Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот W84me » 10 юли 2016 20:35

Red_Neck написа:
fullmoon написа:Дано в този мач Господ слезе от небето и им налее на нашите ум в главите и сила в краката и да победим. :oops: :)
Много ми се иска да видя от отбора една приятна за окото игра, пък нека ни бият с 2:1 в наша полза. :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
Дотам ли стигнахте, бре .........

2 гола ..... в една врата. Всичко останало ще е бонус ;)

Не знам как имаш очи да казваш "до там ли стигнахте" . Припознавач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 юли 2016 00:35

futbolqga написа:
miasanmia1900 написа::) :) Футболягата...Ще бъда кратък..Кой нормален мозък би си помислил,че имам предвид Венци и Аденинджи да играят един зад друг в тази схема..Казах дълги топки,което ще рече,че и двамата са свободни да търсят празни пространства и да си помагат в предни позиции.Наистина ме разсмя :)

Написал си 4-4-1-1, колега, не 4-4-2. Едно графично изображение, на брилянтния ти тактически замисъл:

--------------------Йоргачевич---------------------
Алвеша-------Шерифа---Пиргов----------Минев
-------Роман----Костадинов----Де Нойер-------
---------------------Аниете--------------------------
-------------------Адениджи------------------------
--------------------Христов--------------------------

Викаш хич не прилича на опашката в кварталния супермаркет :lol:

Е що пък ти си наредил 4-4-1-1 да изглежда по тоя начин? Откъде на къде Аниете, Адениджи и Христов ще играят в колонка? Ако се сещаш, по времето на Съра, Ман Юн точно игра с 4-4-1-1 с един чист нападател и един леко изтеглен зад него. Аз твърдо подкрепям, с тоя потенциал, който имаме, да се играе с 4-4-2. Нямаме никакви наличности за 4-2-3-1.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юли 2016 00:45

W84me написа:
Red_Neck написа:
fullmoon написа:Дано в този мач Господ слезе от небето и им налее на нашите ум в главите и сила в краката и да победим. :oops: :)
Много ми се иска да видя от отбора една приятна за окото игра, пък нека ни бият с 2:1 в наша полза. :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
Дотам ли стигнахте, бре .........

2 гола ..... в една врата. Всичко останало ще е бонус ;)

Не знам как имаш очи да казваш "до там ли стигнахте" . Припознавач.

[offtopic]Тва по темата ли е, другарю?[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 11 юли 2016 02:27

Очаквам да играем с Йорга - Минев - Бодичека - Пиргов - Прохазка - Костадинов - Де Нойер - Аниете - Нар - Краев (не дай си боже...) - Венци. Стандартната ни схема 4-2-3-1.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 юли 2016 10:23

levskarcheto96 написа:Очаквам да играем с Йорга - Минев - Бодичека - Пиргов - Прохазка - Костадинов - Де Нойер - Аниете - Нар - Краев (не дай си боже...) - Венци. Стандартната ни схема 4-2-3-1.

Така както си ги наредил излиза, че Бодичека ще е цент. защитник, а Прохазка на бека?! Бодичека не го виждам като цент. защитник... :) Аз предполагам така: Йорга - Минев - Александров (големия) - Пиргов - Бодичека и пред тях Костадинов - Де Ноойер - Аниете - Прохазка - Нар - Венци. Ама да видим Люпко какво е намислил. :?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2016 10:59

Аз пък съм оптимист, напук на преобладаващите форумни критици. :) Мисля си, че мачът ще е дежа вю на Германия - Франция, тоест Марибор ще мачка в началото, след което ние ще избухнем с гол от нищото. Предполагам, че Петрович ще заложи на убийствени контри така, както го направи в Ловеч, където ни резнаха в продълженията.
Друг повод за оптимизъм ми дава фактът, че не сме заменили половината отбор, тоест има някаква останала стиковка от миналата кампания, докато при съперника има доста промени в състава пък това е важен елемент в съвременния футбол, особено дойде ли реч за тактическо надлъгване, а такова неминуемо ще има.
Прогноза за мача 0-1 8-)
САМО ЛЕВСКИ!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 11 юли 2016 11:33

7 е добро число написа:тия ни млатят с 4-0

и всички боклуци да си събрат багажа и да се махат

- Пеефски , Николай Илиев , Константин Баждеков , Пилето , дедо Петкович , Елин Топузаков , Валентин Захариев , Ясен Екимов , Мариян Христов

- Лукин , Пиргов , Орачев , Минев , Сашко Алвеш-ъ , Карнер , де Ноойер , Бедоя , Бурабия , Нар , Бабатумбе , Манголо , Венцислав Христов

Нещо не следиш нещата... Бедоя го няма вече, 1 месец ще стане някъде...

Бъди по-сериозен...

А и като си тръгнал да гониш - предложи кой да замести, не бъди само хейтър, дай градивна критика :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2016 11:51

Аз очаквам равен мач, по-скоро 0-0, тъй като най-много се притесняваме за защитата. Ще играем с трима дефанзивни халфа и няма да могат да ни вкарат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2016 11:59

TristaNNN написа:Аз пък съм оптимист, напук на преобладаващите форумни критици. :) Мисля си, че мачът ще е дежа вю на Германия - Франция, тоест Марибор ще мачка в началото, след което ние ще избухнем с гол от нищото. Предполагам, че Петрович ще заложи на убийствени контри така, както го направи в Ловеч, където ни резнаха в продълженията.
Друг повод за оптимизъм ми дава фактът, че не сме заменили половината отбор, тоест има някаква останала стиковка от миналата кампания, докато при съперника има доста промени в състава пък това е важен елемент в съвременния футбол, особено дойде ли реч за тактическо надлъгване, а такова неминуемо ще има.
Прогноза за мача 0-1 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

Кой ще ги прави тия контри? Ния нямаме бърз футболист...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2016 12:19

W84me написа:
TristaNNN написа:Аз пък съм оптимист, напук на преобладаващите форумни критици. :) Мисля си, че мачът ще е дежа вю на Германия - Франция, тоест Марибор ще мачка в началото, след което ние ще избухнем с гол от нищото. Предполагам, че Петрович ще заложи на убийствени контри така, както го направи в Ловеч, където ни резнаха в продълженията.
Прогноза за мача 0-1 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

Кой ще ги прави тия контри? Ния нямаме бърз футболист...

Да му мисли Петрович. :) Аз за разлика от повечето колеги не давам тактически акъли, мисля че не е моя работа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”