ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 11 юли 2016 23:38

openminded написа:Перхидроления пише, че нямало 10 стр., а били пуснати три пъти 3 страници.Проблемът бил със Спрокел, кой беше тоя WTF?
Иначе проблем с ФУФА имало / според него /

На Градев само като му прочетеш коментарите във ФБ страницата, относно връщането на ОП на Ганчев и после на Божков ще ти стане ясно какъв адвокат е. Особено "убедителен" е по темата "защо нямало да се изисква сългасие на МФ за ОП на Божков". Смях!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 23:39

CSKA 78 написа:
Tommi написа:Хаахаха, има още един такъв във форума. :lol: :lol:

Верно си е, но си пази имЪджа! :shock: :lol: :lol:

Абе, вече няма ли да излизат дълговете в Държавен вестник, че ги чакам да ги видя? :lol: Вас ще ви закрият, а дълговете още ги няма. :lol:
А и да питам, можеше ли да се разсрочват задължения за повече от 3 години? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 юли 2016 23:40

Как сте, Сладури ???? Припознахте ли вече окончателно ???? Хахахахаах !!!! Кой сега е Номер Едно ?!

Само ЦСКА !!!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 23:41

Tommi написа:А и да питам, можеше ли да се разсрочват задължения за повече от 3 години? :lol:

Ми...питай министъра на финансите! Как стават нещата, щото явно не са ти ясни!? :shock: :lol:

ПП Ще закрият старото ПФК, това ще направят! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 23:43

Beladona написа:Как сте, Сладури ???? Припознахте ли вече окончателно ???? Хахахахаах !!!! Кой сега е Номер Едно ?!

Само ЦСКА !!!!

Донке, кое ЦСКА?! Утре ще остане само едно, това на Ганчев! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 23:43

CSKA 78 написа:
Tommi написа:А и да питам, можеше ли да се разсрочват задължения за повече от 3 години? :lol:

Ми...питай министъра на финансите! Как стават нещата, щото явно не са ти ясни!? :shock: :lol:

А новото ще го оставят на камата . И чакаме Лупи на бяла кобила с люляк зад ухото :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 23:44

CSKA 78 написа:

Гледам, че по закон, а и според указанията на съда има начин. Но по твоето право не беше възможно, затова съм объркан. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 23:44

maxi1914 написа:Какво те бърка какъв съм нали можеш да ме игнор . С модераторите нямам нищо общо , напротив миналата седмица бях с бан и сега наваксвам . А на вас ви трият мненията защото процесора ви зацикля и си пишете едно и също . А когато не ви изнася някое мнение можете да се аргументирате и да ме затапите . Но когато не можете минавате на лични нападки . Защото просто няма кво да кажете .

Ти на мен не ми ги разправяй тия , нали ти ги гледах ... аргументите , на всяка манджа мерудия и нищо същвствено само спам , ама то нали не сме в говедарника и тука си е свободия и си развявате рогите безнаказано :evil: Сто пъти ви се каза , вие акъл за ЦСКА няма нужда да давате :idea: Не ни интересува вашето мнение , това е истината , каквото и да се мъчиш да ми доказваш ... все ми е тая :arrow: Честно не мога да проумея , що за идиотизъм е да посещаваш чужд форум и то на кръвния си враг и да очакваш едва ли не приятелско отношение , мир и любов :roll: Поне лично аз никога не съм си го причинявал ;) Утре поне медиите няма да скучаят :mrgreen: Лека от мен !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 23:45

CSKA 78 написа:
Beladona написа:Как сте, Сладури ???? Припознахте ли вече окончателно ???? Хахахахаах !!!! Кой сега е Номер Едно ?!

Само ЦСКА !!!!

Донке, кое ЦСКА?! Утре ще остане само едно, това на Ганчев! :mrgreen: :mrgreen:

Много ги разбираш нещата 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 11 юли 2016 23:45

Beladona написа:Само ЦСКА !!!!

Кажи вътрешна информация НОИ произнесе ли се за разсрочването. Влади Горанов ще разпише ли документа в срок? Ние простолюдието четем само официална информация, три пъти режем и все късо... Седемдневния срок не излиза...

Върни се в “Архив”