След като цял ден се нагледахме и наслушахме на различни декларации не в подкрепа на цска-литекс-чавдар-софия-ловеч-етрополе, а в подкрепа на големият малък човек гг и всичко ореваха за бази, емблеми и т.н. , които дари нямат право да претендират оранжевите ни приятелки и беше подобаващо отразено във мизерният ви сайт. Интересно ми е защо след като и от лагера на така наречените оздравители пуснаха декларация в подкрепа на автентичния тим, така някакси пропуснахте да я споменете или отчетете като новина.
Жалки сте и това да твърдите, че сте безпристрасни и отразявате всичко е една голяма лъжа.
Пак повтарям жалки сте и явно подкупни и платени.
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпрос към редакторите на гонг.бг
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Re: Въпрос към редакторите на гонг.бг
И аз имам въпрос. Всички теми във форума свързани с ЦСКА-София ЕАД не трябва ли да са във форума на Литекс?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Този сайт ме "загубиха", мен и няколко мои приятели с баналните раклами и поп-ъпи. А и самостартиращите се видеа са върха на аматьорщината!!!
Нивото на сайта и некомпетентността и пристрастеността на един пълничък розово оранжев фен на г.г. с инициали н.а. успява да съсипе един от водещите спортни сайтове в България
Призовавам Томето да се осъзнае и да въдвори ред сред подчинените си, защото сайта е заприличал на фен клуд на г.г.
Призовавам Томето да се осъзнае и да въдвори ред сред подчинените си, защото сайта е заприличал на фен клуд на г.г.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Какво ти е чудно?
Нима не знаеш, кой е главен редактор на сайта.
Ако не знаеш-ще ти кажа: Никиту Александров. Той е най-ревностния почитател на Литекс-Етрополе. Готов е и жена си на дявола да продаде(да даде), само и само да има нещо с 4 букви у А групата.
Нима не знаеш, кой е главен редактор на сайта.
Ако не знаеш-ще ти кажа: Никиту Александров. Той е най-ревностния почитател на Литекс-Етрополе. Готов е и жена си на дявола да продаде(да даде), само и само да има нещо с 4 букви у А групата.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Първо по темата, абсолютно безпристрастно - набива се на очи фаворизирането на проекта на Ганчев. Фен съм на друг отбор и няма какво да се меся в самоубийството на феновете на ЦСКА, макар че е тъжно, но... Гонг подпира почти безочливо преименувания "Литекс". Здраве да е!
По втория повдигнат въпрос - Господа, може да станете най-богатия спортен сайт в България трупайки изкуствено, трафик с агресивната си политика относно рекламите и видео материалите, но гарантирано ще станете и най-неприятния! Разбирам, издръжката на сайта зависи от това. Все пак, на всяко зареждане да ми въртите автоматично стартиращи реклами, 'айде няма нужда! Под редовното "оправдание", че има и видео материал към статията, който също, неизвестно защо, трябва да стартира автоматично. Очевидна грозна, печалбарска политика - в голяма част от статиите видеоматериалът по никакъв начин не е свързан с темата, но се слага, за да "се върти трафик" и реклами.
Е, никой не ме кара на сила, нали
Не, не ме, но грубото Ви неуважение към читателите Ви няма как да не даде отражение.
Хубава вечер!
По втория повдигнат въпрос - Господа, може да станете най-богатия спортен сайт в България трупайки изкуствено, трафик с агресивната си политика относно рекламите и видео материалите, но гарантирано ще станете и най-неприятния! Разбирам, издръжката на сайта зависи от това. Все пак, на всяко зареждане да ми въртите автоматично стартиращи реклами, 'айде няма нужда! Под редовното "оправдание", че има и видео материал към статията, който също, неизвестно защо, трябва да стартира автоматично. Очевидна грозна, печалбарска политика - в голяма част от статиите видеоматериалът по никакъв начин не е свързан с темата, но се слага, за да "се върти трафик" и реклами.
Е, никой не ме кара на сила, нали

Хубава вечер!
Сашо написа:Този сайт ме "загубиха", мен и няколко мои приятели с баналните раклами и поп-ъпи. А и самостартиращите се видеа са върха на аматьорщината!!!
Тия самостартиращи видеа са супер дразнещи наистина...
- 7 е добро число
Uncle_Sam написа:И аз имам въпрос. Всички теми във форума свързани с ЦСКА-София ЕАД не трябва ли да са във форума на Литекс?
НЕ , не трябва !!!!!!!!
Има си отбор на Литекс и той ще е във "В"група или "А" окръжна , или както там вече се нарича от синьото БФС .
Трябва да се направи нов раздел с името - ФеКа-лий Гриша Ганчев Етрополе
>>>>>>>>>>>>>>>>>
А защо и двата Цска играят контроли с червени екипи , като на тях има една и съща емблема ?????

>>>>>>>>>>>>
Как така Литекс ще играе под името Цска Етрополе в "А" група като още не си е изтърпял наказанието от миналата година ????????????????????
УЕФА трябва да извади България не от Евро турнирите , а от картата на света за 20 год. напред !!!!!!!!!
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

tiamat написа:Сашо написа:Този сайт ме "загубиха", мен и няколко мои приятели с баналните раклами и поп-ъпи. А и самостартиращите се видеа са върха на аматьорщината!!!
+много
И на почти всяка новина клип - със или без основание. Старият ми комп много се мъчеше с всякакви клипове. С новия нямам проблеми, но пак не ми е кеф да ги гледам. Най-добре си е да се чете. Добре поне, че еврото свърши и сещате се кои неща постепенно ще намалеят и спрат. Не беше лош химнът на европейското, ама на всеки 5 минути средно от някъде - било по телевизията или от тук на нищо не приличаше това!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Маги Стралска
tiamat написа:Сашо написа:Този сайт ме "загубиха", мен и няколко мои приятели с баналните раклами и поп-ъпи. А и самостартиращите се видеа са върха на аматьорщината!!!
аз съм сложила целия vbox в аддблока.... и сички досадни реклами също.... и нямам никви проблеми с гонг.... иначе и мен ме дразни.... че постоянно наричат новия клуб вместо ЦСКА-София само ЦСКА.... създава се грешно впечатление така... че става въпрос за оригинала.... а не за имитацията.....
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”