ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Декларация!

Мнениеот Altarf » 13 юли 2016 23:16

DANS написа:
OLD.PLAYER написа:......................
С Г-н Ганчев ни чака светло бъдеще.

Нека напълним стадиона за мача с УДИНЕЗЕ. Вход свободен.

САМО ЦСКА :twisted: :twisted:

Моля, медиите да спрат вече с това тиренце. :D

Нека напълним стадиона на мача с Удинезе,

нека мощно да запееем САМО ЦСКА! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА! И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

САМО ЦСКА! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА! И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

САМО ЦСКА! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА! И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Никой няма да ти обърне внимание. Ние не твърдим, че Литекс е ЦСКА, че вие да викате обратното. И двете твърдения са ИЗЦЯЛО ваши.

Все едно да викаш, че небето е синьо, че Пенев е дърт и че Ицо е велик.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Kotooshu » 13 юли 2016 23:18

Хахахах ... тези си затриха отбора и се радват :lol:

Хайде , честито

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 юли 2016 23:21

В НАП не е емблемата на ЦСКА, а някакви търговски марки, поне така мисля. То няма и логика да е иначе, емблемата не е актив, че да се залага, все едно аз да тегля заем и да си заложа физиономията и ако някой друг ми плати заема, да има право да я носи. Та емблемата, след евентуален фалит на старото дружество, можем да си я ползваме, ако не ни изпревари някой с друго ЦСКА. Е, ако Гришата има някакви уговорки, примерно да плати на НАП, като се яви на търговете и откупи марките, ще ги ползваме и тях, стига да ни трябват.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 13 юли 2016 23:22

Иначе декларацията е написана старателно и грамотно. Но почива на емоционални изблици. "Преименуван Литекс" и т.н. Това държавата не я интересува. Интересува я кого подкрепят феновете. Беше ясно и преди, но вчера се затвърди със страшна сила. Ти си интелигентен човек, ако си автора. Значи би трябвало да разбереш, че търговските дружества са инвестиционен инструмент, средство за участие в гражданския оборот... но не и носител на автентичност, идеи, история и т.н. Ще узрееш до 23-ти и заповядай да подкрепяш... единствения ЦСКА. Бате Сашо Манов ще те посрещне за урок по история.

Всичко свърши. Симпатизирам на усилията и болката ти, но те вече не са нужни.

OLD.PLAYER
Контакти:

Мнениеот OLD.PLAYER » 13 юли 2016 23:23

Има само един истински ЦСКА и той е в ПЪРВА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА. (С лиценза на бившия литекс)
Дублиращия ЦСКА 2 е във ВТОРА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА. ( С лиценза на Чавдар Етрополе)

ОТБОРА НА ЛИТЕКС ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА ВЪВ ТРЕТА ЛИГА, НО НЕ ЗНАМ ТИТЛИТЕ ДАЛИ ИМ ОСТАВАТ.... ;)

Въпросителна ми е от къде ще стартира Божковото ПФК ЦСКА ЕАД което регистрира 1999-та, който става собственик срещу скромните 50 000$, за да ни последват времена изпълнени с негативи.
* Загубена титла при която водим с 7 точки
* Затваряне на сектор Г
* Съмнителни мачове
* Много загуби от подуенци
* по базата и стадиона нямаше осезаеми промени

Ако последва оздравяване и се приеме плана на Ганчев за ПФК ЦСКА ЕАД следва, че ще станат три отбора ЦСКА и евентуално може да се пусне във ТРЕТА ЛИГА :D

Шашава работа, но ще видим какво ще стане...

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 13 юли 2016 23:25

Аз мисля, че войната вече свърши. А споровете за това кой кой е слабо ме инересуват. Такива се водят от десетилетия. Нищо ново под слънцето. Важните неща се уредиха - лиценз, финасова стабилност, бази.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 юли 2016 23:26

DANS написа:
Altarf написа:............в каквото производство ПФК ЦСКА АД се намира от месеци.

ЗАЩО концесията не беше прекратена януари месец, например, а се прекратява точно сега? ЗАЩО?

Аз ти казвам веднага - заради наглостта на баба Дора ( сега, Божков ли я подкокоросва, сама ли се ежи - не знам ) :!: Не може микренеца да е вкарал 400-500 бона в ремонти на терени и т.н. , да иска да направи една умряла контрола с Удинезе, а ти да събереш 20 деца и да викаш "Ама, ние в същия ден ще играеме контрола там, ама не знам с кого" :!: Това е правене напук и не е сериозно, не се харесва на никого, и резултата го видяхме :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 юли 2016 23:27

golemia написа:Ама делото е за АД-ТО!!Не за клуба/отбора/.Сам си противоречиш!

Огелпи се като пате в калчища.Толкова сте жалки и неуки, че само една омраза ви води в този живот.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юли 2016 23:28

vaskonti написа:
Ozzimozzi написа:Единия веднага погребва, а другия бърза да пише история :) Айде поспрете се малко! Ако всеки ден пишем история поглеждайки вчерашния ден си представям какво щеше да се получи :)

Виж сега. Казвал съм много пъти, че при определени условия ще подкрепя Ганчев - примерно ако му приемат оздравителния план и го изпълнява. Това на мен ще ми даде достанъчна легитимация и приемственост. Най-малкото защото и за ФИФА ще е достатъчно, но и защото вече ще има окнование да се твърди, че говорим за ЦСКА. В момента няма такива основания, дори косвени. Тия глупости одеве, не помня на кой, че понеже имало 8 човека от отбора, спечелил купата и това давало приемственост няма да ги коментирам. Това са изсмукани от пръстите щуротии.
Та, в тази връзка, историята на този отбор тргва от съвсем друга година и съвсем друго място. Постиженията също са съвсем други - доста по-скромни. Съответно и темата ще се нуждае от актуализация. Но споко, още е много рано за това.

Според мене всичко се върти около емблемата,която наистина не я ползва ''по регламент'' в момента и трябва да я вземе.За мене емблемата на един отбор е като знамето на една държава - в общи линии неговата идентичност.Другото е самото име,което при нас в момента носи само символизъм.ЦСКА.Всичко друго са разни юридически щуротии,които днеска са А,утре са Б и т.н.Емблемата я взима,името - също.Титлите са в музея.Ако някой иска да им се наслади - бай Добри си има приемен час.Да заповяда. ;) .Никъде няя ''изчезнат'' и да се ''изпарят''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 13 юли 2016 23:29

А догодина ако Ганчев не изпълни обещанията за титли и хегемонии,дали ще го подкрепяте така страстно :lol: ...щото ми се струва че точно това ще се случи-всички тия изхвърляния,закани за "шампионски доминация" и тем подобни щуротии и фантасмагории ще ви излязат през носа,и тогава сеирът ще е пълен :lol: Нямам търпение да почва новия сезон,защото циркът ще е пълен :mrgreen:

Върни се в “Архив”