ЦСКА София - Интер Милано
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА София - Интер Милано
Разликата между двете фирми е, че едната купи другата. Вие какво купихте? Дори и с нелегална емблема играете... Сменяйки оператор, доставчик, долара ако щеш 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- ***cska***
- Контакти:
Viv.Brooke написа:Разликата между двете фирми е, че едната купи другата. Вие какво купихте? Дори и с нелегална емблема играете... Сменяйки оператор, доставчик, долара ако щеш
Все още не сме, затова и ни се подигравате. Но има технологично време, което трябва да се изчака (по закон), и всичко да си влезе в законовите рамки! Ще има последващи процедури, и накрая ще се смеем ние, ама на вас нЕма да ви е до смех!
Наздраве!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:DANS написа:ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
И "Telenor" не е "Globul", ма никой не ме е питал! И там ли съм припознавач? Да сменям ли оператора?
Ти си срам за ЦСКА,бегай при ГГ и припознавай който си избереш,но нямаш място при нас и махни емблемата на клуба от профила си.
Тя е на ЦСКА не е на Литекс.
***cska*** написа:DANS написа:ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
И "Telenor" не е "Globul", ма никой не ме е питал! И там ли съм припознавач? Да сменям ли оператора?
Как ви ги раждат главите, подобни простотии, бе хора

Литекс, ако искат да се прекръстят на Барселона Юнайтед Милано, но това ще си остане същият, този отбор, който досега е бил Литекс, просто с променено име. Никакви 31 титли, полуфинали и други путки майни, ако ще не червените фенове , а Папата да ги припознае.
Аз, наистина не мога да разбера, Теленор, защо си играят на дребно и не се преиуменуваха на Водафон и да им вземат всички активи, без пасивите, разбира се...
Извинете ме, не съм много запознат с италианския футбол.
Ако се състои "подобно шоу" кой отбор ще играе?
Интер или техния урод? И Интер ли си имат урод? То от кое италианско село е?
Предварително благодаря за компетентния отговор.
Ако се състои "подобно шоу" кой отбор ще играе?
Интер или техния урод? И Интер ли си имат урод? То от кое италианско село е?
Предварително благодаря за компетентния отговор.
-
Да видим ЦСКА-София дали ще посмеят пак да играят с червените екипи с автентичната емблема на ПФК ЦСКА АД, след разменените писъмца между Дора Милева и ФИФА. Сигурно за този мач ще нахлузят старите червени парцали на Чавдар (Етрополе).
[offtopic]Аз съм чорбаче. Обичам
с титли, купи и медали да се окичам.
А щом фалира любимият ми клуб,
веднага го припознавам с някой друг![/offtopic]

с титли, купи и медали да се окичам.
А щом фалира любимият ми клуб,
веднага го припознавам с някой друг![/offtopic]

Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

dunavfc написа:***cska*** написа:DANS написа:ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Как ви ги раждат главите, подобни простотии, бе хораГлобул, като се преименува на Теленор, промени ли нещо друго ? Поиска ли Теленор да вземе правата на Водафон, например ? Какво имаме, обаче в случая с Литекс !? Един отбор се опитва да открадне емблемата, екипите, символите, трофеите, историята и въобще всичко на един друг клуб, който на всичко отгоре, все още съществува !
Литекс, ако искат да се прекръстят на Барселона Юнайтед Милано, но това ще си остане същият, този отбор, който досега е бил Литекс, просто с променено име. Никакви 31 титли, полуфинали и други путки майни, ако ще не червените фенове , а Папата да ги припознае.
Аз, наистина не мога да разбера, Теленор, защо си играят на дребно и не се преиуменуваха на Водафон и да им вземат всички активи, без пасивите, разбира се...
Само питам без заяждане, защото Дунав Русе е от най-симпатичните ми отбори. Ти от Дунав Русе ли си или от Дунав 2010?
http://bgclubs.eu/teams/Dunav2010(Ruse)
Приятел, ти правиш ли разлика между учредяване на НОВ клуб и преименуване (припознаване) на съществуващи два?
Защото има разлика от небето до земята и ако не я виждаш, толкова по-зле за теб...
Защото има разлика от небето до земята и ако не я виждаш, толкова по-зле за теб...