ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 14 юли 2016 22:46

Кашчей написа:
1982 написа:Това е писано от същия човек, който пише и декларациите на фенклубовете по селата, който пише и другите декларации, абе, жалка история. Един пише всичко, все едно сме в тоталитарните държави, Ицо, ако иска да каже нещо, да направи един видеозапис, годината е 2016-а, технологиите са напреднали.

Особено уверението, че "всичко ще бъде платено" направо кърти!

Това ГГ го каза и преди една година - "държавата ще си получи всичко". Е, година по-късно, и лев не е получила ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2016 22:49

Ozzimozzi написа:
1982 написа:Това е писано от същия човек, който пише и декларациите на фенклубовете по селата, който пише и другите декларации, абе, жалка история. Един пише всичко, все едно сме в тоталитарните държави, Ицо, ако иска да каже нещо, да направи един видеозапис, годината е 2016-а, технологиите са напреднали.

Да не е същия дето пише от името на НОВЕ?

Само си задайте въпроса - Аз кой съм и какво съм постигнал? Известен ли съм в света? А в Еропа? Дали някой ме знае в България? Поне в града ми/селото ми?
Дребни душици както казах! Иначе все борци за справедливоста, ама за клавиатурата!

Аз съм тоя, дето чинно си плаща данъците, всичките - за кола, за жилище, за доходи и т.н.

А ти си тоя, дето защитава едни крадливи мутри, които, въпреки че са въшливи с пари, не желаят да си плащат като мен чинно. Едра душице .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 14 юли 2016 22:49

1982 написа:
Кашчей написа:

Това ГГ го каза и преди една година - "държавата ще си получи всичко". Е, година по-късно, и лев не е получила ....

Е той каза, че и нема претенции към базите на оная среща на Армията 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2016 22:53

1982 написа:
Кашчей написа:

Няма и да получи, както и ММС ще си получи 930-те бона..ама друг път. Жалко, че Боби и Ко няма да го отнесат за тази подигравка с футбола и с ЦСКА :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 14 юли 2016 22:55

Ако бехме нормална държава, с независима прокуратура и Тиквоча и Перуката и Джуджето щяха да са в панделата за тия схеми 8-)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 юли 2016 22:59

River Plate написа:Ако бехме нормална държава, с независима прокуратура и Тиквоча и Перуката и Джуджето щяха да са в панделата за тия схеми 8-)

А Черепа къде щеше да е в нормална държава? :?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 14 юли 2016 23:00

Директор Стойчо Стоилов. Президент Трифон Попов. Рейс на Литекс. Екипите произвеждани от доставчика на Литекс, с техния договор. Играчите на Литекс не подписват нови договори, за разлика от тези на ЦСКА.

Не бе, това не е Литекс.
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юли 2016 23:01

1982 написа:
Ozzimozzi написа:

Да не е същия дето пише от името на НОВЕ?

Само си задайте въпроса - Аз кой съм и какво съм постигнал? Известен ли съм в света? А в Еропа? Дали някой ме знае в България? Поне в града ми/селото ми?
Дребни душици както казах! Иначе все борци за справедливоста, ама за клавиатурата!

Аз съм тоя, дето чинно си плаща данъците, всичките - за кола, за жилище, за доходи и т.н.

А ти си тоя, дето защитава едни крадливи мутри, които, въпреки че са въшливи с пари, не желаят да си плащат като мен чинно. Едра душице .....

Ти си от тези, които са готови с лека ръка да принизят успехите на хората, да отрекат постигнатото и да съдят хора, които ги знае цял свят. За това ще живееш в кенефа и ще негодуваш само тракйки по клавиатурата! Завистливо мръсно племе! Всеки заслужава това, което си е постлал и заслужил!
Последна промяна от Ozzimozzi на 14 юли 2016 23:01, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 14 юли 2016 23:01

гражданин от село написа:
River Plate написа:Ако бехме нормална държава, с независима прокуратура и Тиквоча и Перуката и Джуджето щяха да са в панделата за тия схеми 8-)

А Черепа къде щеше да е в нормална държава? :?

Какво общо има той с тази схема, че не разбрах?
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 14 юли 2016 23:01

River Plate написа:Е той каза, че и нема претенции към базите на оная среща на Армията 8-)

Ми, аз не знам да си ги е отнесъл в къщи! Доколкото разбирам, иска да им направи ремонт за да се чувстваме ние по-добре на тях, и да има що годе някакви прилични условия за игра!

Ааа, забравих - вие няма да стъпите там! :(
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Архив”