CSKA 78 написа:golemia написа:Конан...кажи една верна дума бе чуек!
Каква вярна дума, ве, чуек?! Вие си четете "Светата троица" никой не ви спира!В тези три сайта няма една вярна дума написана!
Напоследък е нещо „двоица“,да не кажа и „единица“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:golemia написа:Конан...кажи една верна дума бе чуек!
Каква вярна дума, ве, чуек?! Вие си четете "Светата троица" никой не ви спира!В тези три сайта няма една вярна дума написана!
russia написа:Маги Стралска написа:чакам какво ще стане след 70 мин..... и ако нищо не стане.... кво праим?.... питам само.... щот съм руса.... и не разбирам....
"Законът е категоричен, че споменатият 7-дневен срок започва да тече не от датата на обявяване от съда, а когато съдът връчи лично забележките на съответните страни. Sportal.bg разбра, че това със сигурност не е направено от СГС в цитирания от медиите ден (5 юли 2016 г.), което автоматично изключва крайният срок да е днес - 12 юли 2016 г."
djd написа:Ozzimozzi написа:djd написа:River Plate написа:djd написа:А съдът дали вече е връчил решенията със забележките на Паслар и синдика съответно?
Т.е. дали срокът е започнал да тече?
Планът на ГГ е без значение. Ако минат и двата плана през съда, кредиторите ще предпочетат този на ВБ, чийто хора си направиха труда поне да се срещнат и договорят с част от тях. ГГ е отказвал всякакви договорки/срещи с кредитори, по простата причина, че през цялото време единствената му цел е била да премести Литекс в София.
Не, тука се пробваме да познаем кога изтича срока за подписа на министъро.
И от време на време изкача Беладоната и казва "не е вярно".
Има и още един въпрос, а именно - Защо се стигна до този срок, след като отлично се знаеше, че трябва да има писмено съгласие на МФ за разсрочване над 3 г.? Точно поради този факт, аз не вярвам в чистите намерения на Ганчев и Божков за оздравяване.
Мисля, че ти бях отговорил на този въпрос. Какво ще покажеш на министъра, за да му искаш писмено разрешение за отсрочване на задълженията на ЦСКА? Нали трябва планът да е готов, да си го вкарал в съда и да му занесеш копие.
Beladona написа:Ozzimozzi написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:Само един план минава пред МФ !!!! Никога в досегашната практика не са минавали два плана !!!!!
Донке, никакъв план няма да мине без разрешение на финансовия министър, а преди това трябва да се случат други неща, които няма как да се случат за 7 дни!
За уточнение дори самият министър няма право да даде такова съгласие без да е получил писмено съгласие от Надзорния съвет на Националния осигурителен институт съгл.чл.184 ал.1
![]()
Кондьо, аз съм написал , че ако минава план , ще е само ЕДИН , одобрен от МФ !!!! Прав си, че преди това трябва да се случат едни други неща , за които има предостатъчно време !!!! Сроковете от съда не изтичат днес !!!! Сори , припо !!!!
До колкото съм схванал, първо МФ дава писмено съгласие за разсрочване над 3 години и това няма нищо общо с одобрението на ОП, следва произнасяне на съда и допускането му до събранието на кредиторите, на което вече се гласува ОП, ако има допуснат. Така ли е или съм сбъркал някъде?
Сбъркал си на много места, като почнем с шизофренията ти да казваш на Литекс,че е ЦСКА.
EmilCSKASOFIA написа:Решение на на министъра и НОИ,кога Донке,кога ?
Чeрепа ще духа супата,както казва един от "припознавачите" - Любо Пенев.
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
EmilCSKASOFIA написа:Ние от фен клуб Армейци Враца за пореден път заявяваме безрезервната си подкрепа към г-н Ганчев за възраждането на любимия ни клуб.
НЕ ИСКАМЕ ЧЕРЕПИ
НЕ ИСКАМЕ УРЕДЕНИ МАЧОВЕ
НЕ ИСКАМЕ ПРОДАДЕНИ ТИТЛИ
ЗА ЧИСТ И СВОБОДЕН ЦСКА
Haralampy написа:Фен клубове изразили подкрепата си за Гриша Ганчев до сега:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта