ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA69 » 12 юли 2016 11:28

djd написа:
CSKA69 написа:Не съм се зачитал много назад в темата, но схемата е следната - слухът за оттеглянето на Ганчев си е просто слух, но този път разпространен от самите хора на Ганчев. Абсолютно умишлено и с цел. Неслучайно сайтът на ЦСКА излезна с остра реакция по повод някаква си анкета, даваща голямо предимство на Божков във фенските предпочитания.. Да, но тази анкетка излезна не къде да е, а в ДЪРЖАВНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ! Четейки между редовете това може да означава само едно - нещо горе по високите етажи се е променило и обещанията на Краля-Слънце пред хората на Ганчев, че всичко е ок, няма да се спазят.. С две думи - проблемът са стадионът и базите. Реално погледнато дори в момента Кралев може да развали договорът с ПФК ЦСКА АД и да ги даде на Ганчевото ЦСКА.. Той обаче не го прави. Въпросът е защо :?: Ето затова беше пуснат този слух - за да се покаже и демонстрира нагледно, че по-голямата част от привържениците (организирани и не) застават зад Ганчев! Дори за утре се организира протест с едно основно искане - базите и стадиона да бъдат незабавно дадени на Ганчевото ЦСКА.. Та така, пореден епизод в борбата.. :roll:

Да, може би е нещо такова.

Армейци,
Министър Кралев продължава да се ослушва за стадиона. Време е явно да чуе лично от нас какво искаме. Нека го посетим в сряда и да му кажем какво искаме. Времето напредва. Всяко бавене изнервя обстановката. На този ЦИРК ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!!! СЕГА И ВЕДНАГА!!! Нека всеки се включи в последната битка за ЦСКА. Дали в София или по места е без значение.
Само ЦСКА!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 11:28

CSKA 78 написа:
Татяна Дончева: С ЦСКА се правят провокации

Тая знаеш ли от кой отбор е? 8-)

А ние бяхме нападани за това, че Иван и Андрей били казали нещо в подкрепа на оздравяването.

Това лицемерието е страшно нещо.

ПП. Тая е и личен адвокат и съветник на нищожеството от Микре, който и споснорира и партията. И Пламен Марков е член на тази партия ;)
Последна промяна от River Plate на 12 юли 2016 11:30, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2016 11:30

baraba написа:
vaskonti написа:
peliforewer написа:
HekakaB написа:
k_oleto написа:Ако е верно, че Д.М е входира молба в районното за съдействие на полицията, наистина тази жена (или който стои зад нея) желаят да има бой и кръв.

За мен умишлено е потърсена точно тази дата (която съвпада с мача на другия ЦСКА), за да стане меле.

То, аз разбирам да има интересе, пари и интереси и т.н, но да се стига до мелета - това вече ми се вижда много......

Би ли обяснил с думи прости, защо един отбор, който няма нищо общо с ЦСКА си насрочва мачове на стадиона на ЦСКА?

Защото този отбор и неговият собственик от една година се грижат за този стадион,направиха ново тревно покритие за 400 хил. лв.,направиха два нови терена на Панчарево,в същото време кака Дора правеше с....и на Найденов и Шиши.

Искаш ли утре да дойда у вас без да те питам, да ти сменя паркета, да ударя една боя и да ти кажа, че апартамента вече е мой и да се махаш?

Не можеш ,защото собственика (ММС или ИД по твой избор ) няма да ти разреши ;)

Това го кажи на Ганчев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2016 11:30

Абе няма ли да пуснете една декларация ЗА ЦСКА?! Виждам само за Ганчев и Божков, за ЦСКА обаче няма, 100 тей?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2016 11:31

River Plate написа:
CSKA 78 написа:

А ние бяхме нападани за това, че Иван и Андрей били казали нещо в подкрепа на оздравяването.

Ми...от Левски е! И веднага всеки, който е с различно мислене, е платен, нали, троле?! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 11:33

CSKA 78 написа:
River Plate написа:
CSKA 78 написа:

Ми...от Левски е! И веднага всеки, който е с различно мислене, е платен, нали, троле?! :lol: :lol: :lol:

Тя директно си е платена от ГГ, по простата причина, че той й финансира партията и Пацо Марков е там.

http://d21.bg/nacionalni-organi/
http://d21.bg/plamen-markov-jertva-na-ds/

Нещо друго, троле? ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2016 11:34

vaskonti написа:
peliforewer написа:
HekakaB написа:
k_oleto написа:Ако е верно, че Д.М е входира молба в районното за съдействие на полицията, наистина тази жена (или който стои зад нея) желаят да има бой и кръв.

За мен умишлено е потърсена точно тази дата (която съвпада с мача на другия ЦСКА), за да стане меле.

То, аз разбирам да има интересе, пари и интереси и т.н, но да се стига до мелета - това вече ми се вижда много......

Би ли обяснил с думи прости, защо един отбор, който няма нищо общо с ЦСКА си насрочва мачове на стадиона на ЦСКА?

Защото този отбор и неговият собственик от една година се грижат за този стадион,направиха ново тревно покритие за 400 хил. лв.,направиха два нови терена на Панчарево,в същото време кака Дора правеше с....и на Найденов и Шиши.

Искаш ли утре да дойда у вас без да те питам, да ти сменя паркета, да ударя една боя и да ти кажа, че апартамента вече е мой и да се махаш?

Защо не се "възмути" когато цяла година Ганчев даваше пари за стадиона и персонала там,след като никой освен ЦСКА Завинаги не са забили един пирон на този стадион,трябва ли да гоним този който иска да го направи по-добър,той в Ловеч няма да си го занесе,а тази инвестиция ще приюти децата,юношите и мъжете за да има къде да тренират,а не да се скитат немили недраги по София и селата.Според теб по-добре всичко да е в руини само и само да не вземе Ганчев да получи базите,кой от Божков,Томов,Титан е направил нещо за този стадион.Назови някой който ще дава пари за отбора и стадиона ако реши Ганчев да се оттегли,не е лошо да прочетеш ОП на Найденов,внесен от кака Дора за да видиш какви глупости са написани там.Не се спряхте с тази омраза,оставете да видим как ще се развият нещата вместо да припявате с левскарите в един хор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 юли 2016 11:35

baraba написа:
djd написа:
baraba написа:Га па го видя пъви юли :roll: Пише си ясно още на първа стр. Цюрих 11.юли. 2016 :!:

Объркал съм се с второто писмо.

Не е страшно , то всеки вече откача от простотиите по медии и прочие , а видя ли за какво става дума , бедна им е фантазията на "оздравителчетата" колко още такива мини има за старото АД , ама като са заухави да ги баламосват , че някой ей така щял да си раздаде 10-15 милиона и всичко ще е цветя и рози :evil: Бабет прави грешка , след грешка и този път ще има сериозни последици :idea: :evil:

Специално за ФИФА спасение няма. Ако едно ново или почти ново дружество иска да заеме мястото на ЦСКА, претенциите спрямо ЦСКА се прехвърлят към него. Не можеш да избягаш от футболните дългове.
Другият вариант е да не се признаеш за правоприемник на ЦСКА. Т.е. историята на футболния клуб ЦСКА да свърши с фалита на старото дружество. Тенекиите бат Сашо може да си ги лъска в музея, но за футболната общност ти ще си друг, различен клуб. Тук се цитира, че така е направил Божков, но дали е точно така, дали няма някакви разлики, не знам.

Та за писмото. Може да няма ново получено писмо, а предвид, че идва някаква крайна дата БФС да изпрати отговор, да се шуми около това.
Аз затова казвам, че трябва да разберем какво става.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2016 11:36

River Plate написа:
CSKA 78 написа:Ми...от Левски е! И веднага всеки, който е с различно мислене, е платен, нали, троле?! :lol: :lol: :lol:

Тя директно си е платена от ГГ, по простата причина, че той й финансира партията и Пацо Марков е там.

Муа-ха-ха! Верно ли е това, троле?! И всички други 95% от привържениците на ЦСКА, те също са платени, нали така?! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 11:38

CSKA 78 написа:
River Plate написа:
CSKA 78 написа:Ми...от Левски е! И веднага всеки, който е с различно мислене, е платен, нали, троле?! :lol: :lol: :lol:

Муа-ха-ха! Верно ли е това, троле?! И всички други 95% от привържениците на ЦСКА, те също са платени, нали така?! :lol: :lol: :lol:

Уоу 95%? Гоните 100те :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Върни се в “Архив”