Отново терористична атака във Франция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Отново терористична атака във Франция

Мнениеот Player » 15 юли 2016 12:02

Neron написа:Няма страшно. Ще почетем жертвите, ще сведем глава, ще осъдим остро атаката и така до следващия път. Това е настоящето, а бъдещето е още по-зле.

Ами сато ги е страх всички повече от крайната десница, отколкото от мюслитата това ще е. Жените на запад крият, че са изнасилвани от ямюслита, само за да предатвратят национализъм и десни настроения в местните.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 15 юли 2016 12:20

hue написа:А Ислямска държава си пеят

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gtDxLpzuen4[/youtube]

И нормалния свят ще разбере, че трябва започне да прави това:
I got a million ways to get it, choose one choose one
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 юли 2016 12:21

Мен ме озадачава как всичките изстрели са отстрани на терориста, а не в него ( вижте прозореца ) :? Не че да търся конспирация, но уж обучени хора са го стреляли...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 15 юли 2016 12:24

il4o_iliew написа:Насилието ражда насилие. Всичко идва от Саудитска Арабия и съюзниците им-САЩ и Великобритания. Все пак Саудитска Арабия е техен проект. Те им продават оръжие за милиарди долара. Там разцъфтява уахабизмът. Там се финансират бойците на радикланите групировки Ал Кайда и ИДИЛ. Там обезглавяват хора на площада. Там ги учат, че неверниците трябва да се убиват. И така.

Проблемът е ясен много отдавна. И той може да се реши за точно 1 месец. Само че големите западни "демокрации" имат интереси в региона, които съвпадат с интересите на посочените монархии. Знаете приказката за вечните интереси.

Моите съболезнования за загиналите.

Онези, които сънуват нови операции им пожелавам да отидат те да участват в тях или да пратят там децата и близките си.

Напълно съм съгласен, само че децата им са далеч ....и ги поготвят за ръководни кадри.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 15 юли 2016 12:24

Бог да прости загиналите !
Ако джагалите решат да направят някоя мизерия тук, ще изтрепят без проблем поне 200-300 души. Всичките ни служби са вопиющо некадърни и незаинтересовани, внимават само некой да не каже нещо лошо за ББ, друго не могат, пълно безхаберие, пълно некадърие, пълна мизерия....на никой за нищо не му пука !

Оня ден, във Фантастико, гледам двама мургави гаджали, очевидно не от нашия етнос, оставят огромна чанта в клетките за багаж. Успокои ме, че влязоха в магазина, но нищо не им пречеше да си излязат, ей къде е вратата.
Попитах касиерката не са им ли давали инструкции по сигурността, не са ли им казвали да обръщат внимание на безстопанствени багажи, тя ме погледна все едно вижда извънземен и рече - Ми аз не мога да ги накарам да не си оставят багажите, пък и аз съм застрашена. И продължи да си маркира...

Изображение
Последна промяна от Yoda_ на 15 юли 2016 12:27, променено общо 2 пъти.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2016 12:25

daduradam написа:Мен ме озадачава как всичките изстрели са отстрани на терориста, а не в него ( вижте прозореца ) :? Не че да търся конспирация, но уж обучени хора са го стреляли...

Сигурно в движение е по трудно

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 юли 2016 12:26

CTAHKO написа:Сега разбрахте ли, що англетата напускат ЕС 8-) Хайде пак ги псувайте и обяснявайте, колко са прости 8-)

Защо пишеш глупости? Англетата си имат същия проблем - пакитата и индийчетата, които ще ги изкупят накрая. В много английски квартали закачулените пингвини са мнозинство и го напомнят на тия розовите, дето не почерняват на слънце.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2016 12:29

CTAHKO написа:
Намира им се слабото място и се почва с техните камъни по тяхната глава 8-) Хем излиза по-евтино, хем е по ефективно. В конкретния случай, тези хора имат страх само от Аллах и от тарторите на ИДИЛ. Създава се някаква уж християнска терористична организация и почва да избива религиозните им водачи и шефове на разни религиозни фондации, които ги финансират. Не е нужно да има цивилни жертви, макар че е неизбежно. Властите се правят, че ги търсят, вдигат раменете и обясняват, че нищо повече не могат да направят. Бъди сигурен, че след десетият убит имам, ще забравят за ислямски тероризъм 8-) Това е стара и изпитана еврейска схема. Който е гледал филмът "Мюнхен", знае какво имам предвид 8-)

Това, което предлагаш, най-вероятно хич не е далеч във времето.
Но и това ще е изкуствена мярка... Сблъсъкът между религиите е предвиден да се случи.
И след като вече стане нетърпимо, онези на върха на пирамидата ще се изтъпанят и ще кажат - "Ето, многото религии носят само проблеми"... И ще ги забранят, с изключение на една-единствена, която ще е унифицирана, всичко друго ще е извън закона.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 15 юли 2016 12:30

way написа:https://www.theguardian.com/world/live/2016/jul/14/nice-bastille-day-france-attack-promenade-des-anglais-vehicle
Не е най точният линк но да се като цяло някакъв камион мачкал хора по пътя има много убити да почиват в мир:(
добре че не се случи по време на европейското

а БГ медиите спят
Edit:По бтв и нова има новината

Някак пропуснах въведението в темата. Тоя пък за Европейското се загрижил.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 15 юли 2016 12:32

Вал написа:
way написа:https://www.theguardian.com/world/live/2016/jul/14/nice-bastille-day-france-attack-promenade-des-anglais-vehicle
Не е най точният линк но да се като цяло някакъв камион мачкал хора по пътя има много убити да почиват в мир:(
добре че не се случи по време на европейското

а БГ медиите спят
Edit:По бтв и нова има новината

Някак пропуснах въведението в темата. Тоя пък за Европейското се загрижил.

Убитите по време на европейско първенство са по-убити от убитите по друго време. :mrgreen: Всякакви тъпаци има.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Свободна зона”