Beladona написа:Кралев прекратява договора за наем на ЦСКА , а Горанов ще отхвърли плановете за ЦСКА .....
всичко това по нареждане свише![]()
![]()
![]()
Честито на УРОД КРАФТ![]()
![]()
Ивах тяйната мама министерска ивах!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Кралев прекратява договора за наем на ЦСКА , а Горанов ще отхвърли плановете за ЦСКА .....
![]()
![]()
![]()
BRF написа:1982 написа:Layne Staley написа:Що отложихте протеста бре? Дееаа и стадото дето сте!
Вчера им казват - ще протестираме. Днес им казват - няма да протестираме. Оная вечер им звънят по телефоните - пускате утре масово декларации. И онея пускат.
Жалка история, пълни кукли на конци, Гришата вече дори не се крие и се гаври публично със собственото си стадо.
Ми то това с фенклубовете е било винаги така!Да не е от вчера?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Честито на УРОД КРАФТ
djd написа:Beladona написа:Кралев прекратява договора за наем на ЦСКА , а Горанов ще отхвърли плановете за ЦСКА .....
![]()
![]()
![]()
djd написа:Beladona написа:Кралев прекратява договора за наем на ЦСКА , а Горанов ще отхвърли плановете за ЦСКА .....
![]()
![]()
![]()
Маги Стралска написа:djd написа:Beladona написа:Кралев прекратява договора за наем на ЦСКА , а Горанов ще отхвърли плановете за ЦСКА .....
![]()
![]()
![]()
аз пък го очаквах.... не знам защо.... но Боко ного се панира от протести.... и се шльпна в поза партер.... само след ена зплаха.... абсолютен путю....
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1982 написа:BRF написа:1982 написа:Layne Staley написа:Що отложихте протеста бре? Дееаа и стадото дето сте!
Вчера им казват - ще протестираме. Днес им казват - няма да протестираме. Оная вечер им звънят по телефоните - пускате утре масово декларации. И онея пускат.
Жалка история, пълни кукли на конци, Гришата вече дори не се крие и се гаври публично със собственото си стадо.
Ми то това с фенклубовете е било винаги така!Да не е от вчера?
Не е, разбира се. Затова и аз никога не съм членувал в никакви фенклубове. НЕма как някой отгоре да ми спуска "мнение".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта