ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 14 юли 2016 17:49

Warped написа:Отново чичо ви лупи звезден :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.sportal.bg/video.php?video=90361

Тоа е бита карта вече , давай нЕкой друг ;) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 юли 2016 17:53

crvena.zvezda написа:
1982 написа:Ето, тук има още снимки от срамното дело сутринта. :oops: :oops: :oops:

http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/bojko-borisov-beshe-posreshtnat-ot-agitka-na-cska-snimki.html

Е ти очакваш да му кажат-„Педал,да го духаш заради това,че най-после направи един жест към ЦСКА“ :lol: Наблюдавам те от доста време и ми прави впечатление ,че и левскар не кълне и не хули така ЦСКА ,както тебе :!: Не те знам какъв фен си бил ,но сега си един голям враг,колкото и да си незначителен всъщност ;)

Явно си му е манталитет , някой му прави добро , ама той си го пцува по презумпция , щото иначе да не каже някой , че му лиже ... трибуквието :evil: Мишкарска му работа к'во да ги пра'иш такива ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 юли 2016 17:55

1982 написа:
soilwork написа:[center]Бойко Борисов: Стадионът си е на ЦСКА, а там съм видял само Ганчев! На кого друг да го дам?![/center] Аз съм се водил от логиката и от това, което съм видял с очите си. Видяхте, че на бенефиса на Христо Стоичков, както и когато ЦСКА взе Купата на България, пред 40 000 души, а после дефилира из София, аз тогава виждах само Гриша Ганчев. Не видях друг. Представете си обратния вариант. Те са стигнали до тези успехи и са били с клуба в най-тежкия момент, а сега идват други да играят на „Армията”.” [center]Изображение[/center] Той се обърна към всички да си стиснат ръцете. И потвърди, че когато е ставало въпрос за бъдещето на клуба, е видял само Гриша Ганчев.
„Видях с очите си, че той бе на трибуните и публиката го аплодираше. Аз призовавам всички да си стиснат ръцете и да отидат да играят на „Българска армия”, защото стадионът си е на ЦСКА, ние на кой да го дадем?”

Какво стана, станахте ли интимни с баш мутрата в държавата ??!

Какво стана с мантрата за лошия Бойко, искащ да унищожи горкия Гриша Ганчев ??!

Да не се окаже накрая, че Бойко, Ганчев, Пеевски, ДПС и сие, всички са си комбина и са си дружки ??! А вие сте тяхното стадо овце ?!

Верно, че при предишните опити на ГГ да дойде на Армията обвиниха ББ за неуспеха.. това и на мен ми беше изскочило от главата :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2016 18:19

crvena.zvezda написа:
1982 написа:Ето, тук има още снимки от срамното дело сутринта. :oops: :oops: :oops:

http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/bojko-borisov-beshe-posreshtnat-ot-agitka-na-cska-snimki.html

Е ти очакваш да му кажат-„Педал,да го духаш заради това,че най-после направи един жест към ЦСКА“ :lol: Наблюдавам те от доста време и ми прави впечатление ,че и левскар не кълне и не хули така ЦСКА ,както тебе :!: Не те знам какъв фен си бил ,но сега си един голям враг,колкото и да си незначителен всъщност ;)

Никъде не съм хулил ЦСКА, а това, че ти викаш ЦСКА на Литекс, не е мой проблем.

Иначе това, че защитаваш тези, които днес се поклониха пред Бойко, значи че си същият, като тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 юли 2016 18:23

Betchualeng Arnaikem написа:Верно, че при предишните опити на ГГ да дойде на Армията обвиниха ББ за неуспеха.. това и на мен ми беше изскочило от главата :D

Сега скочи ли ти в главата?
Абе, да използвам, че си ни на гости и да питам - кога ще представите "финия" пред световната общественост?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2016 18:27

Betchualeng Arnaikem написа:Верно, че при предишните опити на ГГ да дойде на Армията обвиниха ББ за неуспеха.. това и на мен ми беше изскочило от главата :D

Ооооо, те и на Божков се кланяха миналото лято, Дърпатов дори го приветства като Добре дошъл, черепи по форумите се слагаха за аватари ...... после Божков стана маша на Шиши, и пръв враг на ЦСКА, говедо и т.н.

Това са те, припознавачите, нон-стоп се връткат, според вятъра:

Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 14 юли 2016 18:52

1982 написа:
crvena.zvezda написа:

Иначе това, че защитаваш тези, които днес се поклониха пред Бойко, значи че си същият, като тях.

Как каеш шефе,важното е ЦСКА да е добре,аз отивам да гледам мача ЦСКА-Интер,ти си злобей тука и се прави на остроумен и принципен!
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 14 юли 2016 18:55

delqnski47 написа:Вместо да сА вайкаме ,че ''Литекс не е ЦСКА'' що досега нищо не бе направено по отношение на спасяването на ПФК ЦСКА АД?Ей тва ме дразни.Циври се и се рИве,а досега нищо не се направи!!Значи през последните години никви пари не се плащаха,всички тук се правехме на 6 без 15,и когато опре ножа до кокала,започнахме да се вайкаме за спасението на ПФК ЦСКА АД и да се интересуваме са милионите задължения?ДА,Литекс не е ЦСКА.Прави сте.Но къде бяхме досега?То лесно е да се каже ''Тва не ми харесва'' и ''Литекс не е ЦСКА''.Ама е трудно беше да направим организация за спасението на ПФК ЦСКА.....демек нещо продуктивно да се направи.Нали?Както виждате аз не се оплаквам и страна не взимам.Защо?Защото аз не съм допринесъл с нищо за спасението на ПФК ЦСКА АД,освен тук таме с некое билетче.Някои са като мене,но циврят...е това ме дразни.С реване нищо няма да стане.А в момента всеки се спасява как може и каквито са обстоятелствата.Оня бил с 4 титли,другия с 31.Хич не ме ебе,футболът е за забавление,аз съм станал от ЦСКА просто ей така.Ако ще да ги зануляват титлите...те са си в музея,а 4-те титли са си в Ловеч там показани.Това е моето мнение.

Делянски ,евала братле,най-после и ти да се извикаш :) И аз мисля като тебе,но подкрепям бат Гришони и бате Ице!От тука нататък-само напред и нагоре :!:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 юли 2016 20:00

1982 написа:
crvena.zvezda написа:

Не никак даже , ама ние ще ти повЕрваме , немай грижи ;) Можеш да си четеш ТР и ТЗ или да гледаш някой от отборите им , а ние ще си гледаме ЦСКА срещу еврогранда Интер Милано с кеф ;)
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2016 20:27

Какво да обяснявам на човек, който мислеше, че компанията Деу станала компанията Шевролет ...... ти си си неспасяем случай, бараба.

Върни се в “Архив”