ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Viv.Brooke
Контакти:

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот Viv.Brooke » 11 юли 2016 23:28

Разликата между двете фирми е, че едната купи другата. Вие какво купихте? Дори и с нелегална емблема играете... Сменяйки оператор, доставчик, долара ако щеш ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 11 юли 2016 23:51

Viv.Brooke написа:Разликата между двете фирми е, че едната купи другата. Вие какво купихте? Дори и с нелегална емблема играете... Сменяйки оператор, доставчик, долара ако щеш ;)

Все още не сме, затова и ни се подигравате. Но има технологично време, което трябва да се изчака (по закон), и всичко да си влезе в законовите рамки! Ще има последващи процедури, и накрая ще се смеем ние, ама на вас нЕма да ви е до смех!
Наздраве!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 юли 2016 01:07

***cska*** написа:
DANS написа:ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

И "Telenor" не е "Globul", ма никой не ме е питал! И там ли съм припознавач? Да сменям ли оператора?

Ти си срам за ЦСКА,бегай при ГГ и припознавай който си избереш,но нямаш място при нас и махни емблемата на клуба от профила си.
Тя е на ЦСКА не е на Литекс.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 юли 2016 03:34

***cska*** написа:

И "Telenor" не е "Globul", ма никой не ме е питал! И там ли съм припознавач? Да сменям ли оператора?

Как ви ги раждат главите, подобни простотии, бе хора :shock: Глобул, като се преименува на Теленор, промени ли нещо друго ? Поиска ли Теленор да вземе правата на Водафон, например ? Какво имаме, обаче в случая с Литекс !? Един отбор се опитва да открадне емблемата, екипите, символите, трофеите, историята и въобще всичко на един друг клуб, който на всичко отгоре, все още съществува !

Литекс, ако искат да се прекръстят на Барселона Юнайтед Милано, но това ще си остане същият, този отбор, който досега е бил Литекс, просто с променено име. Никакви 31 титли, полуфинали и други путки майни, ако ще не червените фенове , а Папата да ги припознае.

Аз, наистина не мога да разбера, Теленор, защо си играят на дребно и не се преиуменуваха на Водафон и да им вземат всички активи, без пасивите, разбира се...

мили

Мнениеот мили » 12 юли 2016 06:19

Извинете ме, не съм много запознат с италианския футбол.
Ако се състои "подобно шоу" кой отбор ще играе?
Интер или техния урод? И Интер ли си имат урод? То от кое италианско село е?

Предварително благодаря за компетентния отговор.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2016 06:42

0:5

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 12 юли 2016 06:53

Да видим ЦСКА-София дали ще посмеят пак да играят с червените екипи с автентичната емблема на ПФК ЦСКА АД, след разменените писъмца между Дора Милева и ФИФА. Сигурно за този мач ще нахлузят старите червени парцали на Чавдар (Етрополе).

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 юли 2016 07:08

[offtopic]Аз съм чорбаче. Обичам
с титли, купи и медали да се окичам.
А щом фалира любимият ми клуб,
веднага го припознавам с някой друг![/offtopic]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 12 юли 2016 09:47

dunavfc написа:
***cska*** написа:

Как ви ги раждат главите, подобни простотии, бе хора :shock: Глобул, като се преименува на Теленор, промени ли нещо друго ? Поиска ли Теленор да вземе правата на Водафон, например ? Какво имаме, обаче в случая с Литекс !? Един отбор се опитва да открадне емблемата, екипите, символите, трофеите, историята и въобще всичко на един друг клуб, който на всичко отгоре, все още съществува !

Литекс, ако искат да се прекръстят на Барселона Юнайтед Милано, но това ще си остане същият, този отбор, който досега е бил Литекс, просто с променено име. Никакви 31 титли, полуфинали и други путки майни, ако ще не червените фенове , а Папата да ги припознае.

Аз, наистина не мога да разбера, Теленор, защо си играят на дребно и не се преиуменуваха на Водафон и да им вземат всички активи, без пасивите, разбира се...

Само питам без заяждане, защото Дунав Русе е от най-симпатичните ми отбори. Ти от Дунав Русе ли си или от Дунав 2010?
http://bgclubs.eu/teams/Dunav2010(Ruse)

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 юли 2016 10:29

Приятел, ти правиш ли разлика между учредяване на НОВ клуб и преименуване (припознаване) на съществуващи два?

Защото има разлика от небето до земята и ако не я виждаш, толкова по-зле за теб...

Върни се в “ЦСКА”