И пак не ми отговори затова къде сте си играли срещите за "А" група до 1955 година?!!

Явно на ogg понятието "Голямата къща" му е непознато.Затова пък не е пропуснал "оня селския" стадион.Интересно...защо ли.. :roll: Няма да коментирам каква е първата асоциация,която ми идва на ума ;) Plovdivram,за пореден път съм впечатлен от твоето търпение .
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”