Добре де, кой е този тайнствен класен нападател, който идвал в понеделник?!
Два дена има, толкова ли не се знае, каква е тази конспиративност?
Черно море иска Александров от Берое
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Черно море иска Александров от Берое
Да не е Крумчо от Стяуа? Ако е той палете свещичка да се сбъдне останалата част от прогнозата ми от 8 окт м.г.
"...зимата си тръгват Електричката /окача обувките/, Петков /и той/ и Какалов /Спортист/, ТИМ пак не дават пари за селекция /може да вземем някой свободен агент, Бибишков например/, в края на краищата завършваме 5-ти /което пак е добре/, но играем финал с ЦСКА /които пък стават шампиони/ и така се класираме за ЕКТ..."
"...зимата си тръгват Електричката /окача обувките/, Петков /и той/ и Какалов /Спортист/, ТИМ пак не дават пари за селекция /може да вземем някой свободен агент, Бибишков например/, в края на краищата завършваме 5-ти /което пак е добре/, но играем финал с ЦСКА /които пък стават шампиони/ и така се класираме за ЕКТ..."
и на мене ми е много чудно кой е тоя нападател дано си струва дето чакаме толкова да разберем
някой ако разбере нека пише тук 

Ако е Бибишков, по-добре да го караме без класен нападател.. много ме нерви тоя 

- Sagittarius
Бибишков е тежък таран,рогач,ще освобождава пространства за Миро.Той Крумчо не е голаджия,но да мачка защитниците е идеален,с глава е добър,ами на нас повече не ни трябва,Миро в сободни пространства с тази бързина,мощ и демараж ще ги къса,халфовете ни начело с Жоро и Юрука бележат много голове...дано да стане.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
ЧерноМореВарна написа:Добре де, кой е този тайнствен класен нападател, който идвал в понеделник?!
Два дена има, толкова ли не се знае, каква е тази конспиративност?
Е как кой!?! Ернан Креспо - писнало му да играе в треторазрядни италиански отборчета и е решил да окачи обувките във Варненският колос ПФК ''Черно море''.

ПП: Иска ми се но уви, няма да стане.
Но пък би звучало добре такова заглавие на главните страници по нашите вестници

Руснак или от бившите републики -център нападател ще е , ако не са ме излъгали!
Popeye написа:Руснак или от бившите републики -център нападател ще е , ако не са ме излъгали!
Не искам да говоря предварително но има голяма вероятност да става въпрос за бивши младежки национали на Латвия или на някой от другите прибалтииски бивши републики.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2534729&cid=4290
Миналата година при нас за дубала игра Stanislavs Pihockis, на проби беше и Олегс Малашенокс.
Другата седмица ще стане ясно