Проблемът е, че Вуцов не става за треньо или каквото и да е друго в Левски ....

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Lovech2000 написа:Кой е новият собственик е ясно.
Проблемът е, че Вуцов не става за треньо или каквото и да е друго в Левски ....
mikata написа:
Кой е собственика
koisa написа:Аз съм. Отделил съм 500 милиона за селекция, 1 милиард за нов стадион и 300 милиона за ДЮШ. Да му мислят Домуса и джуджето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Левски ще има ново пресаташе съвсем скоро. От 19 юли тази длъжност ще бъде заемана от Петър Мисов.
Досегашният експерт по комуникациите на "Герена" Ивайло Кючуков ще остане на работа в клуба. Той ще работи вече в клубната телевизия.
Новото пресаташе на отбора беше на днешното занимание на "сините". Левскарите се подготвят за предстоящия си мач с Марибор в Лига Европа, който ще е официалният дебют на отбора за новия сезон.
Балкански Орел написа:Предлагам на Симон Сандберг да му викаме "Шведа" "Новия" или "Викинга", че тия медии нямат потенциал да започнат да му пишат името в заглавията.За това винаги ще са посредствени медийки, точно като А група или там квото му е името на тва ГМО.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
rhaegar написа:BTV Action.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 36 госта