ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 13 юли 2016 09:51

HekakaB написа:
crvena.zvezda написа:
HekakaB написа:Абре Васко, що не пуснеш една анкета и тука?Ей така за спорта.

Става,ама само за Армейци ,така че ти ще гледаш от страни,а и да прекрати бановете на повечето му опоненти ;)

Е те тука си в голяма грешка.Всеки фен на футбола у нас има пълното право да си даде мнението.Даже най-големите противници на терена също.Защото точно те ще легитимират клуба като такъв.Та колкото и да не ти е удобно, няма как само фенчета на Литекс да гласуват.

п.п.Айде кликай, че анкетата не тръгна добре. :lol:

Ъ-ъъъ...в дълбока заблуда си :!: Не ни интересуват вашите мнения :)
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 13 юли 2016 09:53

Beladona написа:
crvena.zvezda написа:
HekakaB написа:Абре Васко, що не пуснеш една анкета и тука?Ей така за спорта.

Става,ама само за Армейци ,така че ти ще гледаш от страни,а и да прекрати бановете на повечето му опоненти ;)

Индивиде, ти не трябва да участваш ,сещаш ли се , А ????

Не Инвалиде,а ти сещаш ли се :roll:
Анархия мать порядки!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 13 юли 2016 09:53

River Plate написа:
11_best написа:На стадиона е важно, какъв ще е резултатът.
Мисля, че ако отборът на ПФК-то не събере поне 3000 на представянето си, няма как да получи легитимация от нас, останалите, както и да ни наричате.
При евентуален мач с Удинезе в неработен ден останалите трябва да сме поне едно 7000, ако искаме възраждане и нещо...
Вярно е, че колебаещите са доста, но ако ЦСКА е феновете му, нека спечелят истинските фенове, а не форумните и телевизионни мишки...

САМО ЦСКА!

И това ли ти е аргументацията? То е ясно, че както в публиката на ЦСКА, така и в държавата ни генерално, глупаците са повече от мислещите.

Определения за дърти ЦСКА-ри, дето са те завели на стадиона, не давай... Поне моята компания се знаем кои сме, какви сме, колко сме и какво сме искали не последните 3 месеца, а последните 200-300 месеца...

САМО ЦСКА!

И съвет: Махнете мишоците като Зафето или ги скрийте някъде да не говорят. Той представлява всички, а мен ме е срам. Всеки път като си отвори устата и ме убеждава в заетата от мен позиция. По-голям смешко и по-голяма антиреклама на ПФК-то не е имало. На седмици от фалита е АД-то, дето представлява ЦСКА, не отиват тия работи, нека бъдем горди и класни дори пред смъртта.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 13 юли 2016 09:55

River Plate написа:https://www.facebook.com/RedHonour/videos/631140323706881/

Изображение

Пичага,ако това ти е профила у фейса,значи се бориш сам срещу много хора,направо си вкара автогол от съблекалнята с тая публикацийка :mrgreen:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 13 юли 2016 10:03

11_best написа:
River Plate написа:
11_best написа:На стадиона е важно, какъв ще е резултатът.
Мисля, че ако отборът на ПФК-то не събере поне 3000 на представянето си, няма как да получи легитимация от нас, останалите, както и да ни наричате.
При евентуален мач с Удинезе в неработен ден останалите трябва да сме поне едно 7000, ако искаме възраждане и нещо...
Вярно е, че колебаещите са доста, но ако ЦСКА е феновете му, нека спечелят истинските фенове, а не форумните и телевизионни мишки...

САМО ЦСКА!

И това ли ти е аргументацията? То е ясно, че както в публиката на ЦСКА, така и в държавата ни генерално, глупаците са повече от мислещите.

Определения за дърти ЦСКА-ри, дето са те завели на стадиона, не давай... Поне моята компания се знаем кои сме, какви сме, колко сме и какво сме искали не последните 3 месеца, а последните 200-300 месеца...

САМО ЦСКА!

И съвет: Махнете мишоците като Зафето или ги скрийте някъде да не говорят. Той представлява всички, а мен ме е срам. Всеки път като си отвори устата и ме убеждава в заетата от мен позиция. По-голям смешко и по-голяма антиреклама на ПФК-то не е имало. На седмици от фалита е АД-то, дето представлява ЦСКА, не отиват тия работи, нека бъдем горди и класни дори пред смъртта.

Съжалавям, не те познавам, но съдейки от този ти коментар, ти си една жалка личност. С принципи и визия за живота, които са присъщи за човешките нищожества.
Промити мозъци, кланящи се на един доказан мошеник и крадец на ента степен. Едип подлизурко и страхливец. Заради тази личност ти плюеш великия Адалберт Зафиров. Доказан мъжкар и дългогодишен капитан на ЦСКА. Плюеш го, защото говори истината. А тя на припознавачите ви е най-големия враг!
Преди ми бяхте смешни, сега ми е тъжно да ви чета. И разбирам съдбата и на нашия клуб и на държавата в последните 20-25 години. Лош ни е материала, ама много лош!

Всекидневното ви самонавиване против Васил Божков, няма да направи Гриша Ганчев по-добър за ЦСКА.

П.П. Същите смешници писахте хвалепствия и поеми за Васил Крумов Божков миналата година по това време. Приведствахте го с "добре дошъл у дома". Докато Гриша Ганчев не реши да ви използва за индулгенция за прането на пари, източеното ДДС и криминалната си дейност. Тогава реши, да купи вестник Тема спорт, Дърпатов, Героги Атанасов и още 3-4 доказани продажници от нашата общност и след има-няма 10 месеца, всички бяхте готови да припознаете неговия селски отбор за ЦСКА.
Вече Васил Божков не е герой и спасител, а маша на Пеевски, човек целящ ликвидацията на ЦСКА и всички други мантри родили се в боланата глава на беззъбия изрод Дърпатов.

Гнусно е да си припознавач!

Последна промяна от River Plate на 13 юли 2016 10:05, променено общо 2 пъти.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 юли 2016 10:05

Който си мисли, че Литекс е ЦСКА е шизофреник !!!!

Ще пиша до МА да го вкарат това в тестовете за шизофрения !!!!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 юли 2016 10:06

Ъъъъъ 100% на 0%? Къде сте бре люляци?Нали бяхте 95%?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 юли 2016 10:09

Някой може ли да даде линк тук за шоуто Емо Коцев срещу беззъбото изчадие по къси гащи и сандалки с наднормено тегло и с муцуна на Квазимодо ???? Това , дето мина по Евроком ???? Че искам да си го припомня , а и тукашните приповци и индита да го видят , моля ?????

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 13 юли 2016 10:09

11_best написа:И съвет: Махнете мишоците като Зафето или ги скрийте някъде да не говорят. Той представлява всички, а мен ме е срам. Всеки път като си отвори устата и ме убеждава в заетата от мен позиция. По-голям смешко и по-голяма антиреклама на ПФК-то не е имало. На седмици от фалита е АД-то, дето представлява ЦСКА, не отиват тия работи, нека бъдем горди и класни дори пред смъртта.

"дори пред смъртта" е отборът ти, ше седиш и ше издъхваш с него и ще спреш да ходиш по мачове, когато ти го няма отбора, няма да припознаваш литекс.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 13 юли 2016 10:11

...„В същото време се оказа, че и футболистът Сивард Спрокел води дело срещу “червените” във ФИФА и вероятно ще го спечели. Заради това световната федерация е поискала становище от клуба. Спрокел е представляван от адвокат Ивайло Ивков, който е българският представител в апелативната комисия на УЕФА.

Според юристи срещу ЦСКА ще има още дела, които ще бъдат заведени за сериозни суми от играчи, които не са си получили заплатите по времето на “Титан” и Александър Томов. Така дълговете ще нараснат още и извън установителните искове. Процесът е без определени срокове, защото от ФИФА действат доста забавено по подобни решения.

Базите са с договор за 20 г. и дългове от 1 млн. лева

Базите на ЦСКА - стадион “Българска армия” и Панчарево, са отдадени с договори за 20 години. Те са подписани на 28 март 2012 г.
“ПФК ЦСКА АД е поел задължение да извърши в спортните обекти през периода на действие на договорите инвестиции, както и да поеме за своя сметка всички разходи по поддръжка и експлоатация (текущи и основни ремонти, поправка, консумативи и др.) на предоставения за ползване обект за периода на действие на договорите, всички глоби, наложени във връзка с ползването на обекта, както и публичните вземания, дължими за обекта или с други думи данък сгради и такса смет”, пише в документа.
Според делото за несъстоятелност по договорите вече са се натрупали близо 1 милион дългове, като това може да доведе до прекратяването му по всяко време...“

Е това ги чака „оздравителите“-дела и проблеми до гроб :idea: !За това е нужно това АД да се фалира,няма малоумник ,който да си навие да си тури това бреме ,да плаща като поп и да води съдебни битки със „скелетите от гардероба“ ,дълги години ,а за нас като фенове,не е желателно клуба да е во веки веков на топа на устата! :idea:
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”