ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 12 юли 2016 23:56

maxi1914 написа:
Haralampy написа:
***cska*** написа:Не искам да съм лош пророк, и дано въобще не се случва! НО, това което става в момента (ако изобщо някой знае, какво в същност става), няма да доведе до нищо хубаво! И не ми се иска да го изричам, но да знаете, че в най-скоро време, някъде ще се пролее кръв! :( Ей Богу, дано да не съм прав! И ако все още има наивници, които не са проумели че в момента се манипулира червената общественост, с цел да се дестабилизира държавата, нека да ме нарече ИДИОТ!

:roll:

Това е не - "очевидно", а - "очевАдно"...
Но "глупаци" - дал Господ...

Само ЦСКА...

Това е така . Само ми е интересно защо ще излизате на протест след като сте наясно с ескалацията на напрежението . Наистина се иска провокация и не виждам какво ще спечелите ако стане нещо ?

А защо си мислиш, че "аз" искам да стават простотии ???...
Нищо няма да "спечелим"... и ни вкарват в мръсни игри...
но ТИ да не би да си мислиш, че всички на Герена имат "мозък" ???...
И при "нас" уви е подобно положението...

Може би само една идея "по-добро"...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 23:59

Haralampy написа:
maxi1914 написа:
Haralampy написа:
***cska*** написа:Не искам да съм лош пророк, и дано въобще не се случва! НО, това което става в момента (ако изобщо някой знае, какво в същност става), няма да доведе до нищо хубаво! И не ми се иска да го изричам, но да знаете, че в най-скоро време, някъде ще се пролее кръв! :( Ей Богу, дано да не съм прав! И ако все още има наивници, които не са проумели че в момента се манипулира червената общественост, с цел да се дестабилизира държавата, нека да ме нарече ИДИОТ!

Това е не - "очевидно", а - "очевАдно"...
Но "глупаци" - дал Господ...

Само ЦСКА...

Това е така . Само ми е интересно защо ще излизате на протест след като сте наясно с ескалацията на напрежението . Наистина се иска провокация и не виждам какво ще спечелите ако стане нещо ?

А защо си мислиш, че "аз" искам да стават простотии ???...
Нищо няма да "спечелим"... и ни вкарват в мръсни игри...
но ТИ да не би да си мислиш, че всички на Герена имат "мозък" ???...
И при "нас" уви е подобно положението...

Може би само една идея "по-добро"...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не посочвам конкретни лица . Не ви познавам не мога да съдя що за хора сте . Говоря като цяло защото сте от една страна на барикадата . Ясно ми е , че всяко стадо си има мърши .
Последна промяна от maxi1914 на 13 юли 2016 00:45, променено общо 1 път.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 юли 2016 00:29

1.Аз и шега да си направя във вашия форум веднага си отнасям бан-а и мнението ми се изтрива.
2.Аз не съм доносник,просто отговарям на провокацията.Който иска да докладва.
3.Нам как да се правиш на морален и в същото време да не виждаш гредата в своето око,за това иде реч.
4.Аз съм за оздравяване на клуба но за нищо на света няма да нападна хората с които до вчера сме били рамо до рамо.Всеки греши,който е безгрешен нека първи хвърли камък.за мен хора като Тео с цялото си сърце обичат ЦСКА и заради това аз няма да ги нападам по какъвто и да е начин.
Само ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 юли 2016 00:31

Спрял съм да обиждам "сините братя" от отдавна. Не защото са ми станали по-симпатични, а защото просто не са ни критерий! Това че те не го осъзнават си е лично техен проблем! Проблема е в "НАШИТЕ" уж "братя"! Не може да сте против човека, който в последната година ни обедини и направи отбор, когато бяхме в нищото! Тоя отбор, взе че направи за смЕх цялата А група, и спечели купа България, на пук на всички нещастници,пред неописуемата 38 000-на публика!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2016 00:35

GOLEADOR написа:4.Аз съм за оздравяване на клуба но за нищо на света няма да нападна хората с които до вчера сме били рамо до рамо.Всеки греши,който е безгрешен нека първи хвърли камък.

Чудесно ..... а когато тези хора псуват като каруцари юношите на ЦСКА, наричат ги "говеда" и хвърлят бутилки по тях, пак ли няма да ги нападнеш ??! Ами когато наричат истинския ЦСКА "кирливо АД" и "мъртвец" ??!

То се видя отлично на онази случка - едната страна скандираше "ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА", другата й отговаряше "Гриииша Гаанчееев, Гриииша Гаанчееев" ...... тук не иде реч за никаква безгрешност и хвърляне на камъни, иде реч за принципи и чест.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 юли 2016 00:41

1982 написа:
GOLEADOR написа:4.Аз съм за оздравяване на клуба но за нищо на света няма да нападна хората с които до вчера сме били рамо до рамо.Всеки греши,който е безгрешен нека първи хвърли камък.

Чудесно ..... а когато тези хора псуват като каруцари юношите на ЦСКА, наричат ги "говеда" и хвърлят бутилки по тях, пак ли няма да ги нападнеш ??! Ами когато наричат истинския ЦСКА "кирливо АД" и "мъртвец" ??!

То се видя отлично на онази случка - едната страна скандираше "ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА", другата й отговаряше "Гриииша Гаанчееев, Гриииша Гаанчееев" ...... тук не иде реч за никаква безгрешност и хвърляне на камъни, иде реч за принципи и чест.

Помисли бе човек, не е толкова трудно! Води се ВОЙНА, и за целта се използват привържениците на ЦСКА! Искат да сме разединени! Верно ли не го осъзнавате?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 юли 2016 00:43

1982 написа:

Грозно е това което някои съфорумци си позволиха да кажат срещу ЦСКА,подведоха се по провокатора Беладона и изсипаха куп глупости срещу отбора.Но по-тъжното е,че и ръководни фактори в клуба си позволиха такива волности,това с ФК Лупи бе върха.Не забравяй ,че ГГ е мутра и от него интелигентни ходове не трябва да очакваш.Все пак вярвам ,че обединение между феновете още е възможно и се надявам това съвсем скоро да стане реалност.
Само ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 13 юли 2016 00:53

Шеметни неща са се случили в страната ни в последните десетина часа. А най-вероятно големият печеливш от всичко това ще са феновете на ЦСКА!
Новината е, че е тотално пасивиран личният министър на Делян Пеевски и Васил Божков – Владислав Горанов. От тук нататък идва края на баба Дора и по всичко си личи и точка на мечтите на Васил Божков да придобие „Армията“ срещу издръжката на 20 юноши с 300 лева заплата в „А“ окръжна група.

Само ЦСКА
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2016 01:13

Това чудо от сайта, сравнил Гриша Ганчев с Бенковски, ли е ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 13 юли 2016 01:24

1982 написа:

Зафето днес: Пускам ги да си вършат работа, затова сме по-малко. Трябва да си уредят живота (от тях футболисти няма да излезе). Просто тренират, после ако заиграят някъде ще им е от полза. Не им обещавам, че ще ги направя футболисти (тук не е ясно в себе си ли не вярва, в децата или и двете). С пет човека от старите сме над чертата в Б, с тия момчета - последни...

Е това е гаврата с ЦСКА, за този, който се усеща...

САМО ЦСКА!

Върни се в “Архив”