ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

crvena.zvezda

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот crvena.zvezda » 14 юли 2016 22:11

DANS написа:
diplomat написа:
KalinS37 написа:Какво става левскари и оздравители?! ЦСКА София победи Интер! Много ли ви е яд?

Добре, че са футболистите от Литекс, че да имате читави ритнитопковци в хибрида. :lol: Догодина по тва време вече друг отбор ще сте припознали.

№5 от Литекс много "читав" нема що, подари топката за гола, дузпа направи, плюс още няколко непростими грешки,

заради тоя катил Грънчов си тръгна!

Тръгна си щото иска да е „женен“ за титулярното място,за това ! :idea: Иначе липсва,да,съгласен съм и ме яд ,че си тръгна,без да го гонят :(
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 14 юли 2016 22:24

Много силен мач на Армейците,победихме световен футболен колос с невероятен треньор начело,въпреки това не претендираме,че сме голям отбор в момента и резултата не ни заблуждава!Но все пак си е престиж! :idea: Има още какво да се желае ,особено в защитен план,отборът тепърва ще се обиграва и добива облик,така че търпение и ...НАПРЕД И НАГОРЕ!Само като си помисля къде бяхме преди година ... :( ,а къде сме сега,къде водим подготовка и с какви отбори играеме...нерде Ямбол,нерде Стамбол! 8-) Направо съм в миниеуфория :lol: САМО ЦСКА !!!
Анархия мать порядки!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 юли 2016 23:09

Трябва здраво да се поработи в/у защитата, а препечения е черешката на тортата в нея.Грънчов, ако се е помислил за звездЪ във "В" група си е негов проблем, трети шанс в ЦСКА няма да получи.Така недоказали се, но главозамаяли се футболистчета си съсипват кариерата.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 юли 2016 23:30

radiinter написа:Дееба очаквах по-голяма еуфория в тая тема след гръмката победа над децата ни :lol:
Велик ЦСКА.Интер на колене......някакви такива,а вие много постно :)

Батее.. ако имаш връзка с италианските тифози на Интер, спешно им пиши да се дигат и да го махат Бобито Манчинев :lol: Янев го надигра тактически през цялото време, а при цялото ми уважение и респект, който имам към млaдия ни треньор, той е такъв от 2 години... Вашият е НЕЧОВЕШКИ идиот, който гледаше днеска така, сякаш някой му е ял от закуската :lol: А сте тръгнали да борите Юве за титлата :shock: :lol: Да, било втора контрола.. да, не бил с изцяло титулярен състав - Интер днес бяха ТРАГИЧНИ 8-)
Изображение

Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 юли 2016 23:34

CSKA69 написа:
radiinter написа:Дееба очаквах по-голяма еуфория в тая тема след гръмката победа над децата ни :lol:
Велик ЦСКА.Интер на колене......някакви такива,а вие много постно :)

Батее.. ако имаш връзка с италианските тифози на Интер, спешно им пиши да се дигат и да го махат Бобито Манчинев :lol: Янев го надигра тактически през цялото време, а при цялото ми уважение и респект, който имам към млaдия ни треньор, той е такъв от 2 години... Вашият е НЕЧОВЕШКИ идиот, който гледаше днеска така, сякаш някой му е ял от закуската :lol: А сте тръгнали да борите Юве за титлата :shock: :lol: Да, било втора контрола.. да, не бил с изцяло титулярен състав - Интер днес бяха ТРАГИЧНИ 8-)

Нали знаеш - играеш толкова, колкото ти позволява съперникът. :lol:
Последна промяна от гражданин от село на 14 юли 2016 23:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юли 2016 23:34

Прекрасна игра от всички и много сериозен успех! Нямам забележки, всичко беше идеално, надиграхме ги по всякакви футболни параграфи, евала на момчетата! Номер едно беше Китанката, след него Арсенио Нунеш, Диого Виана и Стойчо Атанасов направиха много добър мач и като цяло играхме като качествен отбор и Интер не знаеше как да ни противодейства. Маламка и Боби също приличен мач направиха. Великолепни бяха всичките момчета днес, лошите затова мърморят и правят кампании, щото сме машини! :)

Пожелавам на някой български отборчек да победи някога истински футболен гранд, за да видите и вие малко радости в живота, че само със злоба си живеете! Браво, Гриша и Ицета, това е отбор! :)

[offtopic]Лошите Х, дали не ги чатка баце Таско мачовесе? :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юли 2016 09:41

Добър мач направиха момчетата 8-) Само не ми хареса черния, петицата :x Рафа Перез е, мисля, просто беше трагичен ... Дано е инцидентно представяне :| Нашите момчета играха на много високо ниво - Чорбаджийски, Галчев, Маламов, абе, всички бяха на ниво 8-) От присъединилите се от Литекс ми направи впечатление Стойчо и определено Арсенио Нунеш - такива чужденци може да се привличат, със сериозна класа 8-) Колегите с лафовете за Литекс ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 юли 2016 09:54

1Neutralen написа:Литекс води на резервите на Интер...в контрола.

Мали дано Паласио ,Икарди,Ханданович,Ф.Мело и т.н. някога станат титуляри имат данни! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 15 юли 2016 10:54

Стойчо Атанасов вчера ми напълни душата, много борбен, влиза твърдо, добра техника, бързина въобще това момче игра страхотно вчера. Дано и Петев да гледа :idea:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 юли 2016 12:53

boabbb написа:Добър мач направиха момчетата 8-) Само не ми хареса черния, петицата :x Рафа Перез е, мисля, просто беше трагичен ... Дано е инцидентно представяне :| Нашите момчета играха на много високо ниво - Чорбаджийски, Галчев, Маламов, абе, всички бяха на ниво 8-) От присъединилите се от Литекс ми направи впечатление Стойчо и определено Арсенио Нунеш - такива чужденци може да се привличат, със сериозна класа 8-) Колегите с лафовете за Литекс ...

Щом във всички сайтове от ранга на Трансфермаркт е така...
Феновете на ЦСКА, включително и деца - на стадиона. Динамо Киев и Интер обявяват на сайтовете си , че играят с ЦСКА, описват историята, а някои тръгнали да въртят планетата в обратна посока...

Иначе, нормален мач. Победен гол в стил Марадаона - Каниджа :) Хубаво е, че го спечелихме. Необходимостта от много работа идва от младостта на момчетата. Този Стойчо, десния бек, е един път, дано не му се вирне носът. Божката Чорбаджийски, ако продължава да вдига ниво и физика по същия начин, трансферът другото лят му е сигурен. Същото е и с Дани (Йорданов) - няма такъв скок в кариерата и формата, а оригиналната му позиция като юноша е била централен нападател.
С 4-5 младока няма да е съвсем безаварийно, но това, което виждам - да играят футбол без страх, е налице.

Върни се в “ЦСКА”