ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: Гриша Ганчев се оттегля!

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 20:19

bezpanika написа:
maxi1914 написа:
bezpanika написа:Феновете на Пеевски в ектаз!!!! Споко бе , ще вземете да отслабнете

Това , че сте фенове на жужето не значи , че всички се кланят на личности .

Кланяте се , кланяте се!!! Прекръсти се и си кажи , няма нищо лошо да си го харесвате!

Демек ти знаеш по-добре от мен , аз какво харесвам ? Ти чуваш ли се ? Днес пускат картите за Ловеч -София , взимайте че не останаха :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

11_best
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 11_best » 11 юли 2016 20:20

Много ясно, че Ганчев, ако не бъде отказан до края на седмицата, преди да стане ясно, че оздравителните планове не се допускат от съда и ПФК отива на ликвидация, ще е късно.
Разиграйте всички възможни сценарии, които в средата на другата седмица най-вероятно ще доведат до следното положение. Ганчев и ЦСКА-София аут, ПФК ЦСКА АД с ликвидация, феновете - разтроени.

Който какъвто и ЦСКА-р да е (бивш, настоящ, оздравител, припознавач) в следващите няколко дена трябва да съди по делата. Накрая няма да има прави или криви и ще ни се смеят, че сами сме затрили клуба. Така ще им е най-удобно, това искат. Както на Герена - всеки следващ директор заварвал руина, кято аха да оправи и го уволнявали. Оправдания и алиби.

Минава 20 юли, ще бъде решено има ли оздравителен план или няма. Минава 25 юли (ако има одобрен оздравителен план) БФС може да даде лиценз, пак е важен момент. Тогава да коментираме да се делим, отказваме, връщаме и пр.
Сега просто е една алабалистика.
Дали ще е ново дружество от А окръжна или ново дружество в А професионална, разлика няма да има, освен това, че сме намаляли наполовина.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 11 юли 2016 20:22

Добре де , ако те е обидило , това с прекръстването, направи това, което там правите , феновете на Пеевски и си КАЖИ!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 11 юли 2016 20:23

Айде, сега да видим "моралистите" какъв ще го извадят ;) Голям и твърд или мек и малък :) Сами си го зачу--ахте, но след време ще разберете истината.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 11 юли 2016 20:23

Дали няма да стане като преди 3 години ... Жужуто изигра "Модерният ляв " да носи една червена папка с акции ... :roll:

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 11 юли 2016 20:26

Red joker написа:
golemia написа:
Red joker написа:
golemia написа:
Soulen написа:Ако двете ЦСКА се обединят и все пак платите на кредиторите да кажем на 30 процента и влезнете в А група, поне ще има някаква приемственост. Мисля, че повечето ви фенове биха се обединили при такова развитие.

Ми те плюха че не е автентично старото..имало 3 титли.Значи стават 7.Колко е жалко да си фен на ЦСКА!

Ти на кои си фен,„щастливец“ :mrgreen:

На справедливите които си защитават клуба.Не на предателите..

Кой клуб бе,на пенсионера ли :roll:

Не!Ботев/Нови Пазар/
Ееех Българийо!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 20:26

bezpanika написа:Добре де , ако те е обидило , това с прекръстването, направи това, което там правите , феновете на Пеевски и си КАЖИ!

Шибам уроди с люляк по гол задник против уроки . :mrgreen: Сега сериозно нещо по темата ще кажеш ли ? Или ще си просиме бана ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 11 юли 2016 20:26

интересно е какво ще каже сега пенев ,жеков ,паро ,за жеков знам ,ще каже накараха ме да говоря така по темаспорт ,пената ще каже ,аз правих агне на мировяне и ми казах така да кажа ,паро понеже е на морето ще каже бях се изглегнал и ми пратиха смс да потвърдя че съм от литекс ,ааа това е интересно ,аз няма да и простя че се облекоха с оранжево.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 юли 2016 20:28

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Той (Стойчо) получава заповеди от друго място, нали така каза Ганчев, че той не е нареждал да вадят отбора от мача срещу Левски.
Иначе Ганчев адски мрази някой да му е пречка, да му е спънка и да му се бърка, но в истинското ЦСКА няма, как да си прави, каквото иска, за това си направи негово цесека, но и то е заченато злокачествено и се пръкна един урод, който няма бъдеще.

Стига, ве! Недей така! За кой ли път пророкуваш неща, които ти се искат да станат, и накрая все нае.ан си ходиш! :lol: :lol: :lol:

Да, има и такива, прав си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 11 юли 2016 20:28

Ръководството на ЦСКА-София ще даде извънредна пресконференция в идните дни, за да разясни позицията си около ситуацията в клуба. На нея трябва да стане ясно бъдещето на отбора и дали настоящото управление ще продължи да издържа "армейците".

Върни се в “Архив”