Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА

Мнениеот DANS » 14 юли 2016 17:03

Altarf написа:
DANS написа:
Altarf написа:
Serafim написа:Някой знае ли колко титли има цска-то на ГГ?

Колко имаше на Божков АД-то?

30(тридесет)! тогава всичко беше по законен ред, според правилниците на БФС и УЕФА към онзи момент!

Сега ГМО отборът на ГГ има 4(четири) титли, този отбор няма нищо общо с истинският ЦСКА!

Че сега кое не е по правилниците, смешко? Ужасно си некомпетентен. Божковото ЦСКА даже не беше правоприемник на предишното! Ти вече се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите, злобно неблагодарно човече!

Оспорваш ли ФАКТА, че ГМО отборът, към днешна дата има САМО 4(четири) титли?!

Ти като фен на този фалшив отбор ли се самоопределяш?

п.п.
Не съм "злобно неблагодарно човече!", аз съм от така наречените, от ГГ, прекалено ЧЕСТОЛЮБИВИ, явно в ценностната система на ГГ, да си честолюбив е лошо!

Освен това на ръст, пък и на морал стоя доста по-високо от ГГ!
Последна промяна от DANS на 14 юли 2016 17:09, променено общо 2 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
ekzos

Мнениеот ekzos » 14 юли 2016 17:04

благодаря ви , братя левскари , ви е сте по-българи от някой които се отцепиха и наведоха пред Литекс Етрополе, БОйко и Ганчев, има едно ЦСКА И то е 31 титли и ще играе в Б група , догодина пак сме в А и ще спорим с Левски по честен начин за титлата , това менте в А група с 4 титли от Ловеч не е ЦСКА !!!!!!

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 14 юли 2016 17:09

ekzos написа:благодаря ви , братя левскари , ви е сте по-българи от някой които се отцепиха и наведоха пред Литекс Етрополе, БОйко и Ганчев, има едно ЦСКА И то е 31 титли и ще играе в Б група , догодина пак сме в А и ще спорим с Левски по честен начин за титлата , това менте в А група с 4 титли от Ловеч не е ЦСКА !!!!!!

Няма да ви оставят едно такова ЦСКА струва милиони даже и повчее заради всеки един фен, докато с преименуване на селски отбор всеки може да е собственик на ЦСКА, а припознавачите идат с по-малко пари.

И все пак ще питам отново припознавачите защо не припознахте Лекс Ловеч 2 години поред станаха шампиони подред а ако беха станали ЦСКА хъса на джуджи щеше да е толкова голям че догодина щяхте да празнувате 20-та поред

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 юли 2016 17:10

ekzos написа:има едно ЦСКА И то е 31 титли и ще играе в Б група , догодина пак сме в А и ще спорим с Левски по честен начин за титлата , това менте в А група с 4 титли от Ловеч не е ЦСКА !!!!!!

И един мармот увива шоколад в станиол... :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 14 юли 2016 17:20

DANS написа:
Altarf написа:
DANS написа:
Altarf написа:

30(тридесет)! тогава всичко беше по законен ред, според правилниците на БФС и УЕФА към онзи момент!

Сега ГМО отборът на ГГ има 4(четири) титли, този отбор няма нищо общо с истинският ЦСКА!

Че сега кое не е по правилниците, смешко? Ужасно си некомпетентен. Божковото ЦСКА даже не беше правоприемник на предишното! Ти вече се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите, злобно неблагодарно човече!

п.п.
Не съм "злобно неблагодарно човече!", аз съм от така наречените, от ГГ, прекалено ЧЕСТОЛЮБИВИ, явно в ценностната система на ГГ, да си честолюбив е лошо!

Кви титли те гонят бе, брат? ЦСКА има 31 титли и винаги е имал. Дори и с дружеството на Божков имаше толкова. Титлите не се водят на дружества. Неграмотник! Извади баланса на кое да е търговско дружество, регистиррано в БФС , и ми покажи къде в него има купи, титли, история.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 14 юли 2016 17:26

Повечето Левскари се връзват на микренската истерия и закани за някакви доминация ,титли и подобни щуротии ,за това се дразнят на хибрида.Аз обаче съм абсолютно доволен-първо-закриват вечния враг.Второ -получаваме "материал" за вечна гавра със феновете им-както те 20 години пеят за Олимпия например,така и ние винаги ще ги гаврим за село Микре и Етрополе.Трето-вече няма да могат да ни натякват че властта ни била помагала- на нито един друг клуб в България държавата не е опростил дълг,особено пък в размер на 30 милиона.Четвърто-когато пак се на-акат което за тях е неизбежно :mrgreen: ,вече няма да могат да обвиняват никой-няма "директиви", няма ББ,няма "ама говедата не плащат за стадиона,пък ние плащаме" и т.н. :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 юли 2016 17:31

Демба_Ба написа:Повечето Левскари се връзват на микренската истерия и закани за някакви доминация ,титли и подобни щуротии ,за това се дразнят на хибрида.Аз обаче съм абсолютно доволен-първо-закриват вечния враг.Второ -получаваме "материал" за вечна гавра със феновете им-както те 20 години пеят за Олимпия например,така и ние винаги ще ги гаврим за село Микре и Етрополе.Трето-вече няма да могат да ни натякват че властта ни била помагала- на нито един друг клуб в България държавата не е опростил дълг,особено пък в размер на 30 милиона.Четвърто-когато пак се на-акат което за тях е неизбежно :mrgreen: ,вече няма да могат да обвиняват никой-няма "директиви", няма ББ,няма "ама говедата не плащат за стадиона,пък ние плащаме" и т.н. :mrgreen:
[center]От това което си написал ти вече си припознал ЦСКА! Седни си ! Отличен 6![/center]

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 14 юли 2016 17:33

Второ -получаваме "материал" за вечна гавра със феновете им-както те 20 години пеят за Олимпия например,така и ние винаги ще ги гаврим за село Микре и Етрополе.

От това няма бягане, на никой стадион!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 14 юли 2016 17:34

Altarf написа:
DANS написа:
Altarf написа:
DANS написа:
Altarf написа:

п.п.

Кви титли те гонят бе, брат? ЦСКА има 31 титли и винаги е имал. Дори и с дружеството на Божков имаше толкова. Титлите не се водят на дружества. Неграмотник! Извади баланса на кое да е търговско дружество, регистиррано в БФС , и ми покажи къде в него има купи, титли, история.

"грамотнико" :lol: :mrgreen: :lol:

В баланса титлите могат да се водят като НМДА(нематериални дълготрайни активи), доколкото съм запознат, в истинският ЦСКА, като балансова стойност има осчетоводени НМДА за около милион лв., а материалните такива, са за около 800 000!
Последна промяна от DANS на 14 юли 2016 17:37, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 14 юли 2016 17:35

Иначе аз разбирам чорбетата-клубът им вече го няма,при това положение тези които неистово мразят Левски,биха припознали и Ислямска държава ,ако Ал Багдади им обещае джихади срещу Левски . :lol: ..на феновете на автентичната чорба-мойте съболезнования момчета ноо..."а цесека умре ала але-ееее" и "няма няма вече цесека,има само Левски София" ...честно,никога не съм вярвал че ще дойде момент в който тези рефрени на агитката на Левски ще станат реалност...ама ей на.. :mrgreen:

Върни се в “Левски”